xBUGRAx
Süper Emekli
Yarin tvarsivi'nden izlerim bir aksilik çikmazsa. Severim dizilerin ve filmlerin kamera arkasi görüntülerini izlemek.
10 Dakika sürdü yüklenir bugün belki
Yarin tvarsivi'nden izlerim bir aksilik çikmazsa. Severim dizilerin ve filmlerin kamera arkasi görüntülerini izlemek.
Malatyalılar candır.Bknz: Takas agamforumdaki malatya gücü azaldı diyodum tam recep geldi
10 Dakika sürdü yüklenir bugün belki
Malatyalılar candır.Bknz: Takas agam
Her gün mü yayinlanacak peki?
Vayt iyiymiş.Hm hemşeri sayılırız Ben de doğuluyum Erzurumluyamyakup-destere-besalet-recep-takas malatya gücü oluştu forumda neyse iyi geceler
FOX İzliyoruz programında gösteriyorlar hafta içi 12.00 haftasonu da boş bulunan her saatte verirler
yakup-destere-besalet-recep-takas malatya gücü oluştu forumda neyse iyi geceler
00:30 - 00:45 ortalama <s style="text-decoration: initial; color: rgb(102, 193, 193);">#</s>sbt<s style="text-decoration: initial; color: rgb(102, 193, 193);">#</s>reyting 'leri; 1) KANALD: 3.24 , 2) KANAL7: 2.12 , 3) STAR: 2.05
show da yerli sinema var ama listede yok ?
Demek ki yeterince kadar ilgi görmemis SBT'yi kaale alirsak.
00:45 - 01:00 ortalama <s style="text-decoration: initial; color: rgb(102, 193, 193);">#</s>sbt<s style="text-decoration: initial; color: rgb(102, 193, 193);">#</s>reyting 'leri; 1) STAR: 2.83 , 2) SHOW: 1.88 , 3) ATV: 1.84
Show filmiyle listeye girmeyi basarmis.
1E1K'dan sonra 10dk zor dayandım atlar bu filme çifte bile atmiştirberbat izlemiştim onu )
izliyormusun filmi?
cemilenin annesi de var filmde