Bende beğenmedim, zaten 6. olmuşlar çok bileSalsa dansı iyiymiş fakat kız o ka güzel değil.
Bende beğenmedim, zaten 6. olmuşlar çok bileSalsa dansı iyiymiş fakat kız o ka güzel değil.
Oya Doğan şimdi de siyasete mi vurulmuş. 😱
Yok tam tersine ırmak'ın ablasına ben bi süre çaşıyorum buralardan dediğini , hatırlattın bana.Ben farkında olmadan dizide hatamı yakaladım.
Yine herkes masum, ırmak'ın baştan beri yüreği paslı.Ne sperm bankası ne sperm mi? Neler diyorsunuz öyle yah.Yakup ne oluyor benim masun dizime.@yakup09
Ne şüphe zaten.Yine herkes masum, ırmak'ın baştan beri yüreği paslı.
Kız kapsamlı çalışıyor uluslararasıNe şüphe.De yorumları görünce dedim ne oluryor banka manka.
bu sefer katıldım kendisine adam bakışları ile bile konuşabilen aşmış bir insan
meryem uzerli,okan yalabık,filiz ahmet gibi isimlerin çıktığı dizi hala açık şekilde zirvede bu isimler çıkmışken zirveyi korumak çok zor bir iş @destere anlatsınM.y lider ama oranları pek parlak değil
Kanal d haber Totalde uçmuş 2'inci olmuş
Sevdaluk çabuk düşmeye başladı bakalım ilerliyen haftalarda ne olucak
Doksanlar Vasat gitmeye devam ediyor.
Merhamet Totalde vasat Ab'de fena değil
Haberler uçmuş 😱 KMOİ'de iyi gitmiş. My hem totoş hem ABcdfghjklmnoprsştuüvyz gruplarina hitap etmeyi başarmiş
Lo gine bağlamışsın bizi anticilere lafta söylemiyoruz M.y'la her söylediğimize alınıyosunbu sefer katıldım kendisine adam bakışları ile bile konuşabilen aşmış bir insan
meryem uzerli,okan yalabık,filiz ahmet gibi isimlerin çıktığı dizi hala açık şekilde zirvede bu isimler çıkmışken zirveyi korumak çok zor bir iş @destere anlatsınolmadı pompy e bağlanırız
4.sezonunda da rahat ab hemi de totalin temsilcisi vahide teyze başrolkene
evet buradan anti my cvilere sesleniyorum bu da mı gol değil sevdaluk da mı işe yaramadı
my totalde 0.30 düşmüş ab 0.24 artmış bölümden bölüme olabilecek değişiklikler
sevdaluk kötü gidiyor en azından her iki grupta da 2.dizi olmalıydı
merhamet ab de 5 reytingi geçememiş şaşırdım @yakup09
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?