25 Şubat 2014 Salı Reyting Sonuçları

Şükür bu hafta da geçti .muhteşem 3'lü haftaya bu gune damgasini vuracak Kurt Seyid ve Şura 😎

öyle demicektim

ya valla bazı yorumlar çok komik muhteşemin yükselişini saymazsak ne demek ya
sonuçta dizi total 13.85 ab 16.8 aldı ve rekor kırdı ama sayılmıyo gerçekten yorumlar komik
Düşecek normal olaral o oranda kalmayacak bunu benden iyi sen biliyorsun.
Yükselince tebrik ettik haketmiyor demedik en azından.

°°°mobil mesaj°°°

Düşecek normal olaral o oranda kalmayacak bunu benden iyi sen biliyorsun.
Yükselince tebrik ettik haketmiyor demedik en azından.

°°°mobil mesaj°°°
ister öyle olsun sonuçta aldı oranları küçük ağa kalacak mı yoksa?

Yorgunluktan geberiyorum ama yorumumu yapıcam..Küçük ağam çok başarılı artık uzun özetle yayınlanmalı kurt seyite boşluk vermemeli...
çalıkuşum yakında biter
düşmüş...

Küçük Ağa`yı biraz izledim de beğenmedim bu oranalrı nasıl alıyor anlamıyorum
@Bully
Biraz izleyip beğenmemekle olmuyor bu işler aga.
Sıcak bir aile dizisi. Evlerde Salı günleri ailecek bu dizi izleniyor. Her kesime hitap eden bir iş yani.

kaçak dizisinde neden bukadar büyük bir düşüş var anlamıyorum o ses türkyie varken zirvede oluyorduk tam oses bitti artık zirvede rahat olruruz derken şu aldığımız reytinglere bakın 6 falan
dün en iyi bölümü yayınladılar ama ivediki bile geçemiyoruz
gürkan beyin emeklerine yazık oluyor

Hayir ama surekli savunma halindesin bi laf gelmese bile diziyi savunuyosun anliklara seviniyosun falan kanal d de olmasa bunlari yapmazdin bence

Hayir ama surekli savunma halindesin bi laf gelmese bile diziyi savunuyosun anliklara seviniyosun falan kanal d de olmasa bunlari yapmazdin bence
Diğer Total dizilerine inat seviniyoruz elbet.
Herkes nasıl kanalının total yapımına seviniyorsa biz de Kanal D`mizin en yüksek reyting alan dizisine seviniyoruz.

O degilde calikusunsan bi halt olmaz kucuk aganin arkasindan yayinlandi yine fos ah be guldur guldurun onunde boyle ratingli bi dizi olsaydi var ya ucardi

Diğer Total dizilerine inat seviniyoruz elbet.
Herkes nasıl kanalının total yapımına seviniyorsa biz de Kanal D`mizin en yüksek reyting alan dizisine seviniyoruz.
Aferin boyle devam et lordlye karsi kanal dnin sana ihtiyaci var