E o zaman benim durumla aynı sayılır.Aklında kaldı mı diye sor pek kalmadı.
E o zaman benim durumla aynı sayılır.Aklında kaldı mı diye sor pek kalmadı.
Aynen john vaynen, ben zaten sizden ayrı kalmamak adına eşlik ediyorum.E o zaman benim durumla aynı sayılır.
Orasını biliyoruz da hafiften en azından Akrep'e de eşlik etsen bu son zamanlarında çok makbule geçecek.Aynen john vaynen, ben zaten sizden ayrı kalmamak adına eşlik ediyorum.
Zehirli canlılar mıntıkama girmiyor.Orasını biliyoruz da hafiften en azından Akrep'e de eşlik etsen bu son zamanlarında çok makbule geçecek.
Ferda zehrini saldı içerden çıktıktan sonra. Perihan da akrep değil zaten.Zehirli canlılar mıntıkama girmiyor.
Ferda saldıysa ortalığı kokutmuştur. Perihan yengeç mi olmuş?Ferda zehrini saldı içerden çıktıktan sonra. Perihan da akrep değil zaten.
Ahmet üzerine sıktı bol bol parfümleri. Anacım Perihan'dan bi b.. olmaz.Ferdi saldıysa ortalığı kokutmuştur. Perihan yengeç mi olmuş?
Parfümü boca etse de o koku kolay kolay gitmez.Ahmet üzerine sıktı bol bol parfümleri. Anacım Perihan'dan bi b.. olmaz.
Alev'de yanmaktan iyidir.Parfümü boca etse de o koku kolay kolay gitmez.
Laf çaktın en sevdiğim. Yananı yaradan görür.Alev'de yanmaktan iyidir.
Arada bir yeteneğimiz tutuyor sen kadar olmasa da. Bu çok doğru.Laf çaktın en sevdiğim. Yananı yaradan görür.
Ayrıca yanarsak Ali Vefa kurtarır.Sen kendi derdine yan.Arada bir yeteneğimiz tutuyor sen kadar olmasa da. Bu çok doğru.
Ali Vefa herkesin doktoru. Ondan bize hayır gelmezse bile rahmetli Fikret eskiden doktordu. Onu hortlatırız.Ayrıca yanarsak Ali Vefa kurtarır.Sen kendi derdine yan.
Haftaya yükselir SadakatsizBenim Adım Melek Total'de çok az bir düşüş yaşasa da diğer gruplarda güzel bir şekilde yükselerek iyi orsnlar almış. Birkaç hafta önce 3+ almazken şimdi her grupta 4+ alması ayrı bir güzel.
Masumiyet yine minik yükselişlerle güzel oranlar almış.
Sadakatsiz Total'de çok hafif yükselmiş ama diğer gruplarda düşmüş hatta AB'de batmış. Hele ki böyle çok iyi bir bölümde.
Kuruluş da her grupta düşüş yaşamış ve AB'de çok fena batmış, neredeyse 2 reyting düşüyormuş.
Umarım.Haftaya yükselir Sadakatsiz
Fikret kim?Akrep'te mi oynuyor?Ali Vefa herkesin doktoru. Ondan bize hayır gelmezse bile rahmetli Fikret eskiden doktordu. Onu hortlatırız.
Oynuyordu. Bekir Aksoy kendisi artık Doktorlar'da adı her neyse onu bilmiyorum.Fikret kim?Akrep'te mi oynuyor?
(ATAMADI)Masumiyet yerinde sayıyor. Evet kitlesi oturdu en azından 4-5 alıyor ama daha fazlasını hak ediyor. Keşke 6-7 bandını görebilse.
DEK yok diye Masumiyet yükselir sanmıştım, çok ufak yükselmiş. Dün akşamki bölüm de harikaydı. Bir çok sorunun cevabı verildi, izleyicinin görmek istediği şeyler oldu. Flashback sahneleri de azalmıştı. Umarım dün akşamki muhteşem bölüm ve önümüzdeki haftanın muhteşem fragmanıyla yükselir ve kendini 6 bandına atabilir.
Heeee Doktorlar'da soğuk nevale Suat Birtan karakterine hayat veriyordu. Zenan ile evlenip yuva kurmuştu.Oynuyordu. Bekir Aksoy kendisi artık Doktorlar'da adı her neyse onu bilmiyorum.