Bugün Hangi Yapımı İzleyeceksiniz/İzlediniz?

• Kullanılan toplam oy
    17
Ali Vefa'm haftaya artar. :oley::oley::oley::oley::oley:

Mucize Doktor ilk kez iki grupta birden 6 küsüre düşmüş. :( Sevsem bile umarım daha fazla düşmeden sezon sonunda biter çünkü 3. sezona başlasa bile tamamlayacak gücü yok şu an. Böyle bir diziye sezon ortasında bitmek de yakışmayacağına göre Haziran'da güzel bir bölümle karizmayı çizdirmeden final yapsın. Adil Hoca'nın ölümü maalesef yaramadı dua edelim ki daha fazla düşmesin. :(

Alev Alev yeniden 5 küsüre çıkmış. Çiçek-İskender çift olursa bu yükselen reytingler daha beter bir düşüşle sonuçlanır benden söylemesi. Yine de düşe kalka sezon sonunu görecek gibi.

Şarkılar Seni Söyler beklediğimden iyi başlamış. Ben 1-2 reyting falan beklerken ABC'de 3+ almayı başarmış. İlk bölüm merakından izlendiğini düşünüyorum ama umarım daha da çok reyting alır. Dizi hegemonyası altında böyle formatların ayakta kalması lazım ki yenilerinin de önü açılsın.

Mucize doktorun bu düşüşünü şahsen daha erken bekliyordum.Yeni sezonun ilk bölümleri dışında dizi senaryosu çok bozdu.Anlamsız bir hikaye oluşturuldu.Bu sonuç tamamen senaristim başarısızlığından kaynaklanıyor.
(Pusudayım yine ara ara yazar kaçarım) 😄

Mucize doktorun bu düşüşünü şahsen daha erken bekliyordum.Yeni sezonun ilk bölümleri dışında dizi senaryosu çok bozdu.Anlamsız bir hikaye oluşturuldu.Bu sonuç tamamen senaristim başarısızlığından kaynaklanıyor.
(Pusudayım yine ara ara yazar kaçarım) 😄
OSM sonrası niye kayboldun. Keşke kicktipp'te de bize eşlik etseydin :A

Mucize Doktor’a acil doktor çağırın kalp masajına başlasın yoksa fatiha okunacak. :F

Esra Erol Mucize Doktoru bile geçmiş :F

Bu arada çok şaşırdım gerçekten. Behice zaten ilk sahnelerde öldü. ben de sonra yarısında kapamıştım artık durgun gelmişti ama galiba Fikret olayları patlak vermiş. Bir ara bakayım :A
Behice büyük renk kattı. Son bölümlerde onu izlemek aşırı zevkliydi

------

Mucize Doktor ilk kez iki grupta birden 6 küsüre düşmüş. :( Sevsem bile umarım daha fazla düşmeden sezon sonunda biter çünkü 3. sezona başlasa bile tamamlayacak gücü yok şu an. Böyle bir diziye sezon ortasında bitmek de yakışmayacağına göre Haziran'da güzel bir bölümle karizmayı çizdirmeden final yapsın. Adil Hoca'nın ölümü maalesef yaramadı dua edelim ki daha fazla düşmesin. :(

Alev Alev yeniden 5 küsüre çıkmış. Çiçek-İskender çift olursa bu yükselen reytingler daha beter bir düşüşle sonuçlanır benden söylemesi. Yine de düşe kalka sezon sonunu görecek gibi.

Şarkılar Seni Söyler beklediğimden iyi başlamış. Ben 1-2 reyting falan beklerken ABC'de 3+ almayı başarmış. İlk bölüm merakından izlendiğini düşünüyorum ama umarım daha da çok reyting alır. Dizi hegemonyası altında böyle formatların ayakta kalması lazım ki yenilerinin de önü açılsın.
Eh herkes Bir Zamanlar Çukurova mı ayrılıklar sonrası aylarca hep yükseliş yaşasın :A
@Yiğitt

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and EmreCan
Esra Erol Mucize Doktoru bile geçmiş :F

Bu arada çok şaşırdım gerçekten. Behice zaten ilk sahnelerde öldü. ben de sonra yarısında kapamıştım artık durgun gelmişti ama galiba Fikret olayları patlak vermiş. Bir ara bakayım :A
Behice büyük renk kattı. Son bölümlerde onu izlemek aşırı zevkliydi

------

Eh herkes Bir Zamanlar Çukurova mı ayrılıklar sonrası aylarca hep yükseliş yaşasın :A
@Yiğitt
Behice öldü mü? E o zaman dans. :Z :Z :Z

• Harika
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Behice öldü mü? E o zaman dans. :Z :Z :Z
Ben spoi yapmıştım ama gerçi spoi sayılmaz :A haftalarca bu bölüm ayrılacağı belliydi.
Bir ara konu modumda olduğumda ona ilerde özel bir konu açacağım. Son bölümlerde acayip zirve yaptı kadın. Çok eğlenceli sahneleri oldu :A günü gelince paylaşırım :A

Ben spoi yapmıştım ama gerçi spoi sayılmaz :A haftalarca bu bölüm ayrılacağı belliydi.
Bir ara konu modumda olduğumda ona ilerde özel bir konu açacağım. Son bölümlerde acayip zirve yaptı kadın. Çok eğlenceli sahneleri oldu :A günü gelince paylaşırım :A
Anaa hiç fark etmemiştim. :A

Konularını merakla bekliyorum ama ölüm sahnesini bekleyemeyeceğim, bakıcam 1 saate kadar. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Biri bu BZÇ durdursun...

2 ana karakter gitti dediler...Bu dizi artık patlar dediler..Bu diziyi kim izliyor dediler..

Dizi 3.Sezon 14 rating alıyor. Rakibini 2 ye katlayarak... Rakibide sabah kuşaklarının altında kalıyor.

Seneye BZÇ ve Alev Alev devam.

MD ve Akrep final yapmalı...

MD 2.Sezonu malesef olmadı.......

Biri bu BZÇ durdursun...

2 ana karakter gitti dediler...Bu dizi artık patlar dediler..Bu diziyi kim izliyor dediler..

Dizi 3.Sezon 14 rating alıyor. Rakibini 2 ye katlayarak... Rakibide sabah kuşaklarının altında kalıyor.

Seneye BZÇ ve Alev Alev devam.

MD ve Akrep final yapmalı...

MD 2.Sezonu malesef olmadı.......
Bzç izleyicileri her hafta izlemiyoruz diyorlar ama her haftada izleniyor :A

• Güldürdün
Reactions: The_Erinch
Ben bile ara sıra bakıyorum :F
Fragmanlari heyecanli oluyor o dizinin ondan izlettiriyor kendisini :A Ama kötü değil ilk sezonu baya kaliteliydi.
------

@The_Erinch :A
IMG_20210226_194045.jpg

Bir Zamanlar Çukurova çok yüksek reytingler ile yoluna devam ediyor.

Mucize Doktor düşmüş bu hafta ama hala reytingleri iyi.

Alev Alev bir türlü yukselemedi beklenen kadar ama devam eder bu şekilde de.

Şarkılar Bizi Söyler bence iyi başlamamış ilk bölüm için, haftaya düşebilir.