Tekrarları hiç iyi gitmedi zaten, ben de sezon sonunu çıkaramaz diye düşünüyorum.
Yalniz bu kadar belli etmeseniz?Çok saçma geldi konusu da bana. Zaten başrollerde yetenek yok, Kadın'daki adam hala nasıl başrol yapılıyor şaşıyorum, adamda mimik yok..
Hahahaha güzeldi bu.Yalniz bu kadar belli etmeseniz?
Ne alaka beğenmek zorunda değiliz ki Kerem.Yalniz bu kadar belli etmeseniz?
Ne özenmesi be senin K A D I N yazman bile asıl bizden özenti. @xBUGRAx öyle yapıyordu.Özenmeyelim pls.
Show TV'de yayinlansaydi begenirdin, hatta övgülere bogardin ama.Ne alaka beğenmek zorunda değiliz ki Kerem.
Sıkıcı oldu bu konuşmalar evet orada olsa objektif olmazdım beğenirdim diğer kanallara objektifim bak neredeyse tüm dizilere 1 haftadır yorum yapıyorum. Beğendiğim birçok dizi oldu ama bu diziyi beğenmedim. Gönlünüz rahatlayacaksa evet siyah ekran olsa da beğenirim Show'da, nokta.Show TV'de yayinlansaydi begenirdin, hatta övgülere bogardin ama.
Canımız ArifNe demistiniz siz? Adam bu yasina kadar yurtdisinda tiyatro egitimi aldi be, yanlis yere vuruyorsunuz, vurmayin. @mrt-06
Yabancı dizilerde oynasın o zaman.Ne demistiniz siz? Adam bu yasina kadar yurtdisinda tiyatro egitimi aldi be, yanlis yere vuruyorsunuz, vurmayin. @mrt-06
Kaos olmasa şaşardım zaten
Kadın bitti, kaosu bitmediKaos olmasa şaşardım zaten
Adı bataKadın bitti, kaosu bitmedi
Ben adam için bir şey demedim sadece Atacan'ı kayıtsız kalamazsın dedim ve şaşırtmadın yine.Ne demistiniz siz? Adam bu yasina kadar yurtdisinda tiyatro egitimi aldi be, yanlis yere vuruyorsunuz, vurmayin. @mrt-06
Fark-i canim dizim. Yasasin K A D I NKadın bitti, kaosu bitmedi