24 Ocak 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

1.Bölümü herkes merak icin bakti. Oranlar o yüzden yüksek gelmis olabilir. Önemli olan sonraki Bölümler. Daha 3.Bölümde pat diye düsüs yasadi Dizi.

Ayrica bu hayatda hic birsey imkansiz degildir. Bu sözünü kayit altina aliyorum.

ben hiç beklentimi yüksek tutmadım bu oranları alacagını biliyordum bazıları vadiyi geççek diyorlardı

Yalan Dünya 3`e düştü diye sevinenler, Totalde 5.50, A/B`de 7.55`e yükseldi.

Yani reyting dalgalı bir şey. Fazla sevinmeyin. İntikam da aynısını yapar.

Bu ne yahu, İntikam ilk bölümden zirveyi ele geçirdiğinde bile bu kadar heyecan yapmamıştık. Çok alçakgönüllüyüz. :smug:

dışarda millete sorsanız kimse beren intikam falan takmıyo burdakiler abarttığı için böyle oldu yoksa vadi karşısında 6 alması başarıdır daha nolsun karşında türkiye nin en fazla izlenen dizisi var
üstelik en yakın rakibi 1.5 arttı kendisi 1.5 düştü ama hala 1.5 reyting farkla zirvede bu nedir arkadaş ne ne

- - - Ekleme - - -

ben hiç beklentimi yüksek tutmadım bu oranları alacagını biliyordum bazıları vadiyi geççek diyorlardı

aynen aga

8 mi
yok daha neler o zaman vadi özet 9 alır

Gören de her hafta geçiyor sanacak. Bi hafta geçti diye oooo...

Takas kısacası hmmm...ok. Derslerim var. İntikamın reytingleri benim ortalamamı yükseltmeyecek.

Sen Vadiyi sınavlarından öte tuttuğunu söylemişsin zaten. Benim için aynı şey söz konusu değil.

dream sen mi havadan ucmadin??
sali gununleri ab'de kesin zirvede olucagiz hep, totelde'de 3 haftaya zirveyi aliriz laflarini kimsiyluyodu?? Bu bi hafta aranin verdigi dezavantaj haftaya tekrar totel 8, ab'de 10 alir.. Ama 20 dk 20 bolume kadar kalamiycak gibi gozukuyor..

ben vadiyi sınavlarımdan öte tuttum yazmadım vadinin reytinglerini sınav sonuçlarımdan daha çok merak ediyorum yazdım yalan söyleyemem öyle
Allah a şükür derslerim gayet iyi merak etme sen
1 hafta geçti her hafta geçecek mesela intikam 10 alırsa vadi özet 11 alır böyle artık

Takas tam tersini yazdi hatirliyorum ben ama neyse..
Hadi iyi dersler.. Basarilar..

vadi haftaya daha cok reytng alır gibi duruyor fınal bolumu ve aksıyon cok olcak

haftaya eğer yine özet geçerse süper bi konu açacam intikam başlamadan önce yapılan yorumlar diye
ben öyle ilk haftadan hemen konu açmam işi garantiye almak lazım bence revan
özetimiz geçecek dediysem geçer er ya da geç ki bu çok erken oldu daha 3.bölümden
helal pana

niye adam cok seviyorsa derslerinden öndede görebilir dersleri ni kurtarır ne sanki ders olsun

Ah bir az mütevazi olsanız. Madem bu kadar önemsemiyorsunuz, Beni Affeti geçince bile sevinçten 70 sayfa yapıyorsunuz burayı. Yahu beklentiniz bu kadar düşük mü bu diziden.

Bizim İntikamdan beklentimiz yüksekti düştü, asıl biz konuşmalıyız. Zirvede olunca fazla konuşmadık çünkü, bekliyorduk.

Bahane aramayin aramayin. O kadar tanitim, tekrar yapildi. 1 Hafta ara nerede yapildi? Birand vefat edince yayinlanmadi o kadar. Ayni hafta sonu cumartesi pazar aksami tekrar yayinlanmadi mi?

Birakin bu bahaneleri ya, güldürmeyin adami.

[TABLE="class: cms_table"]
[TR]
[TD="align: center"]3[/TD]
[TD="align: center"]KURTLAR VADISI PUSU (OZET)[/TD]
[TD="align: center"]ATV[/TD]
[TD="align: center"]24.01.2013[/TD]
[TD="align: center"]19:59:32[/TD]
[TD="align: center"]20:58:10[/TD]
[TD="align: center"]7,15[/TD]
[TD="align: center"]17,56[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]4[/TD]
[TD="align: center"]INTIKAM
[/TD]
[TD="align: center"]KANAL D[/TD]
[TD="align: center"]24.01.2013[/TD]
[TD="align: center"]20:30:28[/TD]
[TD="align: center"]22:47:24[/TD]
[TD="align: center"]6,75[/TD]
[TD="align: center"]15,61[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

vadi farkı
helal pana biraz aksiyon yapta alem reyting görsün

takas kardeş bölümü tekrar seyrettım aslında kötü bölüm deıl bence gayette ıyı.ama şu polatın yüz meselesi artık sıktı

Bahane aramayin aramayin. O kadar tanitim, tekrar yapildi. 1 Hafta ara nerede yapildi? Birand vefat edince yayinlanmadi o kadar. Ayni hafta sonu cumartesi pazar aksami tekrar yayinlanmadi mi?

Birakin bu bahaneleri ya, güldürmeyin adami.
aynısı senin için geçerli gülüyon da ne iş

Oh ne ala. Ben de geçecek dedim er ya da geç ilk bölümden geçti. Ne güzel diyorsun yav.

takas kardeş bölümü tekrar seyrettım aslında kötü bölüm deıl bence gayette ıyı.ama şu polatın yüz meselesi artık sıktı

aga bölüm iyi ama aksiyon yoktu işte halk aksiyon seviyo bi de polatı istiyo açıkça belli oldu nasıl polat yüzünü açacak hiçbi fikrim yok