Hazem
Favori Üye
öyle demicektim
ya valla bazı yorumlar çok komik muhteşemin yükselişini saymazsak ne demek ya
öyle demicektim
Düşecek normal olaral o oranda kalmayacak bunu benden iyi sen biliyorsun.öyle demicektim
ya valla bazı yorumlar çok komik muhteşemin yükselişini saymazsak ne demek yasonuçta dizi total 13.85 ab 16.8 aldı ve rekor kırdı ama sayılmıyo gerçekten yorumlar komik
ister öyle olsun sonuçta aldı oranları küçük ağa kalacak mı yoksa?Düşecek normal olaral o oranda kalmayacak bunu benden iyi sen biliyorsun.Yükselince tebrik ettik haketmiyor demedik en azından.
°°°mobil mesaj°°°
Küçük Ağa ekstra bir durumla yükselmedi. Normal bölümle aldı bu oranları.ister öyle olsun sonuçta aldı oranları küçük ağa kalacak mı yoksa?
ama yeni daha görürüm ben onu sonraKüçük Ağa ekstra bir durumla yükselmedi. Normal bölümle aldı bu oranları.
°°°mobil mesaj°°°
Bence Starda olsaydı en az 20 almalıydı.ama yeni daha görürüm ben onu sonra
Biraz izleyip beğenmemekle olmuyor bu işler aga.Küçük Ağa`yı biraz izledim de beğenmedim bu oranalrı nasıl alıyor anlamıyorum@Bully
Neyse adamlar salı günü ilgiyle izleniyor ve reytingleri yüksek.Tebrikler.Yalnız çarşamba olsaydı daha iyi olurduBiraz izleyip beğenmemekle olmuyor bu işler aga.Sıcak bir aile dizisi. Evlerde Salı günleri ailecek bu dizi izleniyor. Her kesime hitap eden bir iş yani.
Aynen Çarşamba my'nin karşısına bir düzgün dizi gelemedi gitti.Neyse adamlar salı günü ilgiyle izleniyor ve reytingleri yüksek.Tebrikler.Yalnız çarşamba olsaydı daha iyi olurdu
Küçük Ağa gelsinde my toz duman olsun İnşallahAynen Çarşamba my'nin karşısına bir düzgün dizi gelemedi gitti.
Hayir ama surekli savunma halindesin bi laf gelmese bile diziyi savunuyosun anliklara seviniyosun falan kanal d de olmasa bunlari yapmazdin benceBen izlemiyorum bile. İstersen sonuçlar okunduktan sonra ne yorum yapmışım bak. Tek yorum bile yapmadım dizi ile ilgili. Çünkü genellikle arkadaşlar siz çok abartıyorsunuz bu yüzden bize yazmaya bir şey kalmıyor diyorlardı ama şimdi meydanı onlara bıraktım yine fos.
Küçük Ağa kadar reyting alan bir dizi sadece Vadi var o da Totalde. A/B`de Muhteşemin yükselişi dışında öyle reyting alan dizi yok bile.
Bence diğer diziler 10 alınca abartılıyorsa bu dizi de 14 alınca abartılmayı hakediyor.
Neyse kim ne isterse yorum yapsın zaten herşey ortada. Dizi Starda olsaydı gözbebeğiydi şimdi.
Diğer Total dizilerine inat seviniyoruz elbet.Hayir ama surekli savunma halindesin bi laf gelmese bile diziyi savunuyosun anliklara seviniyosun falan kanal d de olmasa bunlari yapmazdin bence
Kesin demiycektin kesin...öyle demicektim
ya valla bazı yorumlar çok komik muhteşemin yükselişini saymazsak ne demek yasonuçta dizi total 13.85 ab 16.8 aldı ve rekor kırdı ama sayılmıyo gerçekten yorumlar komik
Aferin boyle devam et lordlye karsi kanal dnin sana ihtiyaci varDiğer Total dizilerine inat seviniyoruz elbet.Herkes nasıl kanalının total yapımına seviniyorsa biz de Kanal D`mizin en yüksek reyting alan dizisine seviniyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?