Sürpriz sonuç...Tam yapsaydın takdir ederdim. Taktirlik olmuş taktir ettim
Mesela TEKAFUL SIGORTACILIGI NEDIR programı neden yok ankette. Belki bunu izledik dün biz![]()
En ilginç olan detay ise, TRT'de yayınlanan Tekaful Sigortacılığı Nedir adlı 20 saniyelik programın bir çok diziyi ve filmi hatta ana haberleri geçip AB'de 4. olmasıydı.
Reklam gelirleriyle alakalı olabilir. Sponsor da yoksa sıkıntı zaten, yayınlanması zor.Kanal d iki gün kala neden karar değiştiriyor
@Bully sponsoru yoktu dizinin
Zuhal'im 4.61 alarak herkese kafa tutuyor, inşallah haftaya artık 5 alırızSürpriz sonuç...
bende reklamcığım zaten bu durumda neden kanal d çekim yaptırmak istiyor baktımda sponsor çekmiş kolonya markası olabilir yada dezenfektan markası @BullyReklam gelirleriyle alakalı olabilir. Sponsor da yoksa sıkıntı zaten, yayınlanması zor.
Beni spesifik dizi yada programlardaki Total ve AB arasındaki fark her zaman başımı döndürür. Bunun nedeni çok bellide burada yazamıyoruz işte 😉Nihat Hatip'in Total ve AB arasındaki oran farkı baş döndürüyor
En karlı çıkan kanal Show TV olmuş geceden.
Beyaz AB ve ABC1'de iyi gitmiş.
KatılıyorumBeni spesifik dizi yada programlardaki Total ve AB arasındaki fark her zaman başımı döndürür. Bunun nedeni çok bellide burada yazamıyoruz işte 😉
Dağlar denize dik olunca deniz etkisi daha etkili oluyor![]()
![]()