Biri Hüsne'mi çekemiyor galiba?Ben demiştim zaten Pazartesi olsun senin dırdırını çekemem diye.Yok AK gitti KA şov yapıyor laflarını eritmek için kalmalı Perşembe'de Hüsnen.
Biri Hüsne'mi çekemiyor galiba?Ben demiştim zaten Pazartesi olsun senin dırdırını çekemem diye.Yok AK gitti KA şov yapıyor laflarını eritmek için kalmalı Perşembe'de Hüsnen.
Biri Hüsne'mi çekemiyor galiba?
Efsane olan bir karakteriniz bile yok be sizin. Oysa bizim Hüsne başlı başına bir tanrıça...Zirvedeki 2.yi niye çekemesin anlayamadım.
Efsane olan bir karakteriniz bile yok be sizin. Oysa bizim Hüsne başlı başına bir tanrıça...
Evet, gerçekten de çok efsane (!) bir karaktermiş.Nasıl yok Hamster'ımız var.
Evet, gerçekten de çok efsane (!) bir karaktermiş.
Hüsne Sultan'ımla küçük bir hamster'ı aynı kefeye koyuyorsan bilemeyeceğim ama...
Sanki bizim senaryomuz kuvvetli değil. Kız kardeşleri bile aynı yapmış özentiler...Senaryomuz çok kuvvetli o yeter.TNS'nin eşsiz sistemi yeter snein Hüsne'ne.
Sanki bizim senaryomuz kuvvetli değil. Kız kardeşleri bile aynı yapmış özentiler...
Darılmıyorsundur umarım, şaka yapıyoruz sonuçta...
Önce KA yapsaydı, sonra AK yapsaydı "özentilik" olurdu, ama sonra seninki yaptığı için "Türk halkının dilinden anlamak" oldu. Hadi bakalım, hayırlısı...Türk halkının dilinden anlıyorlar özenmek değil yani.(Hayır tabi ki.)
Önce KA yapsaydı, sonra AK yapsaydı "özentilik" olurdu, ama sonra seninki yaptığı için "Türk halkının dilinden anlamak" oldu. Hadi bakalım, hayırlısı...
Tabii canım, öyledir. En azından ajitasyona kaçmıyoruz. Ayrıca Arife, Miray'dan daha iyi. Diğeri Vahşi Güzel'deki kıza benziyor...Hıı sen onu diyorsun bende yabancı versiyonu vardı galiba onu yaptılar sandım.
Bir defa sizin dizinin dramı iyi değil bence çokda alakası yok ikisinin.2.si Miray ile orada ki Arife'nin hiç alakası yok bence. Çok farklılar biraz Günay ile sizdeki kız benziyor oalbilir ama oda normal.
Tabii canım, öyledir. En azından ajitasyona kaçmıyoruz. Ayrıca Arife, Miray'dan daha iyi. Diğeri Vahşi Güzel'deki kıza benziyor...
(Resimleri görünce daha iyi anladım.)
Ayrıca Günay değil, Gülay. Bak ben bile senden iyi biliyorum. Hem o flörtöz kızdan yine daha iyi ve ayrıca da güzel. Sen bence bırak KA'yi, hiç sana göre değil...
Ay, hemen de savunuyor dizisini. Bir kere bana hak versen olmaz çünkü...Dizinin taa başında var o ajitasyon. Dizi başlarden oğlunu kaybetmiş anne ve ailesini anlatıyor bence hiç kaçma gibi bir durum yok.
Emanet de bir karakteri Özlem'e benzetmeye çalışmışlardı(Özlem gibi entrikalı gözükmüyordu) tiksindiriciydi hiç olmamıştıKaradayı üç grupta da zirvede tebrikler.
Ulan İstanbul iyi gidiyor en azından devam etmek için.
Emanet finaliyle de düşük gitmiş. Halbuki dün tecavüz vardı.
olsun dizi yine de senin parlaklı reaksiyonu geçmişreaksiyon devam şansı yakaladı ama bu hafta yükselmesi gerekiyorken ab grubunda düşüş bile yaşamış toteli yine 3 ama geçen hafta 4 olan ab gurubuda bu hafta 3 alarak düşmüş dzi ne yapsa olmuyor ibrahim bey vurulduğu bölümde bile totelde artış olmadı ab gurubu ise düştü🙁
karadayı bu hafta ab gurubu düşmüş özellikle haftalık en çok izlenen dizilerde zirvede yer alıyordu bu hafta zirve zor haftalıkta 🙁 🙁🙁
totel oranlarını ise 7 ortalama alarak yine korumuş
ulan istanbul @xemrexxx in maşukası totelde 2.sıradan 6.sıraya düşmüş ohhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?