Hiç kendilerini yormasınlar, 1 Bölüm daha eklenip final yapsınlar tadında. Diziye bakacak gibi olmuştum ama fragmanlar yeniden soğuttuFazla uzayan dizileri sıcak hava çarpınca kırmızı oklar yağmur gibi yağmış. Can Borcu, AB'deki en düşük reytingini almış. Fragmana bakılırsa haftaya daha da düşmesi olası.
Tüm oyuncular tatile çıktı, 1 bölüm daha eklemeleri zor. Yayından kalkma ihtimali daha fazla.Hiç kendilerini yormasınlar, 1 Bölüm daha eklenip final yapsınlar tadında. Diziye bakacak gibi olmuştum ama fragmanlar yeniden soğuttu![]()
Çekimler geçen hafta bitti, yayından kaldırırlar en kötüHiç kendilerini yormasınlar, 1 Bölüm daha eklenip final yapsınlar tadında. Diziye bakacak gibi olmuştum ama fragmanlar yeniden soğuttu![]()
Tüm oyuncular tatile çıktı, 1 bölüm daha eklemeleri zor. Yayından kalkma ihtimali daha fazla.![]()
Yok ya o kadar da olmazÇekimler geçen hafta bitti, yayından kaldırırlar en kötü![]()
Çekimler geçen hafta bitti, yayından kaldırırlar en kötü![]()
O değilde Can Borcu bu hafta AB'de bile Bir Gece Masalı'nı geçmiş 😂Yok ya o kadar da olmazkanal onu yapmaz. Yeni takviyeler yapılıp bir maç bölümde fişi çekilir
![]()
Şunu X'de yazsan ergen fanlar tarafından linç edilirsinO değilde Can Borcu bu hafta AB'de bile Bir Gece Masalı'nı geçmiş 😂
Dizilah'ın postu altında neler dönüyor neler, kurtaramayız dikkatli ol.Şunu X'de yazsan ergen fanlar tarafından linç edilirsin![]()
Şunu X'de yazsan ergen fanlar tarafından linç edilirsin![]()
Rahat olun beyler küfür ede ede hesabımı zıplatırdım 😂Dizilah'ın postu altında neler dönüyor neler, kurtaramayız dikkatli ol.@Alemdar