Beren ve ya başka diziler o kanalda 8 bile alamazdi.Takas hmmm...ok.
Dehşetül vahşet bölümle rekor geldi.
- - - Ekleme - - -
Dönem olarak baktığımız zaman bu sezon öyle.
Geçen sezon 8 reytinge sevinenler de Vadicilerdi.
- - - Ekleme - - -
ben ne dedim vadi 16 alsın kendimi atarım dedim takas hacı 15 alamamıs ama bereni epey geçmiş
vadi tnt gibi bi kanalda 14 almış dizi tntde 14 ü bırak 7 yi geçecek dizi yok türkiye de tnt nedir yav
- - - Ekleme - - -
Ne parasi ya? En az parayi TNTde aldi. Bilib bilmeden konuşma. TNTde aldiklari para 800 bin TLBiz mi yolladık TNT`ye. Azıcık parayı görünce kendisi geçti. Yıldız Masalıyla aynı kanalda yayınlanıyodu yav.
Biz mi yolladık TNT`ye. Azıcık parayı görünce kendisi geçti. Yıldız Masalıyla aynı kanalda yayınlanıyodu yav.
Huyumuz kurusun Tubacılara benzemişiz.
Bazilari kendi sevdigi oyuncunun dizisine ilk yorum atmasi beklenirken, persembeye gelmisler.. Onlari sali sayfasina bekliyoruz
- - - Ekleme - - -
1 hafta aranin arfindan olur boyle dususler haftaya ozetide gecer ab'de 10'u da gecer..
İntikamın konusu da oldukça karmaşık.Ben hiç bir zaman uçmadım salının çok zor bir gün olduğunu oranların bölündüğünü hep dile getirmişimdir cuma olsaydı oranlar çok daha fazla yüksek gelebilir di
Ayrıca İntikam'a o kadar fazla reklam yapıldı o kadar fazla abartıldı Beren reyting makinesidir şöyledir böyledir denildi kadro ortada buna rağmen sonuç büyük hayal kırıklığı İntikam için 20 Dakika karmaşık konusu ve tek star oyuncu ile gitmesine rağmen çok daha iyi gidiyor bence
initkam artsa nolur 6 dan 7 ye çıkar vadi özette 7 den 8 e çıkar değişen bizşey olmaz