kadınlar camiye gitmiyo sonuçtahaftaya görüşürüz bomba bi fragman çıkarırlar inşallah
Polat mematı falan be bılumum herkes vurulursa belki. ama kurtların as kadrosu 9 canlı malum ama gösterilecek kanal olmadıktan sonra istersen 18 canlı ol nafile
kadınlar camiye gitmiyo sonuçtahaftaya görüşürüz bomba bi fragman çıkarırlar inşallah
Polat mematı falan be bılumum herkes vurulursa belki. ama kurtların as kadrosu 9 canlı malum ama gösterilecek kanal olmadıktan sonra istersen 18 canlı ol nafile))))))
görecez
bu görecez lafı sanırım 150. defa tekrarlanmış ama her yenilgiden sonra tekrar ısıtılıp servise konulmuş bir laf)
ben görecez dediysem görürüz
her hafta olduğu gibi tabiki görürüz de neyi fatmagülün ikiye katladığını görürürz
Bak bak sallamaya bak😀F Fatmagül Final Olacak Salladığın Buradan Belli Zaten Gerisini söylemeye gerek yok Vadi Show Tv de olsa Fatmagüle Acıyordum şu andavadi ABde 7 reytingi gecemiyor.Fatmagul sezon finaliyle 20 ratingi gececek galiba.Suskunlar bir turlu yukselemiyor
Arkadaslar her hafta ayni tartisma ama bu haftaki baya gereksiz. Kandil sebebiyle bütün diziler düsmüs ama tabuki en fazla etkilenen vadi olmus cünkü izleyicisinin cogu erkek. Iddaali konusmak istemiyorum ama sezon finali ile vadi nin total de bu haftaya göre baya yükselecegini düsünüyorum
2 KURTLAR VADİSİ PUSU TNT 20:57:58 23:15:30 01:35:15 6,14 15,45
)) komik
Ewt komik sahte bence.. reytinglerin 15 den aşağı olmaması gerekiyor ama Tnt de ne beklersin Tnt gibi kanalda olursa olacağı bu bu reytingler bizim için az ama Tnt için Süper seneye İnşallah Tekrar 25 reytinge çıkacaz ve Hiç Düşmüyecez
Ama eğer Vadi ile Dalga Geçiyor isen Lafımı sertleştireceğim bunu bil
Ewt komik sahte bence.. reytinglerin 15 den aşağı olmaması gerekiyor ama Tnt de ne beklersin Tnt gibi kanalda olursa olacağı bu bu reytingler bizim için az ama Tnt için Süper seneye İnşallah Tekrar 25 reytinge çıkacaz ve Hiç Düşmüyecez
Ama eğer Vadi ile Dalga Geçiyor isen Lafımı sertleştireceğim bunu bil
6 Reyting almış bir diziyle dalga geçmek ayıp oluyor))))))))))))
inşallah haftaya bomba bi fragmanla zirveyi alırızdevamı haftaya hahahaha haftaya))
katılıyorum takasa önümüzdeki hafta vadi 30 a çıkar geçmezse iyi ama 30 garanti aşağısı kurtarmaz 😀d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?