24 Temmuz 2012 Salı Reyting Sonuçları

Seksenler Çok Güzel Bir Bölümdü Helal Olsun Tüm Yapımcılara Gece 12 den sonra 30 dk lık bir özel bölümü de vardı çok güzeldi Helal Olsun Seksenler:D

obgzknın olusu kvpyı gecıyor :d :d

tam tersi olacaktı o :d 10.yılında aldığı reytingle 2.yılında aldığı reyting arasında fark yok nerdeyse ki bu sezon fark atarız kesin atv de şov yaparız pana fena hazırlanıyo final sezonuna 10.yılımızda fırtına gibi olacaz fırtına :D

Tahminlerim Tutmadı ama Ben Sbb nin Seksenler den Güzel Olduğunu Zannetmiyorum Seksenler Bir Ayrı Güzel Kurtlar Vadisinden Sonra En Sevdiğim 3.Dizim:D

- - - Ekleme - - -

tam tersi olacaktı o :d 10.yılında aldığı reytingle 2.yılında aldığı reyting arasında fark yok nerdeyse ki bu sezon fark atarız kesin atv de şov yaparız pana fena hazırlanıyo final sezonuna 10.yılımızda fırtına gibi olacaz fırtına :D

İnşallah Aga:D

Final yapacagini zannetmiyorum KVP'nin. :)

polat mezara gırse orda bıle devam eder kvp. Polat ve mematının hortlakları mezarlıkta bastonlarla kapısır :d :d

bugun sevinclisiniz bu gazla attip tuttuyon :))))))) 1ay sonra gorruz gerci sanslisiniz beren yok rahatsiniz :)))))))))

bugun sevinclisiniz bu gazla attip tuttuyon :))))))) 1ay sonra gorruz gerci sanslisiniz beren yok rahatsiniz :)))))))))

Ben1 ay sonra okullar açılacak diye üzülecem bereni sevmiyorum zaten😉

- - - Ekleme - - -

polat mezara gırse orda bıle devam eder kvp. Polat ve mematının hortlakları mezarlıkta bastonlarla kapısır :d :d

Kurtlar Vadisini Halk İstiyo😉Bir FİNAL Oldu Diye neler yaptık haberin yoktur senin şimdi😉

Araf Zamanı niye yok geçen haftalarda yükselirken bu hafta düşmüş olamaz

Seksenler sezonu iyi açmış tebrikler :) sudan çıkmış balıklar da iyi gitmiş atv düşüşte gibi