24 Nisan 2014 Perşembe Reyting Sonuçları

Eylül'den itibaren hep birlikte Acun'u kötülüyoruz ama tamam mı? :bhr:
Ama ben çok kararsızım acun gidince star düşücek diye biraz soğuma var. Ama tv 8 de zirveyi oynayamaz :( ne yapsak ? :bhr:
Bilemedim ki. :bhr: Sanırım Acun'a kıl olacam Star'ımı bırakıp gidiyor sonuçta. :bağır:

Vadi'yi bu hafta da geçecek Karagül inşallah. :D

Hatta Küçük Ağa'yı :D

@denizz19 vadiyi geçen geçene :F Oysa geçilmiyendi o:F @Yakamoz-Asi şu karadayı da bi atak yapıp total de geçmeli vadiyi artık. :A

Vadi basarisiz gitmeye devam ediyor! Dünkü Bölüm gayst güzeldi ama izleyici sogudu bir kere. Bu arada arkadasim hosgeldin my yi de gecmis ona göre...

Bilemedim ki. :bhr: Sanırım Acun'a kıl olacam Star'ımı bırakıp gidiyor sonuçta. :bağır:
Ama star'ımı ayakta tutan o yoksa star çöküş meyilli acunsuz :bhr:

12 almaz inşallah yine zirve Karagül'e giderse 1 hafta geçilmez çenenden. :F
:F Ben Küçük Ağa da izliyorum denk geldikçe ama Karagül geçmeli :D

Vadi'yi bu hafta da geçecek Karagül inşallah. :D

Hatta Küçük Ağa'yı :D

@denizz19 vadiyi geçen geçene :F Oysa geçilmiyendi o:F @Yakamoz-Asi şu karadayı da bi atak yapıp total de geçmeli vadiyi artık. :A
Aynen geçilmeyen geçilen oldu. :D Karadayı da geçsin de iyice :D

vadi ab grubunda çöküşte total yine iyi sayılır

perşembe izlediğim dizi yok o açıdan sonuçlarla ilgilenmiyorum:)

Paşa Gönlüm düşer haftaya. :A

Kardeş Payı AB'de iyi gitmiş ama gün değiştirmeli bence.

Aramızda Kalsın kötü bölümdü düşmüş zaten.

klasik şekilde sistemli düşürülüşümüz devam ediyor şimdide 11 küsürlere talim olacaz
ab grubunda her yıl 4-5 kez illa birileri kıl payı geçecek adet oldu sanki
Totalde beklenenden çok uzağız bu yıl bu şekilde biter seneye ezingo yapmaya devam yeni kanalımızda
abc1 de fena değil ama ben daha yüksek beklerdim mesela 15-16 aldığımız bölümlerde abc1 olmuş olsaydı 17-18 çok rahat gelecekti neyse sağlık olsun efsane herşeye rağmen zirvede

Kurtlar Vadisi Pusu ve Arkadasim Hosgeldin'i tebrik ederim.

Arkadaşım Hoşgeldin'i dün gece uzun bir aradan sonra izledim. Çok iyi bölümdü. Ünlülerin önce çıktığı yeni düzen de daha iyi olmuş. :) Kardeş Payı olmasa A/B'de daha da yüksek alır program ama aynı anda iki yakın kitle işi olunca bu kadar oluyor. :)

Paşa Gönlüm tahminlerimden yukarıda başlamış ama yine de çok parlak sayılmaz. Boynu Bükükler'e acımayan Kanal D, Paşa Gönlüm'e de acımaz...

kvp 11 zor almış,abde 7.4 alarak 2.liğe düşmüş ve abc1de 11.3 alarak orada en çok izlenmiş
ak çok güzel bölümdü ama düşmüş :( total 4.94 ab 5.5 almış abc1 6.1 almış umarım yükselir
paşa gönlüm kötü başlamış 3.7 ile ab 4.5 ile başlamış dizi tutmaz
kardeş payı 2.95 reyting almış totalde düşük ama abde 4.5 alarak iyi gitmiş :)

reytingler düşükte olsa totelde ve abc1de zirvedeyiz zirvede olduğumuz sürece başarısız sözünü kabul etmiyorum sizin başarılı dediğiniz muhteşem yüzyıl 8 reytinglerle zirvede yer alıyor biz en kötü halimizle bile 12 11 alıyoruz 🙂🙂🙂 abde rezalet bir reyting ortalamamız var bunda hak veriyorum eleştirenlere 6-7-8 civarı retingleri kabullenemiyorum :T

vadinin artık toparlanması lazım reytingleri geçtim senaryonun yönetmenin kendine gelmesi lazım polat dizide yok resmen millet isyan ediyor koca seoznu bu şekilde bitirdiler
ayrıca şu gaye gürsel denen oyuncu derhal kovulmalıdır begüm kütük ün tırnağı bile etmez insan ölmüş abisini görünce böyle mi tepki verir kadın her gün orda burda programlara çıka çıka oyunculuğu unutmuş ruh yok duygu sıfır
artıok anlaşılmıştır ki onur tan ile bu iş olmaz vadi ona 2 beden büyük geldi o geldiğinden beri kuru sıkı bile kullanılmıyor derhal kovulmalıdır revizyon şart gerçekten 1 bölüm iyi 1 bölüm kötü olmaz

Vadi AB oranları çok nomal 2-3 haftadır tempo inanılmaz düşük totalde eskisi gibi değil ama yapacak bir şey yok seneye Polatın ön planda olduğu yeni senaryo ve Show'a geçiş olursa müthiş bir sezon olacaktır. :D

Paşa Gönlüm beklediğim gibi iyi başlamış TNS seviyor bu tür işleri,Kardeş Payı'da başarılı gitmiş.:)