24 Yeni Dizi Başlıyor!

Tablo işini bir türlü yapamazdım ilk kez 29 Ekim tarihinde yaptım birde bu işte. :D
İlerde tam senin gibi güzel olmasada iyi analizlere girebileceğim inş. :bhr:

Yok Eylül'de değil Ocak, Şubat yada Mart gibi biliyorum ben. :)
Bekliyoruz analizleri. :D
Kösem Sultan olmaz diyorsun yani? :A

Hepsi benim hepsinide izliyeceğim :A Yalnız şaşırdığım tek konu devlet kanalı TRT 1 in bile 8 dizisi varmış yenilerle 11 😱 olucakmış ))

İzlemeyi düşündüklerim;

Beş Kardeş
Paramparça
Ezra
Yerli Modern Family
Diriliş Ertuğrul

İlk defa iştenlilikle fazlasıyla katılıyorum ))

Yani bende öyle düşünüyorum ama şuanda bile 8 dizisi olması şaşırtıcı ...
Hayat Ağacı Şu Haliyle Giderse Kesin Diyebiliriz Diğeri Hangisi Olcak Merak Ediyorum.

İzleyeceklerim

Şeref Meselesi Kanal D
Filinta TRT1
Diriliş Ertuğrul TRT1
Racon TV8
Paramparça Star TV

Eline sağlık. @Yiğitt :) Show TV'de bir dizi daha var Medyapım'ın olacak "Acil Servis" ekleyebilirsin. :) TIKLA.

Roman Havası, Maral, Ezra, Beş Kardeş, Şeref Meselesi'ni izlemeyi düşünüyorum...

şöyle bir bakıyorumda
kanal d kanalında sadece adı yok bu sezonu tamamlar oda kurtlar vadisi fanları necati beye bu sezon sahipsiz olmadığını göstermek için pananın bu dizisine kesinlikle ilgi göstericekler
diğer diziler ise benima dım gültepe ve urfalıyım ezelden gibi başlangıcı iyi yapar ama zamanla düşer ve kanal d o dizileride kaldırlır 🙂🙂🙂

tv8 hzal kayanın dizisinin şansı bile yok racon atv anlaşmayarak zaten başlamadan sonunu getirdi tv8 kanalında kimse dizi falan izlemez acunun yarısmalarını bile izlenmiyor dizi takipe den olmaz bu kanalda

show tv roman havası dısındakı dizileri yine tutmaz ama roman havasını en azından ilk sezon kanalını idare ediceğini düşünüyorum

fox tv aile dizisi tutucak bence çocuklar duymasından sonra böyle bir diziye ihtiyac vardı fox kanalında izlenir

star tv sadece param parça tutucak bence kaderimin yazıldığı gün havası var bu dizide utabilir ama aşkın dili yok serce sarayı ilk sezonları bitiremezler bence

trt1 sadece diriliş dizisi tutar oda en azından ilk sezonu tamamlar ama diğer diziler tutmaz

atv cihangılın kızları ahh atvye 2 reytingli yeni bir dizi akıllanmıyorlar 5 haftaya yayından kalkar

kanalı belli olmayanlar utanmaz dizisi kesinlikle tutmucak
küçük yalancılar tutabilir pll dizisinin büyük fanları var türkiyede ve bu dizi star tvde yayınlanıcak şimdiden söyliyim ben 🙂🙂🙂

Kanal D'de Sadece Poyraz Karayel Ve Şeref Meselesi Tutar İkiside İddialı Diziler Onlarda 2 Sezon Sürer.

Tv8'in Dizilerinin Hiçbirinin Tutacağını Sanmıyorum.

Star TV'de Tek Paramparça Tutar Diğerleri Tutmaz.

Show Tv'de Belki Roman Havası Tutabilir.

Atvdeki Dizi Tutmaz.

Fox Tvdeki Modern Family Türkiye Uyarlaması Tutabilir.

TRT1'de İse Diriliş Ertuğrul Ve Filinta Tutar. Çok İddialı Yapımlar İkiside Çok İyi Reyting Alacaktır Kanal İçin.

Kanal D hali hazırdaki işlerini hacamat ederken yenilerini düşünemiyorum. Bir tek ay yapımlı dizisini bekliyorum.

Star TV Nurgül'ün dizisi (inş cmts olur) bakıcam. Diğer günlerden perşembe de olsa kafi :X Songül Öden'li dizisi de ilgimi çekti ama Deniz Çakır'lı dizisi tamamen fiyasko:T:

Fox'un ve TV8'in bile dizilerine bakacağim ama Show,atv,TRT1 dizilerinden hiç umudum yok(bakıcaklarım aralarında değiller) :T:

PLL ve Shameless çakmalarını merakla bekliyorum :X (uyarlama dense de %100 olamayacakları için çakma dedim:X)

@Yiğitt starın dizileri eksik yazılmış.Ocak ayında ayrıca propaganda dizisi ve starın 2 milyona anlaştığı burak özçivitin dizisi ve aras bulut iynemlinin dizisi başlayacak yani 7 dizi.olacak.