arrow 0.00001 artmış bu artışı görmemiz lazım yoksa @Çiğdem- oklavayı kaparçiğdemin dırdırına bırakıyorum seni
geldim geldim ama dizilerim birikmiş onları bir azaltmaya çalışayım bugün
bütün dizilerimi izledim cnm ve cw dizileir topluca 3 er hafta araya girdiler kafam rahat benim yaniarrow 0.00001 artmış bu artışı görmemiz lazım yoksa @Çiğdem- oklavayı kapar
geldim geldim ama dizilerim birikmiş onları bir azaltmaya çalışayım bugüngül gibi pll yide izleyemedim acaba hannoş naptı bugün
cookie bizim yüzümüzü güldürüyor, senin diziler kanalın yüzünü güldürüyor anca kanaldan bize ne)
bates motel in peki nesini beğenmedinhadi bu müzikal drama olunca kaybetti ? galavant komedi olunca kaybetti oysaki bates motel seveceğin muhteşem bir dram hemde gerilim dolu sahneleriyle harika gidiyor ? onada bir kulp bulursun :
umarım ara 3 yıla çıkar tam rahatlarsınbütün dizilerimi izledim cnm ve cw dizileir topluca 3 er hafta araya girdiler kafam rahat benim yani
zaten geçen gün söylemiştim sen yakında arrow a başlarsın bu gidişleEmpire ile Galavant'ın kötü olduğuna ikna ettiğime göre 3.sü gayet basit olacak.
Bates Motel aslında çok kötü değildi ama çekicide değildi. Sürükleyici değil yani.
aaa ağzını yırtarım seninumarım ara 3 yıla çıkar tam rahatlarsın
zaten geçen gün söylemiştim sen yakında arrow a başlarsın bu gidişle
umarım ara 3 yıla çıkar tam rahatlarsın
zaten geçen gün söylemiştim sen yakında arrow a başlarsın bu gidişle
hayret ediyorum valla black sails gibi kaliteli bir diziyi izleyen birisi bu arrow tarrow da ne bulur ?aaa ağzını yırtarım senin
ben şimdiden özledim dizilerimi🙂🙂🙂
ayy gördük senin black sailsinide cnm adamın escinsel çıktıhayret ediyorum valla black sails gibi kaliteli bir diziyi izleyen birisi bu arrow tarrow da ne bulur ?neyse oluyormuş demekki
başoğlanı gördünmü? dizinin herşeyi o oliver denen küspeyle beslenmiş oğlancık uçuyor kaçıyor gaz gücüyle çam deviriyorArrow'u ziledimde 3. bölümde bayılıyordum sıkıntıdan.
spoiler verme şimdi adamın dop çıktığını öğrenirse @sokak sanati diziye başlamaz bırak o da iki sezon izlesin sonra keşfetsin yeşil ışığıayy gördük senin black sailsinide cnm adamın escinsel çıktı
hahahaha ayyy isimmi verdim cnm kim olduğunu merak eder diziyi hemen başlar bitirmeye çalısır işteebaşoğlanı gördünmü? dizinin herşeyi o oliver denen küspeyle beslenmiş oğlancık uçuyor kaçıyor gaz gücüyle çam deviriyor) nerde şaftı kaymış bir parlak varsa @Çiğdem- peşinden koşturuyor)
spoiler verme şimdi adamın dop çıktığını öğrenirse @sokak sanati diziye başlamaz bırak o da iki sezon izlesin sonra keşfetsin yeşil ışığı
başoğlanı gördünmü? dizinin herşeyi o oliver denen küspeyle beslenmiş oğlancık uçuyor kaçıyor gaz gücüyle çam deviriyor) nerde şaftı kaymış bir parlak varsa @Çiğdem- peşinden koşturuyor)
spoiler verme şimdi adamın dop çıktığını öğrenirse @sokak sanati diziye başlamaz bırak o da iki sezon izlesin sonra keşfetsin yeşil ışığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?