DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 20,110
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
Yanlışlıkla olmuşsunuzdurKıskanma kıskanç AB de 6 olduk
Yanlışlıkla olmuşsunuzdurKıskanma kıskanç AB de 6 olduk
Bak beni bilirsin doğruları her zaman söylerimYanlışlıkla olmuşsunuzdur
reytingler bizi bağlamaz o sıradan dizilerin işiHa gayret kösem totalde 10na girecen
bi dizinin reytingi yoksa nasıl devam edicek?reytingler bizi bağlamaz o sıradan dizilerin işi
kullarımızın bilmediği kaynaklarımızı kullanacağız sen merak etmebi dizinin reytingi yoksa nasıl devam edicek?
uou neymiş o kaynaklar ben de biliyimkullarımızın bilmediği kaynaklarımızı kullanacağız sen merak etme
söylersek bir önemi kalmazuou neymiş o kaynaklar ben de biliyim
sen sevineceksen hemen kovduralım@xemrexxx İsmail Hacıoğlu ne zaman giriyor
siz izlemeyin artıkKösem'im 6 reyting almış tebrikler @destere ve ben izlemeyince yükselişe geçmiş dizi, devamı da gelir umarım.
Yılmaz Şahin'in tempoyu düşürmemesi gerek artık, 6 reytinglik kitleyi topladık geri kaybetmeyelim.
Netten izleriz gerekirse.siz izlemeyin artık
yorumları kşm napsın be zaten takasla mahiyeti de gitti rahat gideriz yorumlardaNetten izleriz gerekirse.Bölüm yorumlarında desteğimizi kaybetmiş olursunuz ama.
Kösem'im 6 reyting almış tebrikler @destere ve ben izlemeyince yükselişe geçmiş dizi, devamı da gelir umarım.
Yılmaz Şahin'in tempoyu düşürmemesi gerek artık, 6 reytinglik kitleyi topladık geri kaybetmeyelim.
Yok takas daha cok @destere ile tom ve jerry gibi
kösmin gerçek reytingini görmek için 3 gruptaki reytinglere de +10 eklekösem muhteşem yükseliş yakalamış yediye doğru tırmanıyor reytingler maaça rağmen ab grubu sarsılmak bir yana çıtayı daha yukarılara taşımış
@takas nerelerdevadinin ab de kemik oyu 4 reyting diyordum kemikte erimeye başladımaça rağmen yayınlanmasıysa büyük cesaret uzun yıllar sonra ilk defa maç günü yayınlanma başarısı göstermişdemekki dizi artık mağlubiyeti kabul etti hanı bir söz var ölmüş eşek kurttan korkmaz diye o meselenasıl olsa cücük kadar reytingimiz var varsın birazıda maça gitsin demişlerdir)
dün bende izlemeyerek totem yaptımama işe yaramış bundan sonra biz bölümleri izlemesekmi napsak bayağı bir katkısı olmuş köseme
sen de malatyalı değil misin git bul takasıkösem muhteşem yükseliş yakalamış yediye doğru tırmanıyor reytingler maaça rağmen ab grubu sarsılmak bir yana çıtayı daha yukarılara taşımış
@takas nerelerdevadinin ab de kemik oyu 4 reyting diyordum kemikte erimeye başladımaça rağmen yayınlanmasıysa büyük cesaret uzun yıllar sonra ilk defa maç günü yayınlanma başarısı göstermişdemekki dizi artık mağlubiyeti kabul etti hanı bir söz var ölmüş eşek kurttan korkmaz diye o meselenasıl olsa cücük kadar reytingimiz var varsın birazıda maça gitsin demişlerdir)
dün bende izlemeyerek totem yaptımama işe yaramış bundan sonra biz bölümleri izlemesekmi napsak bayağı bir katkısı olmuş köseme
böylede hiç zevki çıkmazki şimdi ne kadar vadiye saydırsakta takasdan ses çıkmayacak bir anlamıda kalmadı bu işin nereye gitmişki ?
biraz daha vadiyi kalaylayayım kesin döner
İyi yapmışsın.kösem muhteşem yükseliş yakalamış yediye doğru tırmanıyor reytingler maaça rağmen ab grubu sarsılmak bir yana çıtayı daha yukarılara taşımış
kösmin gerçek reytingini görmek için 3 gruptaki reytinglere de +10 eklehaftaya handan ölüyor hepsine +15 eklemek gerekiyor
sen de malatyalı değil misin git bul takası
bende maç bahaneside yoktu eve geç geldim sonrada jenifer lawrence ın filmine daldım kösem kaldı öyleİyi yapmışsın.Ben maça kaçtım yine kaçmaz olaydım.Haftaya ve bundan sonraki haftalarda da kaçacak bir şeyler bulmak lazım demek ki, her şey Kösem için.
@destere bu bölümü izle çok güzeldi.Tam senlik yani o derece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?