my izlenmiyor açık ve net bomboş günde anlıklarda berbat gitmiş isterseniz günde 100 tane my konusu açın bu bişey ifade etmiyo ))) zaten bugün 11 de eve geldim gelirken esnafın tv lerine bakıyorum yeminle bir dükkanda dahi my açık değildi zaten kadın dizisi olduğunu biliyodum da bari 1 tanesinde açık olsaydı hiç izlenmiyor halk tarafından bu açık ve net
ben perşembede geç kalmıştım bi ara üstelik özet zamanıydı %99 vadi izliyodu durum ortada
günaydın aga ben bi ara bakayım dedim tamı tamına 5 dakka aynı noktayı sabit gösterdiler oha bu ne la dedim değiştirdim bi daha da kanal değiştirirken bile bakmadım çok aşırı derece yavaş giden bi dizi ben erkeklerin bu diziyi izlediğine ihtimal vermiyorum kesinlikleYahu İzlerken tahmin ettiğim gibi Muhteşem Yüzyıl düşmüş, izlerken sıkıntı bastı ben böyle sıkıcı bölüm izlemedim son 30 DK biraz kurtardı sadece. Anlıklarda da 9'u zor görmüş belli.
Ne izliyolardımy izlenmiyor açık ve net bomboş günde anlıklarda berbat gitmiş isterseniz günde 100 tane my konusu açın bu bişey ifade etmiyo ))) zaten bugün 11 de eve geldim gelirken esnafın tv lerine bakıyorum yeminle bir dükkanda dahi my açık değildi zaten kadın dizisi olduğunu biliyodum da bari 1 tanesinde açık olsaydı hiç izlenmiyor halk tarafından bu açık ve net
ben perşembede geç kalmıştım bi ara üstelik özet zamanıydı %99 vadi izliyodu durum ortada
aynen öğlenden sonra akşam üstü arka sokaklar tekrarı açık oluyo bazı yerlerde doğru diyon bende görüyorum yalan atamam şimdi zaten arka sokaklar çerez niyetine izlenen boşluk dizisi kimse özel olarak açmaz izleyecek bişey bulamayanlar boşta olanlar falan izler geneldeBende hergün geçerken arka sokaklar açık
Nasıl 22:30'da başlamadımı?Bu ne ya, merhamet 1.23 dk çekilmiş bu hafta.. En azından 1.30 olaydı iidi..
bikaçtanesinde atv açıktı doksanlar yaniNe izliyolardı
Tns yine bi fitnelik yapıp ab de özellikle düşürür 4.8'e..Bölümü not düşüyüm yazın izlerim. @mrt-06
Merhamet harika bir dizi yarın tahmin ettiğim gibi AB'de 6.5 Reyting alacaktır bence.
Merhamet geçiyor genelde.Kim Milyoner olmak ister ve merhamet AB'de yarın birbirlerine yakın oranlar alacaktır.
bikaçtanesinde atv açıktı doksanlar yani
birinde eski hikaye açıktı trt1
ikisinde ntvspor açıktı
birinde haber kanalı açıktı ama star tv izleyen yoktu ben görmedim hiç özellikle bakarım tv lere
Çarşamba takılacak pek bişey yok spor felan dolaşıyorum kanallarıbikaçtanesinde atv açıktı doksanlar yani
birinde eski hikaye açıktı trt1
ikisinde ntvspor açıktı
birinde haber kanalı açıktı ama star tv izleyen yoktu ben görmedim hiç özellikle bakarım tv lere
son haftalarda yükselişe geçti kim milyoner olmak ister,geçen hafta geçmişti merhameti.Merhamet geçiyor genelde.
Yok be vur dedik öldürdün sen de. Ama birkaç bölümdür böyle bir şey oldu diziye.günaydın aga ben bi ara bakayım dedim tamı tamına 5 dakka aynı noktayı sabit gösterdiler oha bu ne la dedim değiştirdim bi daha da kanal değiştirirken bile bakmadım çok aşırı derece yavaş giden bi dizi ben erkeklerin bu diziyi izlediğine ihtimal vermiyorum kesinlikle
Birkaç gündür ( Fragmanı izledikten sonra. ) AB'de içimden 6.5 Reyting geçiyor kısmet.Tns yine bi fitnelik yapıp ab de özellikle düşürür 4.8'e..
22.15'de başladı sonra reklam verdi 22.30'da döndü.Nasıl 22:30'da başlamadımı?
aynen aga diyorum ya sana millette bi o kanalda bi bu kanalda izleyecek bişey bulamıyolar pekÇarşamba takılacak pek bişey yok spor felan dolaşıyorum kanalları