25 Şubat 2015 Çarşamba ABD Reytingleri

çiğdemin dırdırına bırakıyorum seni :F
arrow 0.00001 artmış bu artışı görmemiz lazım yoksa @Çiğdem- oklavayı kapar :)

hahaha ayy az önce @xemrexxx e nerde @destere demiştim ben sizin adınızı ne zaman anarsam hortlak gibi hortluyorsunuz hahaha :F:F:F
geldim geldim ama dizilerim birikmiş onları bir azaltmaya çalışayım bugün :) gül gibi pll yide izleyemedim acaba hannoş naptı bugün :)

arrow 0.00001 artmış bu artışı görmemiz lazım yoksa @Çiğdem- oklavayı kapar :)

geldim geldim ama dizilerim birikmiş onları bir azaltmaya çalışayım bugün :) gül gibi pll yide izleyemedim acaba hannoş naptı bugün :)
bütün dizilerimi izledim cnm ve cw dizileir topluca 3 er hafta araya girdiler kafam rahat benim yani :F:F:F

cookie bizim yüzümüzü güldürüyor, senin diziler kanalın yüzünü güldürüyor anca kanaldan bize ne :))

bates motel in peki nesini beğenmedin :) hadi bu müzikal drama olunca kaybetti ? galavant komedi olunca kaybetti oysaki bates motel seveceğin muhteşem bir dram hemde gerilim dolu sahneleriyle harika gidiyor ? onada bir kulp bulursun ::)

Empire ile Galavant'ın kötü olduğuna ikna ettiğime göre 3.sü gayet basit olacak.:F
Bates Motel aslında çok kötü değildi ama çekicide değildi. Sürükleyici değil yani.

bütün dizilerimi izledim cnm ve cw dizileir topluca 3 er hafta araya girdiler kafam rahat benim yani :F:F:F
umarım ara 3 yıla çıkar tam rahatlarsın :)

Empire ile Galavant'ın kötü olduğuna ikna ettiğime göre 3.sü gayet basit olacak.:F
Bates Motel aslında çok kötü değildi ama çekicide değildi. Sürükleyici değil yani.
zaten geçen gün söylemiştim sen yakında arrow a başlarsın bu gidişle :)

:F Arrow'u ziledimde 3. bölümde bayılıyordum sıkıntıdan.:F
başoğlanı gördünmü? dizinin herşeyi o oliver denen küspeyle beslenmiş oğlancık uçuyor kaçıyor gaz gücüyle çam deviriyor :)) nerde şaftı kaymış bir parlak varsa @Çiğdem- peşinden koşturuyor :))

ayy gördük senin black sailsinide cnm adamın escinsel çıktı :F:F:F
spoiler verme şimdi adamın dop çıktığını öğrenirse @sokak sanati diziye başlamaz bırak o da iki sezon izlesin sonra keşfetsin yeşil ışığı :)

başoğlanı gördünmü? dizinin herşeyi o oliver denen küspeyle beslenmiş oğlancık uçuyor kaçıyor gaz gücüyle çam deviriyor :)) nerde şaftı kaymış bir parlak varsa @Çiğdem- peşinden koşturuyor :))

spoiler verme şimdi adamın dop çıktığını öğrenirse @sokak sanati diziye başlamaz bırak o da iki sezon izlesin sonra keşfetsin yeşil ışığı :)
hahahaha ayyy isimmi verdim cnm kim olduğunu merak eder diziyi hemen başlar bitirmeye çalısır iştee :F:F:F

Iyyykkk o diziden konuşmayalım.:F Öyle sıkıcı dizi görmedim daha. Survivor izliyorum şuan senin kızlar var.:F