- Reaksiyon puanı
- 60,014
- Puanı
- 1,060
ATV'de Adanalı'dan beri izlediğim dizi yok hiç beğenmiyorum yaptıklarını.Ben Atv'ye laf attın oda Kanal D'ye kadın kanalı dedi.Bence kışkır.
![]()
ATV'de Adanalı'dan beri izlediğim dizi yok hiç beğenmiyorum yaptıklarını.Ben Atv'ye laf attın oda Kanal D'ye kadın kanalı dedi.Bence kışkır.
![]()
Totalde 7 alan BİÜ 5'e, 7 alan Kaçak 4e düştü.Kaçak zaten karşısında rakip yoktu acunu kastedersen acun finalde bile 9 reyting aldı tv 8 e geçsin dahada düşer acun
BİÜ ise ab de 3 ü zor görüyor.......
E benlik değil demiştin yaHwm kurt seyitte başlıycak ya salı
![]()
İyi.E benlik değil demiştin yaHwm kurt seyitte başlıycak ya salı
![]()
İnsanlar Emir Berkeyi neden izliyor biliyormusun çünkü öbgzk etkisi var...Ben inanıyorum ki senaryoyu bozacaklar ya da kurt seyit ve sura gelince etkilenecekTotalde 7 alan BİÜ 5'e, 7 alan Kaçak 4e düştü.Seksenler A/B'de 4e kadar düştü.
°°°mobil mesaj°°°
ATV'de Adanalı'dan beri izlediğim dizi yok hiç beğenmiyorum yaptıklarını.Kadın kanalı, erkek kanalı gibi ayrımları mantıklı bulmuyorum.
![]()
Ne yapayım ya? O lafı duysan mutlu mu olacaksın?apış arasını bile sansürlüyor show,reytingi batsın Allah binasına alevler salsın recep ivedik mi biiiiiiiiiiiiipppppppppppppppp ivedik mi belli değil .ss @mrt-06
Şive değil ağız![]()
E heralde.Reklam oldu herkes sustu.
Hafta Kurt Seyit'i izleyecen mi.Aylin için.
![]()
apış arasını bile sansürlüyor show,reytingi batsın Allah binasına alevler salsın recep ivedik mi biiiiiiiiiiiiipppppppppppppppp ivedik mi belli değil .ss @mrt-06
E heralde.Aylin ve kıvanç yanında da kalite.
![]()
de get .ssNe yapayım ya? O lafı duysan mutlu mu olacaksın?![]()
fantezi dünyası 😱Fox Çakal'ı biplemişti.
Ama bipleyince ayrı bir zevk oluyor sanki.
Az önce Ece'de varmış duydum.Böle senarist düşmen başına.İnşallah sapıtmaz.
eee alsın artık benim için üzülme yok starda da dizi yok fox ta da birşey yok tek atv dolu o da zaten kitlesi düşük kaçakKüçük Ağa yine açık farkla zirvede yer alır