24 Ocak 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bana sormadınız ama bende fenerbahçeliyim

kaç kaç hafta oldu polatı özledik
baksana 14 e düştük bunun sebebi ne sence bence açık 1.polat 2.aksiyon bunlar olursa hoppa 16

bir haftada mı kurtlar izleyenler polat özledi. durumm açık intikam 45 dakika da fazla kurtların önüne geldi bu da reytingleri düşürdü

intikammmmm düsmüsssss

bir haftada mı kurtlar izleyenler polat özledi. durumm açık intikam 45 dakika da fazla kurtların önüne geldi bu da reytingleri düşürdü

uzaktan yakında alakası yok intikam varken özet yükseliyodu hem de yeni bölümü karşısındaydı intikamın aldığı reyting ne ki vadiyi etkileyecek
geçen hafta ufak düşüşten belliydi 1 haftada olmadı zaten 2 haftalık süreçten anlıyoruz bir de bu bölüm senaryo sağlamdı ama aksiyon hiç yoktu polat yüzünü açsın bak gör nasıl fırlayacak aga
adam4 vadiyi hiç kaçırmıyon ne iş

- - - Ekleme - - -

[TABLE="class: cms_table"]
[TR]
[TD="align: center"]3[/TD]
[TD="align: center"]KURTLAR VADISI PUSU (OZET)[/TD]
[TD="align: center"]ATV[/TD]
[TD="align: center"]24.01.2013[/TD]
[TD="align: center"]19:59:32[/TD]
[TD="align: center"]20:58:10[/TD]
[TD="align: center"]7,15[/TD]
[TD="align: center"]17,56[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]4[/TD]
[TD="align: center"]INTIKAM
[/TD]
[TD="align: center"]KANAL D[/TD]
[TD="align: center"]24.01.2013[/TD]
[TD="align: center"]20:30:28[/TD]
[TD="align: center"]22:47:24[/TD]
[TD="align: center"]6,75[/TD]
[TD="align: center"]15,61[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

vadi farkı

o kalitesiz dedigin obgzk, senin izledigin diziden kat kat dAha kaliteli!

) Behzat'ın kılı olamaz o öbgzk
)

İşte heyecan yaratma işi öbgzk'nın oluşturdugu bişey hatırlayın taş sahnesi vardı mermi sahnesi vardı öbgzkda aynı böyle ağır çekim verip bitiriyolardı.
Polatın önünde mermi sanki vahiy inmesini bekliyolar.

öle bakıyom işte ya izlicek bişey yok intikamı zaten netten izliyom ben vadide reklam koymuyo bakıyom öle işte
)
Ama tamammını izledim diyemem arada dışarı çıktım oksijen almam lazımdı.Vadinin kalitesizliğine 5-6 dakkadan fazla dayanamıyom ben arada bi oksijen almaya çıkıyom intikama
)

türkiyenin yıldızı beren miş
)) intikamda başladıgıbda dedim ne yani kaıp şehirde bu kadana reyting alıyor di niye intikamı getirdiniz. kurtlar karşısında bir kadın işi lazım kurtları izlemek isteyen kadınlara hangi diziyi karşısına koysa 7-8 reytng alır bunu berene yontan arkadaşlar oldu. o zamanda dedim kayıp şehirde bu kadana reyting alıyor tabi bide uyarlama işlerin kaderi bu ilk başta yüksek başalarlar zamanla sönerler. bide berenci arkadaşlar nerdesiniz ortalıgı bi revana bıraktınız gittiniz
))))))))))

hacı yanlışın var bak intikam yokken kurtların özeti

3 KURTLAR VADISI PUSU (OZET) 8,04 19,27

bu hafta

KURTLAR VADISI PUSU (OZET) 7,15

yani intikam kurtların özetinide düşürmüş

İntikam'ın bir hafta ara vermesi gerçekten diziyi kötü etkiledi. Geçen sezon da aynısını Suskunlar yapmıştı ve daha sonra dizi toparlanamamıştı. Umarım aynı şey bu dizide olmaz.:5:

hacı yanlışın var bak intikam yokken kurtların özeti

3 KURTLAR VADISI PUSU (OZET) 8,04 19,27

bu hafta

KURTLAR VADISI PUSU (OZET) 7,15

yani intikam kurtların özetinide düşürmüş

aga tamam da vadi zaten bu hafta düştü özeti de düştü doğal olarak ondan önceki haftaya bakalım
4KURTLAR VADISI PUSU (OZET)ATV10.01.201319:59:1920:58:168,1119,02

bak intikam yeni bölüm vadi özet yarışıyolar vadi özet yükselmiş bu haftayı sayma zaten vadi 1.5 reyting düştü

- - - Ekleme - - -

ne yıldızı ya türkiye nin yıldızıymış peh peh peh

vadiyi hiçkimse geçemez ilk önce özeti geçmek lazım tabi

vadide polat yüzünü açtığı an direk 16 üstü aksiyon tavan yaptığı an 17 üstü
bakalım raci bahadır ve cüneyt napacaklar herşey onların elinde

- - - Ekleme - - -

dün sbt ye gülüyodunuz arkadaşlar intikam sbt de daha yüksek almış

54 sayfa boyunca İntikam - Vadi tartışması mı yapıldı yine?

Vadi fazla izlense ne olacak İntikam fazla izlense ne olacak. Diziniz devam ediyorsa rakamların önemi yapımcı ve kanala kalır. Yapmayın arkadaşlar. Bu kadar gereksiz mevzular için tartışmaya, kalp kırmaya değmez.

Hayirli Cumalar arkadaslar.

Son 10 sayfanin yorumlarini okudum. Yani Reyting'lerin aciklandigi saat'den beri olan yorumlari.
Öncelikle sunu yazayim KVP'ciler bence bosuna telelenmeyin. 15'in altina düsebilir dizi. Dün Aksiyon yoktu, ama önemli püf noktalari vardi. Aksiyon olmayinca dogal olarak biraz düsüs yasamisiz. Ama sunu unutmayalim, Polat'in yüzü ortada yok hala, Aksiyon yoktu, ama Dizi öyle bir yerde bitti ki dün aksam, gelecek hafta icin heyecan dorukta. Ben simdiden yazayim, gelecek hafta ilk 15'likte KVP direk ucus'a gecer. AB'de hem pek izleyici kaybetmemis KVP.

Ha birde 15'in altina düstük diye teleleniyoruz ya. KVP'yi elestirenlerin izledikleri dizilere bir bakin. 11'i gören MY haric pek dizi göremedim ben. Öbgzk'de anca bu hafta acildi biraz ama, baska yapim pek yok. Cok iyi dedigimiz yapimlar, ki Karadayi yine 9-10 aliyor, 7 anca aliyor.

Intikam'a gelecek olursak. Ben biraz genel bakmak istiyorum. Beren Saat Allah icin güzel ve eskiden iyi bir oyuncuydu. Aslinda hala iyi bir oyuncu, Türkiye'yi uluslararasi tanitmis birisi. Ayni Tuba Büyüküstün gibi. Ama nedense Dizi hala acilamadi bence. Ajitasyon eksik gibi. Ben bu diziyi daha elestirmeyecegim bu hafta pek. 4. ve 5.Bölüm yayinlansin. Bir otursun dizi, ondan sonra görelim ne olmus ne bitmis. Ama su bir gercek, AB'de ciddi oranda düsmüs. Kimse'de 1 hafta ara verdi bahanesi uydurmasin. Dizi gecen hafta sonu tekrarlandi, ondan öncesinde de baya tekrarlandi. Yani Tanitim iyi yapildi.

Intikam Reytingleri

TOTAL

3 Ocak [TABLE="width: 645"]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]INTIKAM[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD]19:59:57[/TD]
[TD]21:47:21[/TD]
[TD]9,23[/TD]
[TD]21,61[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

10 Ocak
[TABLE="width: 645"]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]INTIKAM[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD]20:15:29[/TD]
[TD]22:17:52[/TD]
[TD]8,67[/TD]
[TD]19,46[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
25 Ocak
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]INTIKAM[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD]20:30:28[/TD]
[TD]22:47:24[/TD]
[TD]6,75[/TD]
[TD]15,61[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

AB

3 Ocak
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]INTIKAM[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD]19:59:57[/TD]
[TD]21:47:21[/TD]
[TD]11,12[/TD]
[TD]28,81
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

10 Ocak
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]INTIKAM[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD]20:15:29[/TD]
[TD]22:17:52[/TD]
[TD]10,49[/TD]
[TD]24,97[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

25 Ocak
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]INTIKAM[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD]20:30:28[/TD]
[TD]22:47:24[/TD]
[TD]7,73[/TD]
[TD]18,8

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

1.Bölüm herkes merak icin bakti. Dogal olarak Reyting Oranlari yüksek geldi. Beren Saat Faktörü diyebiliriz.
Ama gelin görün ki, Dizi'nin ne oldugunu anlayan izleyici ikinci sans'tan sonra ücüncü bir sans vermedi.
3.Bölüm'de TOTAL'de 2.48 Reyting ve 6 izlenme payi, AB'de ise 3.39 Reyting ve 10.01 izlenme payi kaybetti dizi.

TOTAL'de ikincilik'ten dördüncü'lüge düstü, AB'de ise daha fazla düsüs yasamaz ise ikinci'likte kalir.

Intikam sert düsüs yasamis. Bakalim 5.Bölümün sonunda ne hale gelmis olacak. (e)[sm=s20.gif]

Simdilik bu kadar.

vadinin özeti daha önde bizim için önemli

- - - Ekleme - - -

yakamoz asi harika yorumlamış tebrikler aga

vadi her iki gruptada acik ara ama reytingler cok düsmüs Pana nin buna bi el atmasi lazim full aksiyonlu bi bölüm bekliyoruz bu bölümde ekip nerdeyse oturup cay icmis gibiydi sadece son anlar iyiydi ama yine acik ara birinci
Kvp Özet intikami gecmis ama yst yi gecememis oda olacak yakindir

Intikam totalde 7 in altina düsmüs ab de 10 altina inmiyecegi iddia edilirken 8 in altina düsmüs dizinin reytingleri daha da düsecektir yakinda gün degistirir

yst de total ve ab de nerdeyse kendi özetine gecilecek durumda

vadinin özeti daha önde bizim için önemli

- - - Ekleme - - -

yakamoz asi harika yorumlamış tebrikler aga

Rakamlara bu kadar takılmayın bence. Bir proje 4 ratingte alsa devam eder, 40 ratingte...

Bu bizi ilgilendirmez, yapımcıyı ve kanalı ilgilendirir. Bu işten biz para kazanmıyoruz. Sadece saatimizi verip izliyoruz...

pananın tek yapması gereken baştan sona 2 saat full aksiyon bi de açsınlar artık polatın yüzünü ya sıktı valla
şöyle helikopterde taramalı bi sahne yapsalar varya 5 reyting uçarız he
mematinin rusları taradığı gibi bi sahne lazım