25 Şubat 2015 Çarşamba ABD Reytingleri

çiğdemin dırdırına bırakıyorum seni
arrow 0.00001 artmış bu artışı görmemiz lazım yoksa @Çiğdem- oklavayı kapar

hahaha ayy az önce @xemrexxx e nerde @destere demiştim ben sizin adınızı ne zaman anarsam hortlak gibi hortluyorsunuz hahaha
geldim geldim ama dizilerim birikmiş onları bir azaltmaya çalışayım bugün
gül gibi pll yide izleyemedim acaba hannoş naptı bugün

bütün dizilerimi izledim cnm ve cw dizileir topluca 3 er hafta araya girdiler kafam rahat benim yani

Empire ile Galavant'ın kötü olduğuna ikna ettiğime göre 3.sü gayet basit olacak.

Bates Motel aslında çok kötü değildi ama çekicide değildi. Sürükleyici değil yani.

bütün dizilerimi izledim cnm ve cw dizileir topluca 3 er hafta araya girdiler kafam rahat benim yani
umarım ara 3 yıla çıkar tam rahatlarsın

Empire ile Galavant'ın kötü olduğuna ikna ettiğime göre 3.sü gayet basit olacak.

Bates Motel aslında çok kötü değildi ama çekicide değildi. Sürükleyici değil yani.
zaten geçen gün söylemiştim sen yakında arrow a başlarsın bu gidişle

Arrow'u ziledimde 3. bölümde bayılıyordum sıkıntıdan.
başoğlanı gördünmü? dizinin herşeyi o oliver denen küspeyle beslenmiş oğlancık uçuyor kaçıyor gaz gücüyle çam deviriyor
) nerde şaftı kaymış bir parlak varsa @Çiğdem- peşinden koşturuyor
)

ayy gördük senin black sailsinide cnm adamın escinsel çıktı
spoiler verme şimdi adamın dop çıktığını öğrenirse @sokak sanati diziye başlamaz bırak o da iki sezon izlesin sonra keşfetsin yeşil ışığı

hahahaha ayyy isimmi verdim cnm kim olduğunu merak eder diziyi hemen başlar bitirmeye çalısır iştee

Iyyykkk o diziden konuşmayalım.
Öyle sıkıcı dizi görmedim daha. Survivor izliyorum şuan senin kızlar var.