25-31 Temmuz Haftanın En Çok Konu Açanları

@21 kaan'la alemto'ya diyorum :D böyle trafik kazası sonrası levyeyle birbirlerine dalanlar aklıma geldi :D

@22 tartışmayı okudum,gülüyorum falan ama bir yandan da böyle tatsızlıklar yaşanması hoş değil tabii.umarım sorununzu halletmişsinizdir...

bunların ki klavye kavgası eskiden ben de bazı forumlarda kavye kavgası çıkarıp banlanırıdm

Tatil dönüşü ısınma hareketi sadece:) Bu konu açanlar kısmı yarın olsaydı yarın rahat 300 dü:)

Bugün oldu..

Edit:https://fav10.net/members/83137.html

Bu çocuk her kimse yani zorla kendini sövdüttürecek 10 yaşındaki çocuklarla uğraşmak zorunda değilim, beni kötüleyip durmuş..Msn msn diye tutturmuş yapıcağı şey şu küfür edip gidicek..Ev adresimi veriyim diyorum onada yok diyor onun işine kaldıysak çekiceğimiz var.

olum ben senin var ya len sıkıyorsa şu msni ver len burada artistlik yapacağına olum versene gösterecem ben sana 10 yaşı dün ben çıktıktan sonra mı söylüyorsun bu lafları ev adresinide ver sen msnde bak gel sen msne burada adam gibi konuş sen kendini ne zannediyorsun len forum kurallarını uymak için zor tutuyorum dünden beri msn vermedin burada artistlik yapıyorsun sen ver bak msni ondan sonra burada artistlik yap....!!!!!

NE sakini olacam adam ben oflineken saldırmış arkamdan xdragxx alemto sakin ol diyeceğine ben oflinedim o zaman....

kaan artistlik yapmış burada biraz delikanlılık varsa msne gelsin

bu arada klavye kavgası değil bu onun yaptığı klavye adama diyoruz bak burası forum biraz delikanlılık varsa açarsın camı tmm oldu bitti burada artistlik taslıyacağına bu kütahyada olacak nüfüsten buldururdum ben bunu o zaman görürdü artistliği....!!!elemanı göstereceğim ben ona!!

Beyler sakın olun ya ne oluyo biraz anlayışlı olun birbirinize
alemto sen açılan konulara karışamazsın adam istediği gibi konu açar
Kaan sende karşında ki kişiyi küçümseme

KONU açmasına birşey demiyorum bir anda top 15 bunun açtığı kopyala yapıştır uyumluluk programları ile doldu....!!!!

Evet son zamanlarda hiç yönetimin iplenmediğini farkettim,herkes kendi forum kurallarını kendi yazıyor galiba.Bir an önce bu tutumdan vazgeçin beyler.