tutmayınca bıraktın demek)))

aynadaki düşmanı yayınlanırken ufak tefek baktım ama ana konuyu hatırlamıyorum . küçük gelinin senaristi yazdı onu normalde sevmiş olman lazım)))) (TRT malum uzun süredir paralelcileri elindeydi)
ben küçük gelin izlemiyorumki aksiyon dizisi diye bakmıştım onada
ayrıca geçmişi olmayan adam filmide bildiğim bir filmdi ve onuda çok iyi işlediler vadi kadar aksiyonlu bölümelr vardı yani durgun sahnesi hiç yoktu 🙂🙂🙂

Aşk Yeniden son zamanlarda büyük düşüşlerde, bakalım nereye kadar kurtaracak diziyi.

ben küçük gelin izlemiyorumki aksiyon dizisi diye bakmıştım onada
ayrıca geçmişi olmayan adam filmide bildiğim bir filmdi ve onuda çok iyi işlediler vadi kadar aksiyonlu bölümelr vardı yani durgun sahnesi hiç yoktu 🙂🙂🙂
tahmin ettim karakutuyu anlayamayan biri küçük gelinin senaristinin dizisini seveceğini)))

tahmin ettim karakutuyu anlayamayan biri küçük gelinin senaristinin dizisini seveceğini)))
cnm ben totel ab dizisiymiş yok şu yönetmen senaristmiş hiçbirine dikakt etmem benim türk dizilerinde baktığım şey aksiyon tarzı konular hemen atlıyorum öyle dizilere gerisini bilmem :F:F:F
işte bir ayrılsakta beraberize bakıp yanı uzun zaman sonra aksiyon dısı birşey izlicektim diziyi mahfetmişler içime kalbime şıkısma giriyor izlerken böyle birşey görmedim ben ferahlamak için kanalı kapattım resmen rahatladım:F:F:F

cnm ben totel ab dizisiymiş yok şu yönetmen senaristmiş hiçbirine dikakt etmem benim türk dizilerinde baktığım şey aksiyon tarzı konular hemen atlıyorum öyle dizilere gerisini bilmem :F:F:F
işte bir ayrılsakta beraberize bakıp yanı uzun zaman sonra aksiyon dısı birşey izlicektim diziyi mahfetmişler içime kalbime şıkısma giriyor izlerken böyle birşey görmedim ben ferahlamak için kanalı kapattım resmen rahatladım:F:F:F
sen küçük gelinin senaristi diye izlemedin tabiki (zaten o zaman küçük gelin yoktu da)))) ) ben senin nasıl dizilerden hoslanabilecegini tahmin ettiğim için dedim)) yanlış anlama sen küçük gelin zekasindaki dizilerden hoşlanıyorsun o bakımdan dedim )))

kara kutuyu sadece sanırım @takas izliyor)))

dizi kaliteli ama taş denek sistemi için kötü bir dizi anlaşılması ve konusu anlaşılmayan bir dizi.

ayrılmaktan beraberiz kötü bir diziydi ikinci bölümü izlemedim düzelme ihtimali vermiyorum izleyen izlesin

aşk yeniden konusu dar klasik romantik komedi reytingini düşecektir. Diğer kanallardaki romantik komediler bu kadar reyting almıyor fox izleyicisi demek full ergen)))
aga inanırmısın ilk bölümü bile tam izlemedim yarısını izledim sonraki bölümleri hiç izleyemedim
başlayacaktım öyle kaldı vadi dışındaki dizileri takip edemiyorum
@-KADİR- @Master.1000 kardeşim iyi takipçileridir benimde çevremde izleyen arkadaşlarım var güzel diyolar ama vadinin yanından geçemez şeklinde yorumluyolar o yüzden başlamayacma zaten yakında biter bu oranlarla
bu sistemde erkeklere hitap eden dizilerin tutması çok çok zor reaksiyon bile tutmadı sağlam diziydi

aga inanırmısın ilk bölümü bile tam izlemedim yarısını izledim sonraki bölümleri hiç izleyemedim
başlayacaktım öyle kaldı vadi dışındaki dizileri takip edemiyorum
@-KADİR- @Master.1000 kardeşim iyi takipçileridir benimde çevremde izleyen arkadaşlarım var güzel diyolar ama vadinin yanından geçemez şeklinde yorumluyolar o yüzden başlamayacma zaten yakında biter bu oranlarla
bu sistemde erkeklere hitap eden dizilerin tutması çok çok zor reaksiyon bile tutmadı sağlam diziydi
biliyorum izlemedigini. çok övdün ya ondan gönderme yaptım)))

övdüğün dizileri izlesen süper olacak))) vallahi bu ara hiç bir dizi takip etmiyor çünkü öldüğüm dizi yok bu ara)))
aga sen paralel yapı mensubumusun :D izlediğim zaman övüyorum zaten dikkat edersen ilk haftadan sonra diziyle ilgili yorum yapmadım çünkü izlemiyorum

aga sen paralel yapı mensubumusun :D izlediğim zaman övüyorum zaten dikkat edersen ilk haftadan sonra diziyle ilgili yorum yapmadım çünkü izlemiyorum
bende onu diyorum övdüğün diziyi niye izlemiyorsun diye)))) paralel ile en çok haber konu açan birine sorduğun soruya bak)))

bende onu diyorum övdüğün diziyi niye izlemiyorsun diye)))) paralel ile en çok haber konu açan birine sorduğun soruya bak)))
içimize sızmış bi paralel ajanı olabilirsin :D tv de izleyemediğim için izleyemedim nettede yoksa izlerim salı günü

cnm ben sana ilk bölümü izlediğimde senaryo konusu bana karışık geldiği için diziyi brakıyorum bizim insanlarımız bunu izlemez demiştim bilmece çözmeyi sevmiyoruz biz açıklayıcı olucak:F

ayrıca karakutu geçmişi olmayan adamın türk versionudur ve bu versionu 2009 da yılında haluk piyes mine tugay şafak sezerin başrollerinde olduğu trt 1 kanalında aynadaki düşman ile görmüştük
izlemişsindir kesin izlemediysen göz at geçmişi olmayan adamı zaten aynadakı düşman dizisi uyarlamıştı karakutu tekrar o senaryoyu uyguluyor ve aynadaki düşman dizisiyle aynı olmamak içinde senaryoyu birebir uygulayıp yansıtamadılar aynadakı düşman bu verionu harika bir şekilde uygulamıştı trt1 kanalında tutunamadılar malesef karakutu izlemek yerine aynadakı düşmanı izlesin bilmeyenler daha iyi anlıcaklardır konuyu🙂🙂🙂
Yoo aslinda biz bulmaca çözmeyi seviyoruz bence dimi @beyazsoy ama adam akilli bi bulmaca olcak :)
Her bölüm ayni heyecan olacak :)
Bak misal paramparçanin son sahnesine hazalin olduğu arabayi taradilar yorumlara göre herkes merak ediyor kim bunlar diyor :)

kara kutu tutmayacak bu sezon final kaderimin yazıldığı gün idareeder eskiye göre kötü aşk yeniden iyi reyting yapıyor survivor büyük bşarı göstermiş racon bitio zaten filinta finale yakın

Survivor ve Ask Yeniden iyi gitmis ama A/B grubunda ciddi düsmüsler.

Yeni diziler Kara Kutu ve Racon'dan umut yok gibi.

Filinta oldukca iyi gidiyor kanalina göre. :)