25 Aralık 2011 Pazar Reyting Sonuçları

Bu Pazar Gecesi Ne İzlediniz ?

• Umutsuz Ev Kadınları (Kanal D)

Oy: 4 25.0%
  • O Ses Türkiye (Show)

Oy: 4 25.0%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 2 12.5%
  • Eyyvah Eyvah (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • Tek Başımıza (Star)

• Behzat Ç. (Star)

Oy: 6 37.5%
  • Babam İçin (Fox)

• Kuzeyin Oğlu Volkan Konak (TNT)

• Avrupa Avrupa (TRT 1)

Oy: 1 6.3%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 1 6.3%
  • TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    16
  • Anket kapatılmış .
yapımcılar ve kanallar bu reytingleri umursamıyor reklamverenler bunlara bakmıyor televizyon yapımcısı can tanrıyar açıkladı kanallar bu sbt ile resmen dalga geçiyormuş bence bu reytinglere şu yükselmiş şu düşmüş diye yorum yapmaya gerek yok sbt gayriresmi bir şirkettir bu sonuçlar dikkate alınmamaktadır ve sadece bilgi kirliliğidir

O Can Tanrıyar'ın fikri. Diğer pek çok yapımcı ise dikkate alıyor şu an mecburiyetten de olsa

o can tanrıyar'ın fikri. Diğer pek çok yapımcı ise dikkate alıyor şu an mecburiyetten de olsa

agb reytingleri basina paylasmiyor ama kanallara paylasiyormus

ama reytingler sasirtmadi

akasya duragi tekrari mükemmel bence
behsatc a/b mükemmel
tek basimiza iyi değildi zaten koyu kirmizi daha iddali yapim pazartesi arka sokaklara tokat atabilecek bir yapim
sinama kusagi merak ediyorum reyting güven oranim &80 &20 güvenmiyorum nedeni sihirli annem gibi yapim sbt tivibuda cosuyor agb de 20.oluyor trt reytinglerde usulsuzluk yapmiyor zaten ilk 20 de trt yok genellikle star kanald show atv fox var agb paraler çikiyor sonuclar ama tabiki gayri resmi tns gelince tns itimat edicez sbt tekrar gözden düsecek ozamana kadar kale alinabilecek bir şirket.

Moderatörün son düzenlenenleri:
4 gözle tnt de arka siradakiler i bekliyoruz ailece pazar akşamlari...

arkadaslar Burda Herkes cok bilmislik tasliyor ama su anda bile TNT de pepee adli cizgi filmi ni konisuyorlar cünkü carkifelekteki bütün konuklarin cocuklari o cizgi filmi izliyormus

Hey Allahım Sbt Çocuk üstünde kurulmuş olduğu sonuçlara bakarak çıkmaz benim kardeşim bakıyor genellikle çocuklarında bakma ihtiyacı var Agb'de olsadı Trt Çocuk aynı reytingleri alırdı hem bir kere Agb derneklerindede kadınlar üzerinden kurulmuş deyip Umutsuz Ev Kadınları ondan yüksek dememiz doğru olmaz ama sizin düşüncelere göre doğru olur 😉.

Edit: Akasya Durağı Agb'de böyle sonuçlar alıyordu bazı tekrarları 😉

Reytingler gidiyordur dizilere, yapimcilara, kanala fakat çok fazlaa kaale aldiklarini düsünmüyorum..

sen nerden biliyon dalga geçtilerini
işinize gelmeyince sbt şöyle sbt böyle diyosunuz.agb den daha iyi olduğu kesin bu sonuçlarda aşağı yukarı doğru

Ya kardesim yillarca yorumladigimiz AGB ne cikti asil kazigi onlar atti millete bence AGB yi yorumluyorsak SBT yide yorumlayabiliriz cünkü SBT en az AGB Kadar güvenilirdir!!!

babam için iyi gitmiş fox a göre behzat ç ise A/B ile ayakta kalıyor

Babam Için'in basarili oyuncusu Hasan Kaçan Oya Dogan'in Yerli Diziler programini katildi ve "Babam Için ne olursa olsun devam edecektir" dedi