Bugün bu konu pek bir sessiz.niye kız sen maç seversin sonuçta 22 oğlan oynuyor
Bugün bu konu pek bir sessiz.niye kız sen maç seversin sonuçta 22 oğlan oynuyor
takas gitiği için mahiyeti de yorum yapamıyorBugün bu konu pek bir sessiz.
@takas bu elemana inat bile foruma gelinir [emoji2] Ne güzel demiş Üstad Necip Fazıl; Susmamız cevabımızın şiddetindendir.takas gitiği için mahiyeti de yorum yapamıyor
elemanlar kovalasın seni@takas bu elemana inat bile foruma gelinir [emoji2] Ne güzel demiş Üstad Necip Fazıl; Susmamız cevabımızın şiddetindendir.
ab de zaten ilk 3 te geneldevay kösemi ilk3 de gördüm sanki
2 MUHTESEM YUZYIL KOSEM STAR TV 20:59:08 24:16:20 6.02 15.33
tebriks @xemrexxx
bunu yazmazsam üzüleceğim keşke galatasarayımın maçını değilde vadiyi izleseydim güzel bir bölüm diyorlar gece izleyeceğim
ab de zaten ilk 3 te genelde
vadi kulumuz ab de 4 ün altına düşmüş ilk oldu galibailk defa ab'ye bakmışım o zaman
vadi kulumuz ab de 4 ün altına düşmüş ilk oldu galiba
Maç düşük gitmiş. Minimum 13'leri görmesini beklerdim.
Kördüğüm'ün bir grup izleyicisi maça gitmiş bu da diziyi etkilemiş. Haftaya yine ilk 3 sıraya oturacaktır.
Aslında Kösem'in reytinglerinde neredeyse bir değişme yok, maçtan dolayı sıralaması yükselmiş. Haftaya yine büyüteçle ararız
Vadi A/B'de 13 yıllık tarihinin en düşük reytingini almış söylenecek söz yok.
Bir zamanlar reytinglerde ilk 5'i zorlayan Unutma Beni şimdi neredeyse ilk 100'e zor giriyor, bu sezon biter sanırım uzatmaları oynuyor.
maçtan en çok biz etkileniriz merak etme senMaç düşük gitmiş. Minimum 13'leri görmesini beklerdim.
Kördüğüm'ün bir grup izleyicisi maça gitmiş bu da diziyi etkilemiş. Haftaya yine ilk 3 sıraya oturacaktır.
Aslında Kösem'in reytinglerinde neredeyse bir değişme yok, maçtan dolayı sıralaması yükselmiş. Haftaya yine büyüteçle ararız
Bir zamanlar reytinglerde ilk 5'i zorlayan Unutma Beni şimdi neredeyse ilk 100'e zor giriyor, bu sezon biter sanırım uzatmaları oynuyor.
Yok artık maçtan dolayı sıralamasımı yükselmiş.Maç düşük gitmiş. Minimum 13'leri görmesini beklerdim.
3 reytinglik kösemi bitiremediler o yüzden ne bahane deseler boş boşverYok artık maçtan dolayı sıralamasımı yükselmiş.Daha 2 gün önce hem maç hem kvp ezecek diyorlardı.
Senaryo toparlanınca dizide yükseliyor. Maç olmasa daha da yükselirdi.
Anladım onu ama sen niye çaktırıyorsun [emoji2] sen ile o Tom ve Jerry gibisiniz biri olmadan diğeri olmaz [emoji2]elemanlar kovalasın seni))) zaten gelsin diye yapıyoruz takas olmayınca en az 5 kişi yorum yapmıyor forum çok sessiz))
bu vadi savunucluğuyla vadi forumlarında da barındırmazlar onu paşa paşa gelecek
Yok takas daha cok @destere ile tom ve jerry gibiAnladım onu ama sen niye çaktırıyorsun [emoji2] sen ile o Tom ve Jerry gibisiniz biri olmadan diğeri olmaz [emoji2]
Destere bir ara yorum yapmıyordu ondan pek bilmiyorum ama senle iyiydi [emoji2]Yok takas daha cok @destere ile tom ve jerry gibi
Sadece totale bakarsak bu yorumun mantıklı olabilir belki ama maçtan dolayı sıralaması yükselmiş nasıl oluyor onu anlamadım. AB grubunda 6 reyting yani.Maç düşük gitmiş. Minimum 13'leri görmesini beklerdim.
Kıskanma kıskanç AB de 6 oldukHa gayret kösem totalde 10na girecen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?