25 Şubat 2014 Salı Reyting Sonuçları

Şükür bu hafta da geçti .muhteşem 3'lü haftaya bu gune damgasini vuracak Kurt Seyid ve Şura 😎

öyle demicektim :)

ya valla bazı yorumlar çok komik muhteşemin yükselişini saymazsak ne demek ya :D sonuçta dizi total 13.85 ab 16.8 aldı ve rekor kırdı ama sayılmıyo gerçekten yorumlar komik :)
Düşecek normal olaral o oranda kalmayacak bunu benden iyi sen biliyorsun. :):) Yükselince tebrik ettik haketmiyor demedik en azından. :)

°°°mobil mesaj°°°

Yorgunluktan geberiyorum ama yorumumu yapıcam..Küçük ağam çok başarılı artık uzun özetle yayınlanmalı kurt seyite boşluk vermemeli...
çalıkuşum yakında biter :( düşmüş...

kaçak dizisinde neden bukadar büyük bir düşüş var anlamıyorum o ses türkyie varken zirvede oluyorduk tam oses bitti artık zirvede rahat olruruz derken şu aldığımız reytinglere bakın 6 falan
dün en iyi bölümü yayınladılar ama ivediki bile geçemiyoruz :T gürkan beyin emeklerine yazık oluyor

Ben izlemiyorum bile. İstersen sonuçlar okunduktan sonra ne yorum yapmışım bak. Tek yorum bile yapmadım dizi ile ilgili. Çünkü genellikle arkadaşlar siz çok abartıyorsunuz bu yüzden bize yazmaya bir şey kalmıyor diyorlardı ama şimdi meydanı onlara bıraktım yine fos.

Küçük Ağa kadar reyting alan bir dizi sadece Vadi var o da Totalde. A/B`de Muhteşemin yükselişi dışında öyle reyting alan dizi yok bile.

Bence diğer diziler 10 alınca abartılıyorsa bu dizi de 14 alınca abartılmayı hakediyor.

Neyse kim ne isterse yorum yapsın zaten herşey ortada. Dizi Starda olsaydı gözbebeğiydi şimdi. :)
Hayir ama surekli savunma halindesin bi laf gelmese bile diziyi savunuyosun anliklara seviniyosun falan kanal d de olmasa bunlari yapmazdin bence :D

Hayir ama surekli savunma halindesin bi laf gelmese bile diziyi savunuyosun anliklara seviniyosun falan kanal d de olmasa bunlari yapmazdin bence :D
Diğer Total dizilerine inat seviniyoruz elbet. :oley: Herkes nasıl kanalının total yapımına seviniyorsa biz de Kanal D`mizin en yüksek reyting alan dizisine seviniyoruz. :F

O degilde calikusunsan bi halt olmaz kucuk aganin arkasindan yayinlandi yine fos ah be guldur guldurun onunde boyle ratingli bi dizi olsaydi var ya ucardi :D