25 Şubat 2016 Perşembe Reyting Sonuçları

@takas bu elemana inat bile foruma gelinir [emoji2] Ne güzel demiş Üstad Necip Fazıl; Susmamız cevabımızın şiddetindendir.
elemanlar kovalasın seni
))) zaten gelsin diye yapıyoruz takas olmayınca en az 5 kişi yorum yapmıyor forum çok sessiz
))

bu vadi savunucluğuyla vadi forumlarında da barındırmazlar onu paşa paşa gelecek

vay kösemi ilk3 de gördüm sanki

2 MUHTESEM YUZYIL KOSEM STAR TV 20:59:08 24:16:20 6.02 15.33

tebriks @xemrexxx

bunu yazmazsam üzüleceğim keşke galatasarayımın maçını değilde vadiyi izleseydim güzel bir bölüm diyorlar gece izleyeceğim

Maç düşük gitmiş. Minimum 13'leri görmesini beklerdim.

Kördüğüm'ün bir grup izleyicisi maça gitmiş bu da diziyi etkilemiş. Haftaya yine ilk 3 sıraya oturacaktır.

Aslında Kösem'in reytinglerinde neredeyse bir değişme yok, maçtan dolayı sıralaması yükselmiş. Haftaya yine büyüteçle ararız

Vadi A/B'de 13 yıllık tarihinin en düşük reytingini almış söylenecek söz yok.

Bir zamanlar reytinglerde ilk 5'i zorlayan Unutma Beni şimdi neredeyse ilk 100'e zor giriyor, bu sezon biter sanırım uzatmaları oynuyor.

Şu anlık bitmesi söz konusu bile değilmiş Unutma Beni'min. Hem ilkay doğurdu doğuracak o yüzden dizide yok o yüzdende bazıları izlemiyor anlamıyorum yani saçmalar @batuhankaralar .

maçtan en çok biz etkileniriz merak etme sen

Yok artık maçtan dolayı sıralamasımı yükselmiş.
Daha 2 gün önce hem maç hem kvp ezecek diyorlardı.

Senaryo toparlanınca dizide yükseliyor. Maç olmasa daha da yükselirdi.

Yok artık maçtan dolayı sıralamasımı yükselmiş.
Daha 2 gün önce hem maç hem kvp ezecek diyorlardı.

Senaryo toparlanınca dizide yükseliyor. Maç olmasa daha da yükselirdi.
3 reytinglik kösemi bitiremediler o yüzden ne bahane deseler boş boşver

elemanlar kovalasın seni
))) zaten gelsin diye yapıyoruz takas olmayınca en az 5 kişi yorum yapmıyor forum çok sessiz
))

bu vadi savunucluğuyla vadi forumlarında da barındırmazlar onu paşa paşa gelecek
Anladım onu ama sen niye çaktırıyorsun [emoji2] sen ile o Tom ve Jerry gibisiniz biri olmadan diğeri olmaz [emoji2]

Sadece totale bakarsak bu yorumun mantıklı olabilir belki ama maçtan dolayı sıralaması yükselmiş nasıl oluyor onu anlamadım. AB grubunda 6 reyting yani.