24 Ocak 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Rakamlara bu kadar takılmayın bence. Bir proje 4 ratingte alsa devam eder, 40 ratingte...

Bu bizi ilgilendirmez, yapımcıyı ve kanalı ilgilendirir. Bu işten biz para kazanmıyoruz. Sadece saatimizi verip izliyoruz...

ama bazı arkadaşlar bunu anlamıyor..

Rakamlara bu kadar takılmayın bence. Bir proje 4 ratingte alsa devam eder, 40 ratingte...

Bu bizi ilgilendirmez, yapımcıyı ve kanalı ilgilendirir. Bu işten biz para kazanmıyoruz. Sadece saatimizi verip izliyoruz...

bizim içiçn reytingler önemli izlediğimiz fanatiği olduğumuz dizinin ne kadar izlendiği önemli

- - - Ekleme - - -

ben sınav sonuçlarımdan daha çok merak ediyom vadi reytingini
yalan yok valla böyle

4 reytingle devam etmez o iş bu sezon biter.. beren saate verilmiş 50-60 milyar kanal d bunu çıkarması lazım iyi reyting alması lazım.. beren saat fanlarına baktım diziyi yerden yere vuruyorlar çok sıkıcı çok mantık hatsı var bu ne diyorlar.. yani aklın yolu bir. 20dakika senaryo olarak bundan kat daha zekice ve iyi iş

oha barça maçının özetini izledim müthiş roller atmışlar helal olsun valla

- - - Ekleme - - -

vadi en zorlu günde rakipleri özetiyle yarışıyo yav bu acun haftasonu 11-12 lerle oynuyo anlıkta 15 alıyo perşembe 7
intikam beren beren dedileri ocakta beren geliyo şu geliyo yok şöyle ezecez yok böyle geçecez agb nin olmadığını çok söyledik kimse dinlemedi vadi şaibe dışında perşembe günü hiçbir diziye geçilmez maçlarla kafa kafaya gider çünkü izleyici kesmi maçlarla bire bir aynı

- - - Ekleme - - -

vadiciler bu bölümü beğenmemiş herkes aksiyon olmamasından şikayetçi bende öyle ekip bu bölüm çay içmiş legolas kardeşimin dediği gibi
bu karda kışta aksiyon çekmekte zor adamlar haklı haftaya dehşetül vahşet bi bölüm gelir eminim durgun bölümden sonra aksiyon tavan yapıyo
aslında dünkü bölüm aksiyon olmamasına rağmen çok iyiydi ama millet anlamıyo ki konuştuklarından
aksiyon istiyolar

uzun lafın kısası Vadi şuanda en çok izlenen dizidir gerisi hikaye
he bazılarınız muhteşemin ab deki reytinleri daha fazla diye bilir ama Ab 3 5 milyon Total 40 45..

yakinda günü de degisir aga hep bastan dedik inanmadilar simdi ise ortalikta yoklar

Şu anda 18 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (6 kayıtlı ve 12 misafir)

aynen intikamın günü değişir kayıp bile daha çok alıyodu

Bu özet konusuna da amma takıldınız. Diziyi izleyenlerin çoğu özeti de izler. Özeti izlemeyenlerin sayı azdır. Özetle övüneni de ilk defa görüyorum. Bu forumda parmak sayısıyla üye ben izlediğim dizinin özetini izlemiyorum der.

Ama aslinda ciddi ciddi bakarsak duruma aci verici bir durum. Uluslararasi temsil eden iki oyuncu'nun dizileri, ki buna mesela Kivanc Tatlitug ve Murat Yildirim'ida ekleyebiliriz, iyi reyting alamiyorlar.

Suskunlar bitirildi, Kuzey Güney MY karsisinda kötü sonuclar aliyor, 5-7 arasi gidip geliyor. Intikam ve 20 Dakika keza öyle.

Acaba biz mi büyütüyoruz bu oyunculari?

Oha alem reytingler gorsun be. 3 aydir oçakda eziçez, geçiçez diyenler ne oldu şimdi
Daha ilk haftada ABde geçdi diye sevinenler..Eee son gulen iyi gulendir.
Tamam bir az duşuş olmuş ama ayni gunde bu kadar iyi şeylerin olmasindadir rekabet çok. Ama 15 reyting aldi diye uzulenler sadeçe Vadiçilerdir.

revan özeti geçince zirvede mi sayıyon intikamı

- - - Ekleme - - -

ama tüm vadicilerin içi rahat olsun haftaya 16 yı geçeriz rahatlıkla özetimizde 2.olur 9 alır

Hakikaten 14 reytinge üzülenler sadece Vadi'ciler

kaç aydır 15 üstü alıp 16 ya dayanınca 14 e tabi üzülürüz açıkçası intikam ve acun düştü ve vadi özeti intikamı geçti diye fazla üzülmedim ama 14 reyting tam bir fiyasko ve hayal kırıklığı haftaya pana coşturur milleti eminim