25 Aralık 2011 Pazar Reyting Sonuçları

Bu Pazar Gecesi Ne İzlediniz ?

• Umutsuz Ev Kadınları (Kanal D)

Oy: 4 25.0%
  • O Ses Türkiye (Show)

Oy: 4 25.0%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 2 12.5%
  • Eyyvah Eyvah (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • Tek Başımıza (Star)

• Behzat Ç. (Star)

Oy: 6 37.5%
  • Babam İçin (Fox)

• Kuzeyin Oğlu Volkan Konak (TNT)

• Avrupa Avrupa (TRT 1)

Oy: 1 6.3%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 1 6.3%
  • TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    16
  • Anket kapatılmış .
a/b grubu daha çok ciddiye alinacak grup bence. Dediklerinden anladigim kadariyla

total daha önemli adı üstünde tüm kişiler.ab ise zenginler de diyebiliriz yani toplumun ufak bi kısmı :D

a/b grubu daha çok ciddiye alinacak grup bence. Dediklerinden anladigim kadariyla
vallhi ab gurubu daha çok okuyan ve daha çok geliri olan gurubu temsil ediyor. ama ne kadar ciddiye alınır bilemiyorum. :)))) behzat .ç de oldugu gibi medyadan ve sosyal ortamdan çabuk etkilenip gaza geliyorlar :))))) medyada yadaa sosyal medya hangi konu konuşuluyor bodazlama ona dalıyorlar :)))) bkz: muhteşem yuzyıl, behzat ç .... kısacası ab gurubunu manüpüle etmek daha kolay

vallhi ab gurubu daha çok okuyan ve daha çok geliri olan gurubu temsil ediyor. ama ne kadar ciddiye alınır bilemiyorum. :)))) behzat .ç de oldugu gibi medyadan ve sosyal ortamdan çabuk etkilenip gaza geliyorlar :))))) medyada yadaa sosyal medya hangi konu konuşuluyor bodazlama ona dalıyorlar :)))) bkz: muhteşem yuzyıl, behzat ç .... kısacası ab gurubunu manüpüle etmek daha kolay
aynen katılıyorum :D

hocam Reklamlar a/b grubuna göre düzenleniyormus buda ab grubunu parasal bakımdan daha önemli oldugunun göstergesi
reklam için a/b/c gurubu dikate alınıyor yani ab guru reklam veren için önemli ama tamamen ona bakmıyor bir alt gurup olan c gurubuda reklam veren için önemli

pepe,keloglan virt zirt 19 ile 21 arasinda beyler. oglen falan degil. gerci oglen olanlar da ortada sanirim. cocuk kanallari listede istenmiyorsa genel olan raporlar degil de adult siralama almak lazim bence. amac genel reyting siralamasi ise cocuklar da eklenecek haliyle. o ses turkiye ve umutsuz ev kadinlari disinda izlicek birsey bulamadim zaten dun. bir de superklupe baktim biraz.

2012 izleyeceklerim

kurtlar vadisi
muhteşem yüzyil
koyu kirmizi
pis yedili
the walking dead 2.sezon
game of thrones 2.sezon
teen wolf 2.sezon
prison break tekrarlari izlicem
esen yenerle eyvah düsüyorum
haber bültenlerinden ntv haber
spor da ntvspor ve startv
2012 aksami startv çok güzel hareketler bunlar özel bölüm :)
behsatç oo [unutmusum ekledim hemen ]
ve dexter 3.sezon dan devam edicem programlarim belli oldu
pazar günü sinama kusagi star
tabi sabahtan 6 7 saat bilgisayarda olacagim

2012 izleyeceklerim

kurtlar vadisi
muhteşem yüzyil
koyu kirmizi
pis yedili
the walking dead 2.sezon
game of thrones 2.sezon
teen wolf 2.sezon
prison break tekrarlari izlicem
esen yenerle eyvah düsüyorum
haber bültenlerinden ntv haber
spor da ntvspor ve startv
2012 aksami startv çok güzel hareketler bunlar özel bölüm :)
behsatç oo [unutmusum ekledim hemen ]
ve dexter 3.sezon dan devam edicem programlarim belli oldu
pazar günü sinama kusagi star
tabi sabahtan 6 7 saat bilgisayarda olacagim
yabancı dizileri de izliyosun demek :D

Behzat Ç.'yi izledim. Diziyi 2. sezonunda ilk defa izledim. Güzel bir bölümdü. Bundan sonrada takip edeceğim :)

Sonuçlara gelecek olursak :

Tek Başımıza'nın ilk 100'e girememesi Star TV adına büyük bir hayal kırıklığıdır. Bence Final bölümünü bile yapmalarına gerek yok. Hemen yayından kaldırsınlar.

Behzat Ç. yükselişe geçmiş ama bu yükseliş fazla yeterli değil. En azından Totalde ilk 20'ye girmesi gerek.

Akasya Durağı'nın tekrarları AGB'de de çok izleniyordu. SBT'de bu kadar fazla izlenmesi anormal bir şey değil.

Farklı Desenler STV adına Totalde çok iyi gitmiş.

Keloğlan Masalları ve Pepee'nin bu kadar izlenmesi saçma filan değil. Sonuçta çocuklar birer izleyicidir :)

Behzat Ç.'yi izledim. Diziyi 2. sezonunda ilk defa izledim. Güzel bir bölümdü. Bundan sonrada takip edeceğim :)

Sonuçlara gelecek olursak :

Tek Başımıza'nın ilk 100'e girememesi Star TV adına büyük bir hayal kırıklığıdır. Bence Final bölümünü bile yapmalarına gerek yok. Hemen yayından kaldırsınlar.

Behzat Ç. yükselişe geçmiş ama bu yükseliş fazla yeterli değil. En azından Totalde ilk 20'ye girmesi gerek.

Akasya Durağı'nın tekrarları AGB'de de çok izleniyordu. SBT'de bu kadar fazla izlenmesi anormal bir şey değil.

Farklı Desenler STV adına Totalde çok iyi gitmiş.

Keloğlan Masalları ve Pepee'nin bu kadar izlenmesi saçma filan değil. Sonuçta çocuklar birer izleyicidir :)

Tek Basimiza aniden yayindan kaldirilmasin, ayip olur seyirciye.. Çok seyirci olmasa da ama mutlaka izleyen kisiler vardir, onlara ayip olur :)

arkadaslar haftaya tek basımıza yok bunu kafanıza sokun..! sinama var artık final bile yapmıycak 2012de YOK HİÇ FORUMU TAKİP ETMİYORMUSUNUZ. ?

Star TV yeni yılda değişime girmek istiyorsa Tek Başımıza'yı yılbaşından sonra yayınlamamalı :)