25 Şubat 2016 Perşembe Reyting Sonuçları

Kösem'im 6 reyting almış tebrikler @destere ve ben izlemeyince yükselişe geçmiş dizi, devamı da gelir umarım.

Yılmaz Şahin'in tempoyu düşürmemesi gerek artık, 6 reytinglik kitleyi topladık geri kaybetmeyelim.

kösem muhteşem yükseliş yakalamış yediye doğru tırmanıyor reytingler maaça rağmen ab grubu sarsılmak bir yana çıtayı daha yukarılara taşımış

@takas nerelerde
vadinin ab de kemik oyu 4 reyting diyordum kemikte erimeye başladı
maça rağmen yayınlanmasıysa büyük cesaret uzun yıllar sonra ilk defa maç günü yayınlanma başarısı göstermiş
demekki dizi artık mağlubiyeti kabul etti hanı bir söz var ölmüş eşek kurttan korkmaz diye o mesele
nasıl olsa cücük kadar reytingimiz var varsın birazıda maça gitsin demişlerdir
)

dün bende izlemeyerek totem yaptım
ama işe yaramış bundan sonra biz bölümleri izlemesekmi napsak bayağı bir katkısı olmuş köseme

Yok takas daha cok @destere ile tom ve jerry gibi

böylede hiç zevki çıkmazki şimdi ne kadar vadiye saydırsakta takasdan ses çıkmayacak bir anlamıda kalmadı bu işin nereye gitmişki ?

biraz daha vadiyi kalaylayayım kesin döner

kösmin gerçek reytingini görmek için 3 gruptaki reytinglere de +10 ekle
haftaya handan ölüyor hepsine +15 eklemek gerekiyor

sen de malatyalı değil misin git bul takası

İyi yapmışsın.
Ben maça kaçtım yine kaçmaz olaydım.
Haftaya ve bundan sonraki haftalarda da kaçacak bir şeyler bulmak lazım demek ki, her şey Kösem için.

kösmin gerçek reytingini görmek için 3 gruptaki reytinglere de +10 ekle
haftaya handan ölüyor hepsine +15 eklemek gerekiyor

sen de malatyalı değil misin git bul takası

malatyalılara kaçmak yakışmaz zaten
kösem kaç defadır totalde nerdeyse birinciliği kaybedecekti buna rağmen forumu terketmedim
@takas ilk aldığı darbede forumu terkediyorsa onu hemşerilikten men ederiz
bize dayanıklı hemşeri lazım

İyi yapmışsın.
Ben maça kaçtım yine kaçmaz olaydım.
Haftaya ve bundan sonraki haftalarda da kaçacak bir şeyler bulmak lazım demek ki, her şey Kösem için.
bende maç bahaneside yoktu eve geç geldim sonrada jenifer lawrence ın filmine daldım kösem kaldı öyle