24 Kasım 2014 Pazartesi Reyting Sonuçları

Önce KA yapsaydı, sonra AK yapsaydı "özentilik" olurdu, ama sonra seninki yaptığı için "Türk halkının dilinden anlamak" oldu. Hadi bakalım, hayırlısı... :)

Hıı sen onu diyorsun bende yabancı versiyonu vardı galiba onu yaptılar sandım.:F

Bir defa sizin dizinin dramı iyi değil bence çokda alakası yok ikisinin.:D 2.si Miray ile orada ki Arife'nin hiç alakası yok bence. Çok farklılar biraz Günay ile sizdeki kız benziyor oalbilir ama oda normal.:D

Hıı sen onu diyorsun bende yabancı versiyonu vardı galiba onu yaptılar sandım.:F

Bir defa sizin dizinin dramı iyi değil bence çokda alakası yok ikisinin.:D 2.si Miray ile orada ki Arife'nin hiç alakası yok bence. Çok farklılar biraz Günay ile sizdeki kız benziyor oalbilir ama oda normal.:D
Tabii canım, öyledir. En azından ajitasyona kaçmıyoruz. Ayrıca Arife, Miray'dan daha iyi. Diğeri Vahşi Güzel'deki kıza benziyor...
(Resimleri görünce daha iyi anladım.)

Ayrıca Günay değil, Gülay. Bak ben bile senden iyi biliyorum. Hem o flörtöz kızdan yine daha iyi ve ayrıca da güzel. Sen bence bırak KA'yi, hiç sana göre değil... :D

Tabii canım, öyledir. En azından ajitasyona kaçmıyoruz. Ayrıca Arife, Miray'dan daha iyi. Diğeri Vahşi Güzel'deki kıza benziyor...
(Resimleri görünce daha iyi anladım.)

Ayrıca Günay değil, Gülay. Bak ben bile senden iyi biliyorum. Hem o flörtöz kızdan yine daha iyi ve ayrıca da güzel. Sen bence bırak KA'yi, hiç sana göre değil... :D

Dizinin taa başında var o ajitasyon. Dizi başlarden oğlunu kaybetmiş anne ve ailesini anlatıyor bence hiç kaçma gibi bir durum yok.:D

Reaksiyon düşmeye devam etmiş.Paramparça büyük ihtimalle pazartesi yayınlanacak
Fox Emanet'ten (Karagül çakması diziden) kurtuldu

Karadayı üç grupta da zirvede tebrikler.

Ulan İstanbul iyi gidiyor en azından devam etmek için.

Emanet finaliyle de düşük gitmiş. Halbuki dün tecavüz vardı. :A
Emanet de bir karakteri Özlem'e benzetmeye çalışmışlardı(Özlem gibi entrikalı gözükmüyordu) tiksindiriciydi hiç olmamıştı
Seyirci,diziden zaten o sahneler yüzünden soğumuştur diye düşünüyorum (Ailecek izlenecek gibi gözkmüyordu. 1-2 kere diziye rastladım,her rastladığımda bir adam birini odaya çekmeye çalışıyordu :) )

Son düzenleme:
reaksiyon devam şansı yakaladı ama bu hafta yükselmesi gerekiyorken ab grubunda düşüş bile yaşamış toteli yine 3 ama geçen hafta 4 olan ab gurubuda bu hafta 3 alarak düşmüş dzi ne yapsa olmuyor ibrahim bey vurulduğu bölümde bile totelde artış olmadı ab gurubu ise düştü🙁

karadayı bu hafta ab gurubu düşmüş özellikle haftalık en çok izlenen dizilerde zirvede yer alıyordu bu hafta zirve zor haftalıkta 🙁 🙁🙁
totel oranlarını ise 7 ortalama alarak yine korumuş :love1::love1::love1:

ulan istanbul @xemrexxx in maşukası totelde 2.sıradan 6.sıraya düşmüş ohhhh:Z:Z:Z
olsun dizi yine de senin parlaklı reaksiyonu geçmiş :F

karadayı total olmuş yine:A
o ses ab de iyi
ui iyi gitmiş totali de 5i gördü mü sırtı yere gelmez

Ulan İstanbul güzel gitmiş. :) AB grubu çok iyi gitmiş aynı zamanda özetide çok iyi giderek ilk 5 içerisinde yer almış. :)

Şeref Meselesi Tekrarı fazla iyi gitmemiş ama Kanal D bol bol tekrar vermeli. :)

Reaksiyon, İbrahim'in öldüğü bölümde bile ilgi çekmediyse bir daha da ilgi çekemez. Yakın bir zamanda final yapacak haberlerini görürüz.

Karadayı geçen haftaya göre oranlarını biraz düşürse de 3 grupta da birinci olmaya devam etmiş. Tebrikler.

Ulan İstanbul, bu gidişle Kanal D'nin gazabına uğramayacak gibi görünüyor. Tebrikler.

O Ses Türkiye kanalına göre gayet iyi oranlar almaya devam ediyor.

Emanet, finali yayınlanmasına rağmen pek de iyi oranlar aldığı söylenemez.

Karadayi'ya tebrikler, iyi gitmis ve zirvede.
UI Ab grubunda yukselmis ve iyi gitmis.
OST bu hafta dusmus ama reytingleri oldukca iyi.
Reaksiyon dusmus.
Askin Kanunu Ab grubunda yukselmis, tebrikler.

Karadayı'm her şeye rağmen yine zirvede yer almış. AB'de düşüş var ama ABC1 oranımız çok iyi yine. :Z

Ulan İstanbul gayet iyi gidiyor. Tebrikler. :)

Reaksiyon iyi olduğu AB'de bile kötü gitmiş. :F

Emanet Total'de iyi AB'de ktü oranlarla veda etmiş.

Aşkın Kanunu AB'de yükselmiş ve gayet iyi gitmiş TRT'ye göre. :)