25 Ağustos 2011 Perşembe Reyting Sonuçları

Dün gece ne izlediniz ?

• İntikam Savaşçıları (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Artiz Mektebi (Kanal D)

Oy: 1 14.3%
  • Kalbim Seni Seçti (ATV)

Oy: 2 28.6%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 3 42.9%
  • Beşiktaş - Alania Maçı (Show)

• Huysuz ile Dans Eder Misin (Show)

• Anneler ile Kızları (Star)

• Dinle Sevgili (Fox)

• Zehirli Sarmaşık (Fox)

• Yerden Yüksek (TRT 1)

• Diğer (Lütfen belirtin)

• TV izlemedim

• Kullanılan toplam oy
    7
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,350
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com

Sonuçlar belli oldu.

Star'ın yeni sezon dizilerinden Anneler ile Kızları iki grupta da zirveyi aldı.
Kalbim Seni Seçti, totalde üçüncü A/B'de ise ikinci olarak başarılı sonuç elde etti.
Beşiktaş - Alania maçı Show'a başarılı bir gün yaşattı.
Zehirli Sarmaşık geçen haftaya göre önemli oranda gerilese de üst sıralarda yer almayı başardı.
Kim Milyoner Olmak İster, A/B grubunda yine ilk beşte.
Ay Tutulması'nın tekrarının A/B'de yedinci sırayı alması da dikkat çekti...

Son düzenleme:
Anneler ile Kızları süper gitmiş yine.
Star bu sezon süper iş çıkardı.

Anneler ile kızlarına baktım dün biraz gerçekten güzel dizi.

Kalbim Seni Seçti'yi az izledim ve daha sonra gece Yerden Yüksek'i izledim.

Adanalı'nın tekrarları süper gidiyor.
İnşallah ATV kışında devam ettirir tekrarlarını.

Biraz daha yükselirse Kışında devam eder büyük ihtimal Adanalı.

Yorumlarım;

Kalbim Seni Seçti her iki gruptada 3 reyting ile günün başarılı dizisi oldu ama 3 reyting yetmez eylül gibi olduğunda yükselmesini beklediğim diziler arasında

Anneler Ve Kızları geçen haftaya göre toplansada düşüs yaşadığı çok belli ilk bölümün yarısına düşürdü reytingi

Beşiktaş Maçı temposuz maç olduğundan ben bile bakmadım ve değiştirdim dışarı çıktım bir çoğu öyle yapmıştır 😉

Adanlının Tekrarı iyi gitmeye devam ediyor,gözüme izlenme oranı çarptı 😉

Doktorlar bu sezonda tekrar yaparlarsa pek fazla şaşmam

Ay Tutulması Abde 7.inci olması dikkat çekti dikkat çekmesinin sebebi ise günün yapımları güzel performans sergilemediğinden

Günün yorumları.....
Anneler ve kızları bu sezona yazdan damga vurabilecek 3-4 iştan biri olacağını gösteriyor....

Kalbi seni seçti fena değil ancak eylül sonrası biraz şüpheli reyting sıkıntısı yaşayabilir bu günü fgsn belirleyecek.....

ALANİYA -BJK MAÇI 1.5 saat geç başladı ama hem iyi reyting getirmiş hem de show a beklediğinden uzun zaman geçirerek ne yayınlıcaz derdini ortadan kaldırış.....

ÇGHB nin tekrarı yine iyi gitmiş ancak İNTİKAM SAVAŞÇILARI adlı yabancı filmin iyi gittiği söylenemez....

DOKTORLAR,UNUTMA BENİ,AŞK-I MEMNU,HAYAT BİLGİSİ , ADANALI , AKASYA DURAĞI gündz kuşağının iyileridir....

DİNLE SEVGİLİ düşüşe geçmeye başladı ve kesinlikle deniz yıldızı olamıyacak haftalık olsa çok daha iyi gidecektir...

ZEHİRLİ SARMAŞIKTA düşüşe geçenlerden....

KİM MİLYONER OLMAK İSTER zoru başarıp iyi reyting alıyor yayın saatininde önemli payı var....

VE ANDERLECT E KÖK SÖKTÜREN BURSAYA TEBRİKLER ,ALANİYA DA SON 10 DAKİKA ECEL TERLERİ DÖKEN BEŞİKTAŞ YA ŞANS OLMASAYDI,FIRSATÇILIK ESERİ ŞL DE GRPLARA KATILAN TS YEDE YAZIKLAR OLSUN DİYORUM....

Star Tv'de yayinlanan dram dizisi "Anneler ile Kizlari" yine iyi is çikarmayi basarmis. Dizi özellikle A/B'de yüksek reyting alarak Star Tv'nin yüzünü güldürmeye basliyor. Dizi iki grupta da zirvede yer aliyor ve bunu hakediyor. Bir dizide bu kadar emek varsa yazik olurdu düsük reyting almasi.

ATV'de ekrana gelen ve basrollerini Sermiyan Midyat, Ebru Cündübeyoglu, Idil Firat, Hülya Darcan ve Burçin Oraloglu'nun paylastigi "Kalbim Seni Seçti" yine iyi is çikarmayi basarmis. Dizide heyecan gittikçe artiyor ve reytingleri de iyi gidiyor, bakalim Eylül'de bu ayni basariyi yakalayabilecek mi?

FOX'ta 'Zehirli Sarmasik herkesi saracak' sloganiyla tanitimi verilen "Zehirli Sarmasik" kendisini üst siralarda buldu ve FOX için iyi reytingler alarak yayin hayatina devam ediyor. Bu diziyi izliyorum ve çok begeniyorum, bu sezonunun en favori dizilerimden birtanesi olmayi basardi.

Bugünkü Reytingler hakkında yorumum:

- Anneler ile Kızları kaldığı yerden devam ediyor. Star TV, bu diziden daha çok yararlanır.

- Alania - Beşiktaş maçı aksamalar nedeniyle düşük reyting aldığını düşünüyorum vede Beşiktaş'ın yenilmesinden.
- Kalbim Seni Seçti'nin reytingleri düşmüş yani bir düşüyor, bir yükseliyor.
- ÇGHB, iyi reyting almış. Eğer devam etseydi, heralde kendini zirvelerde bulurdu 1. sırada falan.
- Dinle Sevgili, bildiğimiz gibi öyle böyle devam ediyor.
- Zehirli Sarmaşık düşüşe geçmiş.
- Unutma Beni'de aynı şekilde zaten bir çıkışta, bir düşüşte.
- Doktorlar bildiğimiz gibi gidiyor.
- Kim Milyoner Olmak İster, sevilen bir program olduğunu gösteriyor aldığı reytingle.
- Kanal D ile Fox'un Ana Haber Bültenleri ilk 10'a girmeyi başarmış.

AGB'de sonuçlar bu şekilde oluşuyor.

* SBT Reytinglerinde ise, durumlar değişiyor.
Mesela Dinle Sevgili orada 1. sırada yer alıyor ve Doktorların tekrarları orada iyi gidiyor. Diğer diziler biraz altlarda kalıyor.

Tahimin tutmadi ben Anneler ile Kizlari düser diye bekliyordum ama iki kategoridede zirvede yinede sunu belirtmek lazim bu reytinglerle FGSN nin ve Vadi nin rakibi olamaz. Kalbim seni secti iyi gitmis, Show TV de BJK maci ile iyi bir gün gecirmis, Kim Milyoner olmak Ister total de orta karar AB de iyi bir sekilde devam ediyor, FOX TV de Dinle Sevgili ve Zehirli Sarmasik ile orta karar bir gün gecirmis, tabi bu sonuclar AGB nin. SBT ye göz atarsak durum cok farkli Anneler ile Kizlari 3. Dinle Sevgili iyi bir reytingle zirvede ben SBT ye daha cok güveniyorum nedense, RTÜK te bu durum hakkinda bir aciklama yapmali