24 Yeni Dizi Başlıyor!

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,924
Puanı
1,061
tns_12_ekim_2014_pazari_reyting_sonuclari_h107269.jpg

Evet arkadaşlar bu yazımda yeni başlayacak dizileri ve hakkında kısa bilgileri paylaşacağım. Yeni sezon dizilerinden istediklerini bulamayan iddialı kanallar yeni dizilerini piyasaya sürmek için gün sayıyor. İşte yepyeni başlayacak diziler ve kanalları :

KANAL D
  • Şeref Meselesi : Başrollerinde Kerem Bursin, Yasemin Allen ve Şükrü Özyıldız’ın bulunduğu merakla beklenen dizi Ocak ayında Kanal D ekranlarında olacak.
  • Poyraz Karayel : Başrollerinde İlker Kaleli ve Burçin Terzioğlu’nun bulunduğu dizi Kasım ayının sonunda veya Aralık ayında yayına başlayacak.
  • Adı Yok : Pana Film’in Kanal D için hazırladığı iddialı dizisi Adı Yok Ocak ayında Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayacak.
  • Beş Kardeş : Ay Yapım’ın Kanal D için hazırladığı komedi dizisi Ocak ayında Kanal D ekranlarında olacak. Leyla ile Mecnun ekibinin çekeceği dizi Ocak’ta Kanal D’de.
TV8
  • Racon : Başrollerinde Mehmet Aslantuğ ve Hande Doğandemir’in bulunduğu iddialı dizisi Ocak ayında Tv8 ekranlarında başlayacak.
  • Başrollerinde Eser Yenenler, Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak’ın çekeceği yeni sitcom komedi dizisi Ocak ayında Tv8 ekranlarında olacak.
  • Maral : Başrollerinde Hazal Kaya’nın olduğu ve son bilgilere göre erkek partnerinin Ekin Koç olduğu Maral dizisi Ocak ayında Tv8 ekranlarında olacak
STAR TV
  • Paramparça : Başrollerinde Erkan Petekkaya ve Nurgül Yeşilçay’ın bulunduğu, Star Tv’nin iddalı dizisi Paramparça Kasım ayı içinde yayın hayatına başlayacak.
  • Aşkın Dili Yok : Başrollerinde Deniz Çakır, Murat Ünalmış ve Yiğit Özşener’in bulunduğu dizi Ocak ayında Star Tv ekranlarında olacak.
  • Serçe Sarayı : Başrolünde Songül Öden’in bulunduğu, Endemol’un yapımcılığını yaptığı dizi Ocak ayında Star Tv ekranlarında olacak. Dizinin erkek partner arayışı sürüyor.
  • Başrollerinde Meyrem Uzerli’nin bulunduğu Star Tv’nin iddialı dizisi Ocak ayında Star Tv ekranlarında izleyicisi ile buluşacak.
  • Propaganda : Başrollerinde Gülben Ergen ve Tamer Karadağlı'nın bulunduğu iddialı dizi Ocak ayında Star Tv ekranlarında olacak.

SHOW TV
  • Roman Havası : Cennet Mahallesi dizisi tarzında olacak olan dizinin yapımcılığını Erler Film üstleniyor. Dizi Kasım ayı içerisinde Show Tv ekranlarında olacak.
  • Ezra : Başrollerinde Yusuf Çim ve Rüveyda Öksüz’ün bulunduğu Show Tv’nin sürpriz dizisi Ezra Kasım ayı içerisinde Show Tv ekranlarında olacak.
  • Sevda Kafesi : Başrolünde Tolgahan Sayışman’ın bulunduğu Show Tv’nin iddialı dizisi Sevda Kafesi Aralık ayının sonu veya Ocak ayında yayın hayatına başlayacak. Kadın başrol arayışları sürüyor.
  • Acil Servis : Yapımcılığını Medyapım'ın üstleneceği dizi Kasım ayı içerisinde Show Tv'de başlayacak. Emergency Room dizisinden uyarlama olacak dizinin oyuncu kadrosu belli değil.
ATV
  • Cihangar'in Cool Kızları : Başrollerinde Mustafa Sandal ve Maral Büyüksaraç’ın bulunduğu yeni sitcom dizi Ocak ayında Atv ekranlarında olacak.

FOX TV
  • Modern Family’in uyarlanacağı aile dizisi için hazırlıklara başlandı. Dizinin yapımcılığını Pastel film üstlenecek. Dizinin Aralık ayında başlaması bekleniyor.
  • Başrollerinde Cansu Dere ve Murat Yıldırım’ın bulunduğu iddialı dizi Mart ayında Fox Tv ekranlarında yayına başlayacak.

TRT1
  • Aşkın Kanunu : Başrollerinde Mustafa Üstündağ ve Ceyda Düvenci’nin bulunduğu dizi Pazartesi akşamı 19.55’da Trt1 ekranlarında yayın hayatına başlayacak.
  • Diriliş Ertuğrul : Başrollerinde Engin Altan Düzyatan, Kaan Taşaner ve Esra Bilgiç’in bulunduğu iddialı dizinin Kasım ayı içerisinde yayın hayatına başlaması bekleniyor.
  • Filinta : Başrollerinde Serhat Tutumluer, Mehmet Özgür ve Naz Elmas’ın bulunduğu dizi Kasım ayı içerisinde yayın hayatına başlayacak.

KANALI BELLİ OLMAYAN DİZİLER
  • Küçük Yalancılar : Pretty Little Liars dizisinin uyarlaması için hazırlıklara başlandı. Seda Önder ve Merve Boluğur ile görüşüldüğü ise gelen bilgiler arasında. Dizinin Ocak yada Şubat ayında başlaması bekleniyor.
  • Utanmaz : Sahameless dizisinin uyarlaması olan Utanmaz dizisi için hazırlıklar sürüyor. Dizinin Ocak yada Şubat ayında başlaması bekleniyor.
Toplamda 23 dizi daha yayın hayatına başlayacak. İşte bu dizilerle birlikte kanallarda toplam kaç dizinin olacağı :

KANALIN ADIYENİ BAŞLAYACAK DİZİ SAYISIŞUAN YAYINLANANLARTOPLAM DİZİ SAYISI
KANAL D 4 9
13
STAR TV 5 9 14
SHOW TV 4 1 5
ATV 1 7 8
TV8 3 1 4
FOX TV 2 7 9
TRT1 3 8 11

Son düzenleme:
bişi sorucam star ve kanal d bu dizileri nereye koyacaklar, haftanın 8. mü çıktı :F

Basarilar yeni dizilere, ben Paramparca'yi kesin izleyecegim ve TV8'in dizilerinden birini izleyecegim ama tabi gunune bagli.

Tabi ki en çok Şeref Meselesi'ni bekliyorum.Başlayaydı bir.Bundan başka Poyraz Karayel,Beş Kardeş,Filinta,Ezra,Roman Havası,Diriliş Ertuğrul'u bekliyorum

Hepsini merak ediyorum aslında. :D
Kanal D ve Star Tv dizi harcayacak baksanıza..

Şeref Meselesi ve Poyraz Karayel___ Kanal D
Racon___ Tv8
Ezra, Roman Havası___ Show Tv
Fox Tv__ Aile dizisi
Star Tv__ Aşkın Dili Yok.

Şeref Meselesi'ne bakabilirim, Serçe Sarayı ve Beş Kardeş'i ise büyük ihtimalle ben de izleyeceğim... :)

Kanal D Yeni Dizileri Hangi Günlere Koyacak Çok Merak Ediyorum.

Ve Hangi Diziler Reyting Kurbanı Olacak.

Ellerine sağlık @Yiğitt güzel toparlamışsın. Tablo işine girmen ayrı güzel. :D

Meryem Uzerli'nin yeni dizisi Eylül'de değil miydi?

Merak ettiklerim arasında özellikle Murat Yıldırım ve Cansu Dere'nin dizisi var. Beş Kardeş ve Diriliş Ertuğrul da göz atabilirim ilk bölüme.

Merak ettiklerim arasında özellikle Murat Yıldırım ve Cansu Dere'nin dizisi var. Beş Kardeş ve Diriliş Ertuğrul da göz atabilirim ilk bölüme.
Bi Diriliş Ertuğrul Ve Filinta'nın Yayın Tarihi Hala Verilmedi 4 Aydır Bekliyoz.😡

Tablo işini bir türlü yapamazdım ilk kez 29 Ekim tarihinde yaptım birde bu işte. :D
İlerde tam senin gibi güzel olmasada iyi analizlere girebileceğim inş. :bhr:

Yok Eylül'de değil Ocak, Şubat yada Mart gibi biliyorum ben. :)