Tekrarları hiç iyi gitmedi zaten, ben de sezon sonunu çıkaramaz diye düşünüyorum.![]()
Yalniz bu kadar belli etmeseniz?Çok saçma geldi konusu da bana.Zaten başrollerde yetenek yok, Kadın'daki adam hala nasıl başrol yapılıyor şaşıyorum, adamda mimik yok..
Hahahaha güzeldi bu.Yalniz bu kadar belli etmeseniz?
![]()
Ne alaka beğenmek zorunda değiliz ki Kerem.Yalniz bu kadar belli etmeseniz?
![]()
Ne özenmesi be senin K A D I N yazman bile asıl bizden özenti.Özenmeyelim pls.![]()
Show TV'de yayinlansaydi begenirdin, hatta övgülere bogardin ama.Ne alaka beğenmek zorunda değiliz ki Kerem.![]()
Sıkıcı oldu bu konuşmalar evet orada olsa objektif olmazdım beğenirdim diğer kanallara objektifim bak neredeyse tüm dizilere 1 haftadır yorum yapıyorum. Beğendiğim birçok dizi oldu ama bu diziyi beğenmedim. Gönlünüz rahatlayacaksa evet siyah ekran olsa da beğenirim Show'da, nokta.Show TV'de yayinlansaydi begenirdin, hatta övgülere bogardin ama.![]()
Canımız ArifNe demistiniz siz?Adam bu yasina kadar yurtdisinda tiyatro egitimi aldi be, yanlis yere vuruyorsunuz, vurmayin.
@mrt-06
![]()
![]()
![]()
![]()
Yabancı dizilerde oynasın o zaman.Ne demistiniz siz?Adam bu yasina kadar yurtdisinda tiyatro egitimi aldi be, yanlis yere vuruyorsunuz, vurmayin.
@mrt-06
![]()
![]()
![]()
![]()
Kaos olmasa şaşardım zaten
Kadın bitti, kaosu bitmediKaos olmasa şaşardım zaten![]()
Adı bataKadın bitti, kaosu bitmedi![]()
Ben adam için bir şey demedim sadece Atacan'ı kayıtsız kalamazsın dedim ve şaşırtmadın yine.Ne demistiniz siz?Adam bu yasina kadar yurtdisinda tiyatro egitimi aldi be, yanlis yere vuruyorsunuz, vurmayin.
@mrt-06
![]()
![]()
![]()
![]()
Fark-i canim dizim. Yasasin K A D I NKadın bitti, kaosu bitmedi![]()