24 Ocak 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

aga benim dediğimle aynı şeyi diyon işte heycan=aksiyon millet aksiyon istiyo ve polatı görmek istiyo ben de polatı görmek istiyom tabi düşer sesle olmaz o iş polatı görmek istiyo herkes yorumlara baktım

- - - Ekleme - - -

aga benim dediğimle aynı şeyi diyon işte heycan=aksiyon millet aksiyon istiyo ve polatı görmek istiyo ben de polatı görmek istiyom tabi düşer sesle olmaz o iş polatı görmek istiyo herkes yorumlara baktım

- - - Ekleme - - -

ne dedi aga doktor hastaneye yatmalı dedi durumu kötü dedi zaten yatmassa bu gidişle ölcek bu hafta yatar bence vurulcakta

yok aga vurulmaz imkansız vurulursa adam ayağa kalkamaz daha senaristler öyle yapmaz

abdulhey o mesefeden vuramıcaksa polatı
boşa o kadar yıldır vadide oynuyor o zaman.
nasıl vurulmucak takas omuzdan vurulur bişey olmaz

polatın gizli güçlerimi var neo mu bu adam mermiden kaccak

- - - Ekleme - - -

polat hem yaralı hem maddde bagımlısı aga onu alınca sakinleşiyor nasıl izliyon sen vadiyi

polat ölcek bence

polatın gizli güçlerimi var neo mu bu adam mermiden kaccak

- - - Ekleme - - -

polat hem yaralı hem maddde bagımlısı aga onu alınca sakinleşiyor nasıl izliyon sen vadiyi

polat ölcek bence

asıl sen nasıl izliyon aga ne madde bağımlılığı ya

vadiye nolmuş total 16 dan 14 e inmiş takas diyodun ya my 13 aldıysa vadi en az 17 alır gördük 17 yi 14 ama hala tabi en çok izlenen dizi , ama imzanı düzeltsen iyi olur nedense türkiyenin açık ara en fazla izlenen dizisi yazıyo ama sen diyodun ya öbgz ve ustura aralarında 2 reyting varken çok az fark diyodun şimdi my ve vadini arasında 1 reyting var yani geçmesi an meselesi açık ara en fazla değil artık açık ara dediğin 4-5 reyting fark olması lazım neyse intikam akşam bölümü çok güzeldi ama reytinglerde düşmüş total 6.75 ab 7.73 reyting almış çok daha fazl hakediyo , yetenek sizsiniz total 7.23 ab 5.72 reyting almış

bak vadi 1.5 düşüyo my 1.5 artıyo arada 1.5 fark var vadi farkı ve büyüklüğü
sen asıl intikamına berenine bak vadinin özetini geçememiş

- - - Ekleme - - -

bak vadi 1.5 düşüyo my 1.5 artıyo arada 1.5 fark var vadi farkı ve büyüklüğü
sen asıl intikamına berenine bak vadinin özetini geçememiş

yazssınlar aga vadi izliyenler morfin alıyor orda polat.alıstırmıslar ona nerde oldugunu bılmıyom o kadar ızlemedgmden suriyee de mi ?
ne beslenmesi olm öyle sırıngayla beslenme mi olur,o senin ayrıntın yemek felan polatın senaryoda felan yok

- - - Ekleme - - -

yazssınlar aga vadi izliyenler morfin alıyor orda polat.alıstırmıslar ona nerde oldugunu bılmıyom o kadar ızlemedgmden suriyee de mi ?
ne beslenmesi olm öyle sırıngayla beslenme mi olur,o senin ayrıntın yemek felan polatın senaryoda felan yok

Nestroyers doğru soyluyor. Polat morfin bağimlisi.

serum baglasınlar takas aga daha doyurucu olur şırıngayla beslemesinler

yav my yine büyük konuşuyon my en son ne zaman 14 almış
hatırlarsan bundan 2 ay önce vadi 12 my 10.5 falan alıyodu geçer falan diyodunuz sonra 5 reyting fark attı hiç merak etme bi bakarsın my 11 e düşmüş vadi 16 ya çıkmış al sana fark ki böyle olur zaten

- - - Ekleme - - -

nasıl senaryoda yok aga ya doktor polata demedi mi ağızdan yeterli beslenemediği için damar yoluyla besleniyo böyle dedi izle istiyosan o kısmı adım gibi eminim öyyle dediğine

[TABLE="class: cms_table, width: 100%"]
[TR]
[TD="align: center"]3[/TD]
[TD="align: center"]KURTLAR VADISI PUSU (OZET)[/TD]
[TD="align: center"]ATV[/TD]
[TD="align: center"]24.01.2013[/TD]
[TD="align: center"]19:59:32[/TD]
[TD="align: center"]20:58:10[/TD]
[TD="align: center"]7,15[/TD]
[TD="align: center"]17,56[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]4[/TD]
[TD="align: center"]INTIKAM[/TD]
[TD="align: center"]KANAL D[/TD]
[TD="align: center"]24.01.2013[/TD]
[TD="align: center"]20:30:28[/TD]
[TD="align: center"]22:47:24[/TD]
[TD="align: center"]6,75[/TD]
[TD="align: center"]15,61[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Kurtlar Vadisi imzasini atmis..

ama diyodun ya öbgzl ve ustura arasında 2 reyting varen çok az fark şimdi vadi ve my arasında 1 reyting var yani vadi açık ara en fazla izlenen dizi falan değil[/B][/COLOR][/FONT]