cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 14,571
- Puanı
- 1,060
İki dizi de bana hitap etmiyor. Güneşi Beklerken reklamlı özetiyle 2.5 reytingi kapmış bu arada.O şakaydı Aşk Ekmek Hayaller başlayınca satarım. Ama Küçük Gelin'de iyi dizidir arada izlerim.
2 hafta öncesi aynen bende sana soruyordum böyle. Demek ki kanal fanlarının hepsi aynı.Reklamdan sonra ne kadar devam ediyordu SBSV?
Bu yazı tipi moda oldu artık ne dalga geçmesi. Hatta zeybek oynayan smiley gelecekmiş yakında onu bekliyoruz.
Benim için fark etmez kara, kırmızı, sarı, lacivert, turkuaz rengi ne olursa olsun güle de eleştiri yapabilirim ki yapıyorum zaten eksiksiz.
Çok az.
FOX'la dalga geçen yok ki göndermede mi yapmıyak.
2 hafta öncesi aynen bende sana soruyordum böle. Demek ki kanal fanlarının hepsi aynı.
İyi tam 21.00'de başlar o zaman. 1 ihtimal daha var SBSV başa sarıp tekrar reklama girip 21.15'de başlayabilir Evim Sensin.
21:15'de başlayacak zaten film.
Rating Mühendisi @ratingmuhendisi52 sn
SANA BİR SIR VERECEĞİM 5.98 RATİNGLE 3.SIRADA!#SanaBirSırVereceğim@bir_sir@SBSV_T
Biz inkar etmiyoruz ki.
İki dizi de bana hitap etmiyor. Güneşi Beklerken reklamlı özetiyle 2.5 reytingi kapmış bu arada.
Niye 2 hafta 21.00 dedi o zaman.
Umarım 21:00'de başlar fakat Evim Sensin kişisel facebook sayfasında 21:15'de başlayacak yazıyor. FOX'a da sormuştum bugün 21:15 dendi. Bakalım göreceğiz.
21.15 daha iyi olur uzun süre reklamsız gider.
Çünkü millet 21.00 zannedip kanalı açacak ve SBSV'ye yarıcak.Niye 2 hafta 21.00 dedi o zaman.
Kanal D almaz öyle dizi. İnadına Yaşamak ağalı konaklı dizi mi olacak? 😱Aynen.
Kanal D'de olsa bayıla bayıla izlersin yeme bizi şimdi. Aha agalı konaklı dizi başlayacak bakalım izleyecek misin.
İnadına Yaşamak işte Yer Gök Aşk aynı yerde çekiliyor konak vardır.Kanal D almaz öyle dizi. İnadına Yaşamak ağalı konaklı dizi mi olacak? 😱
İnadına Yaşamak'taki konaklar kaliteli olur bence. Kaçmaz o dizi kaçmaz.İnadına Yaşamak işte Yer Gök Aşk aynı yerde çekiliyor konak vardır.