ABLA SEN YAPMA BARİ DENİZ YOK ŞİMDİ SEN GEÇME SAVUNMAYAsenaryoyu @denizz19 mi yazıyor da yokluğunda çökecek be 3.sezon dizi ve böyle düşmeler olur yayınlandığı hafta yine yükseliriz biz
söz ve çukura tebrikler siyah beyaz aşkta güzel gidiyor
ABLA SEN YAPMA BARİ DENİZ YOK ŞİMDİ SEN GEÇME SAVUNMAYAsenaryoyu @denizz19 mi yazıyor da yokluğunda çökecek be 3.sezon dizi ve böyle düşmeler olur yayınlandığı hafta yine yükseliriz biz
söz ve çukura tebrikler siyah beyaz aşkta güzel gidiyor
Çukur adım adım Total'i almaya geliyor İçerde'yi katlayarak devam ediyoruz Söz de hak ettiği oranları bulmaya başlıyor
SBA dolu güne rağmen 5-6 reytinglerde dolanıyor, senarist değişikliğinden sonra dizi adeta uçuşa geçti.
Kırgınlar 3-5 haftaya final
Kanal D fanları olmak üzere tüm düşmanlarımızı çatır çatır çatlatıyoruz, Fi başlayınca dört köşe olacağız
sesli güldümKırgın Çiçekler totel de 4 e düşmüş @denizz19 u daha hiçbir kuvvet Askerde tutamaz Uçakları Helikopterleri parçalar Reyting binasına doğru ilerliyordur şuan @Yiğitt @S.G.A.T. @MasacRE- @XanTier @DarkLegenD @mrt-06 @sokak sanati @destere @Harunnn60 @gözlemci @xemrexxx
sesli güldümKırgın Çiçekler totel de 4 e düşmüş @denizz19 u daha hiçbir kuvvet Askerde tutamaz Uçakları Helikopterleri parçalar Reyting binasına doğru ilerliyordur şuan @Yiğitt @S.G.A.T. @MasacRE- @XanTier @DarkLegenD @mrt-06 @sokak sanati @destere @Harunnn60 @gözlemci @xemrexxx
Kırgın Çiçekler totel de 4 e düşmüş @denizz19 u daha hiçbir kuvvet Askerde tutamaz Uçakları Helikopterleri parçalar Reyting binasına doğru ilerliyordur şuan @Yiğitt @S.G.A.T. @MasacRE- @XanTier @DarkLegenD @mrt-06 @sokak sanati @destere @Harunnn60 @gözlemci @xemrexxx
ABLA SEN YAPMA BARİ DENİZ YOK ŞİMDİ SEN GEÇME SAVUNMAYA
Kırgın Çiçekler totel de 4 e düşmüş @denizz19 u daha hiçbir kuvvet Askerde tutamaz Uçakları Helikopterleri parçalar Reyting binasına doğru ilerliyordur şuan @Yiğitt @S.G.A.T. @MasacRE- @XanTier @DarkLegenD @mrt-06 @sokak sanati @destere @Harunnn60 @gözlemci @xemrexxx
Abla istersen hazır @denizz19 bonişi de yokken Çukurcular olarak haftaya sizin konuya baskın yapalım nasıl olurDevam ettiğini görünce ne yapacan batuhann
Abla istersen hazır @denizz19 bonişi de yokken Çukurcular olarak haftaya sizin konuya baskın yapalım nasıl olur
Cumartesi beyefendiyi ziyaret etmek istiyorum gidince bizzat iletirimHayırr be hele bi gelinnnde göreyimm biz çukurun başlığına geliyormuyuz be aaa sakın totondan vururum seni heee
Cumartesi beyefendiyi ziyaret etmek istiyorum gidince bizzat iletirim
Biz bitti demeden bitmez beyler dağılın Bugün 4,80 alırız yarın yeniden 5,70 alır sizi çatlatmaya devam ederiz. 104.bölümde bile hala direniyoruz herkese benim yokluğumu fırsat bilmeyin zira ensenizdeyim
Biz bitti demeden bitmez beyler dağılın Bugün 4,80 alırız yarın yeniden 5,70 alır sizi çatlatmaya devam ederiz. 104.bölümde bile hala direniyoruz herkese benim yokluğumu fırsat bilmeyin zira ensenizdeyim
Senin gibi tarafsız bir üye benim dizimi eleştiriyor üzdün.Askere gitti diye seviniyorduk. Yine bir yolunu buldu ve geldi Pazartesi reytinglerini yorumluyor. Kırgın Çiçekler'i savunuyor.
@Yiğitt @S.G.A.T. @MasacRE- @XanTier @DarkLegenD @mrt-06 @sokak sanati @destere @Harunnn60 @gözlemci @xemrexxx @Çiğdem-
Hala mı anlamadınız? Askerliğe falan gittiği yok bunun, bizi yiyor.Askere gitti diye seviniyorduk. Yine bir yolunu buldu ve geldi Pazartesi reytinglerini yorumluyor. Kırgın Çiçekler'i savunuyor.
@Yiğitt @S.G.A.T. @MasacRE- @XanTier @DarkLegenD @mrt-06 @sokak sanati @destere @Harunnn60 @gözlemci @xemrexxx @Çiğdem-
Misal, @vadikızı ndaki avatar ustaca hazırlanmış bir şop. Şop kursuna gitmiş olması lazım bu kadar gerçekci yapabilmesi için.