Hemde aşk sahnelerinin olduğu 15'lik dilim Demek ki millet aşk izliyor
Bence en çok aksiyon reyting getiiyor.
Aşk, siyaset fln 10 reyting getiriyosa aksiyon 11 12 getirir.
Son düzenleme:
Ben izlemiyorum şahsen hala boykot ediyorum o ses'in finalide PSY li yeteneksizsinizde hiçbirini izlemedim...
Nasıl dönek milletinz ama Daha geçen hafta istesem arasam bulamayacağim bayrak var diye olay yaratan yeri göğü yıkan milletimiz bugun acunu yine baş tacı yapmiş.Hadi dün yaptınız dünyaca ünlü biri geldi izledin.Bugunkü programdaki adamı neden dünyaca ünlü adam muamelesi çekildi? Kesin gene okul hayatından bişeyler anlatmiştir😕
- - - Ekleme - - -
Nasıl dönek milletinz ama Daha geçen hafta istesem arasam bulamayacağim bayrak var diye olay yaratan yeri göğü yıkan milletimiz bugun acunu yine baş tacı yapmiş.Hadi dün yaptınız dünyaca ünlü biri geldi izledin.Bugunkü programdaki adamı neden dünyaca ünlü adam muamelesi çekildi? Kesin gene okul hayatından bişeyler anlatmiştir😕
- - - Ekleme - - -
Bence en çok aksiyon reyting getiiyor.
Aşk, siyaset fln 5 reyting getiriyosa aksiyon 6 7 getirir.
Aksiyondan kastın eğer silahların patladığı kurşunların havada patladiği matrix kadar hızlıyım abi kurşun sıyırdı sahnelerse bırak o sahneler orda kalsın Karadayı'ma uğramasın uğrayacağı varsada ivdelikle def olsun cancazım
Hayatımda vıcık vıcık bi dizide aşk sahnesi izledim oda Huzur Sokağı'ydı.Kasım-Aralık aylarında yayınlanan bölümler o kadar b...ktan bölümler o kadar aşk-ı b...ktan sahneler vardı ki intihara sürüklerdi...Neyse düzelti şimdilerde.
Yok o 5'ler reklam. Devam ediyor sen izleyemiyormusun?Karadayi bitti benim bildigim KMOİ oranlaridir o 5ler
Yok yok Karadayı'nın dozu iyi
Kastım o değildi. Her dizi için aksiyon farklıdır.
Yok o 5'ler reklam. Devam ediyor sen izleyemiyormusun?
- - - Ekleme - - -
Yok yok Karadayı'nın dozu iyi
- - - Ekleme - - -
23:10 Karadayı Son Reklam Kuşağı