a/b grubu daha çok ciddiye alinacak grup bence. Dediklerinden anladigim kadariyla
total daha önemli adı üstünde tüm kişiler.ab ise zenginler de diyebiliriz yani toplumun ufak bi kısmı
a/b grubu daha çok ciddiye alinacak grup bence. Dediklerinden anladigim kadariyla
vallhi ab gurubu daha çok okuyan ve daha çok geliri olan gurubu temsil ediyor. ama ne kadar ciddiye alınır bilemiyorum. ))) behzat .ç de oldugu gibi medyadan ve sosyal ortamdan çabuk etkilenip gaza geliyorlar )))) medyada yadaa sosyal medya hangi konu konuşuluyor bodazlama ona dalıyorlar ))) bkz: muhteşem yuzyıl, behzat ç .... kısacası ab gurubunu manüpüle etmek daha kolaya/b grubu daha çok ciddiye alinacak grup bence. Dediklerinden anladigim kadariyla
total daha önemli adı üstünde tüm kişiler.ab ise zenginler de diyebiliriz yani toplumun ufak bi kısmı
aynen katılıyorumvallhi ab gurubu daha çok okuyan ve daha çok geliri olan gurubu temsil ediyor. ama ne kadar ciddiye alınır bilemiyorum. ))) behzat .ç de oldugu gibi medyadan ve sosyal ortamdan çabuk etkilenip gaza geliyorlar )))) medyada yadaa sosyal medya hangi konu konuşuluyor bodazlama ona dalıyorlar ))) bkz: muhteşem yuzyıl, behzat ç .... kısacası ab gurubunu manüpüle etmek daha kolay
reklam için a/b/c gurubu dikate alınıyor yani ab guru reklam veren için önemli ama tamamen ona bakmıyor bir alt gurup olan c gurubuda reklam veren için önemlihocam Reklamlar a/b grubuna göre düzenleniyormus buda ab grubunu parasal bakımdan daha önemli oldugunun göstergesi
yabancı dizileri de izliyosun demek2012 izleyeceklerim
kurtlar vadisi
muhteşem yüzyil
koyu kirmizi
pis yedili
the walking dead 2.sezon
game of thrones 2.sezon
teen wolf 2.sezon
prison break tekrarlari izlicem
esen yenerle eyvah düsüyorum
haber bültenlerinden ntv haber
spor da ntvspor ve startv
2012 aksami startv çok güzel hareketler bunlar özel bölüm
behsatç oo [unutmusum ekledim hemen ]
ve dexter 3.sezon dan devam edicem programlarim belli oldu
pazar günü sinama kusagi star
tabi sabahtan 6 7 saat bilgisayarda olacagim
yabancı dizileri de izliyosun demek
yabanci diziler izlenmezmi 40 dakika içinde harikalar var
Behzat Ç.'yi izledim. Diziyi 2. sezonunda ilk defa izledim. Güzel bir bölümdü. Bundan sonrada takip edeceğim
Sonuçlara gelecek olursak :
Tek Başımıza'nın ilk 100'e girememesi Star TV adına büyük bir hayal kırıklığıdır. Bence Final bölümünü bile yapmalarına gerek yok. Hemen yayından kaldırsınlar.
Behzat Ç. yükselişe geçmiş ama bu yükseliş fazla yeterli değil. En azından Totalde ilk 20'ye girmesi gerek.
Akasya Durağı'nın tekrarları AGB'de de çok izleniyordu. SBT'de bu kadar fazla izlenmesi anormal bir şey değil.
Farklı Desenler STV adına Totalde çok iyi gitmiş.
Keloğlan Masalları ve Pepee'nin bu kadar izlenmesi saçma filan değil. Sonuçta çocuklar birer izleyicidir
Tek Basimiza aniden yayindan kaldirilmasin, ayip olur seyirciye.. Çok seyirci olmasa da ama mutlaka izleyen kisiler vardir, onlara ayip olur
Sen kanal sahibi olsan sana yarardan çok zarar getiren diziye katlanabilir misin?Buradan konuşması çok kolay.
Star TV yeni yılda değişime girmek istiyorsa Tek Başımıza'yı yılbaşından sonra yayınlamamalı