24 Haziran 2011 Cuma Günün Dizileri

Since2011

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
7,186
Puanı
859
Adını Feriha Koydum

Adını Feriha Koydum Dizisi 24. Bölüm Özeti

<HR color=#ff6600 noShade>Emir’in evlenme teklifi ile neye uğradığını şaşıran Feriha, adım adım yolun sonuna geldiğinin farkındadır. Emir ise Feriha’nın kararsızlığının sebeplerini öğrenmeye kararlıdır. Emir’in Feriha’ya evlenme teklifi etmesi Hande için yıkıcı olurken Ünal ve Aysun da oldukça erken olan bu teklif karşısında panikler. Gizemli konaktaki büyük kumpası ortaya çıkartan Zehra’nın gösterdiği cesaret karşılıksız kalmaz ve aile biraz da olsa borç girdabında bir soluk alır. Öte yandan Halil’in Feriha’yı rahatsız etmesi Mehmet ve Halil arasında büyük gerilime neden olur. Halil’in Feriha’yı kaçırdığını öğrenen Mehmet çılgına döner ve Halil’den hesap sorup işi bırakır. Mehmet’in işten ayrılması ile huzursuz olan Seher, kendini güvende hissetmek için Mehmet’ten ilişkileri adına somut bir adım beklemektedir. Feriha ile paylaştığı sırrın ağırlığı altında ezilen Sanem ise hayatı ile ilgili önemli bir karar verme aşamasındadır. Öte yandan hayat, herkese yeni sürprizler hazırlamıştır. Gerçekleri, Emir’in gözlerine bakarak söyleyemeyeceğini anlayan Feriha ise Emir’e bütün yalanları ve gerçekleri itiraf ettiği bir mektup yazar.

Gönülçelen Dizisi 56. Bölüm Özeti - FİNAL -

<HR color=#ff6600 noShade>Birbirlerine sonsuz aşkla bağlı Murat ve Hasret çiftini yeni bir yolculuk bekler. Murat bir teklifi alır, bunu Hasret’le paylaşır. Hasret mutluluktan havalara uçar. Ancak yeni hayatlarına başlamaları kolay olmaz. Diğer taraftan Kobra’nın Gülnaz’ı Fransa’ya gitme konusundaki ikna çabaları sürer. Sonunda Gülnaz ikna olur ama bazı tereddütleri vardır. Kobra yeni bir plan kurar. Mahallede sünnet düğünü yapılacaktır. Esas sürpriz ise son dakikalarda yaşanır!

Sihirli Annem Dizisi 9. Bölüm Özeti

<HR color=#ff6600 noShade>Çilek, Toprak, Zeytin ve Taci şatodadır. Sihirli aynadan evrende bir balonun içine hapsolan Dudu’yu görürler. Dudu bir balonun içindedir, kurtulmak ister ama bir türlü oradan çıkamaz. Bu sırada Çilek sihirli aynadan görüntüyü değiştirir. Gökyüzündeki peri mahkemesinde Perihan, Betüş ve Ali oturmaktadır. Zeytin, babasını görünce çok duygulanır ve onu özlediğini söyler, herkes mahkemenin sonucunu merak etmektedir. Acaba Dudu alacağı cezadan kurtulabilecek midir?

Genel Hikaye <HR color=#ff6600 noShade>Onlar mutlu ve kocaman bir aile… Yepyeni maceraları ile şimdi daha da eğlenceliler.

Betüş ve Sadık’ın çocukları Cem, Ceren ve Çilek artık büyümüşlerdir. Birbirlerini çok seven bu üç kardeşin kavga ve tartışmaları devam etmektedir. Cem Tuğçe’den ayrılmış, tıp fakültesinin en güzel kızlarından Ece ile çıkmaya başlamıştır. Fakat Cem’e olan aşkı yüzünden Cem’in kazandığı bölümü kazanan Tuğçe, büyük bir aşk acısı çekmekte ve Cem’i çok kıskanmaktadır. Çilek, eskisi gibi sıkıştıkça akıl sır erdirilemeyecek sihirler yaparken, Firuze’nin kızı Zeytin de tıpkı Çilek’in çocukluğundaki gibi yaramazdır. Avni Suzan’ın onu boşamasının ardından yaşadığı buhranı, Betüş’ün kafesinde yeni çalışmaya başlayan Zeyno’ya duymaya başladığı aşk ile atlatır. Avni’nin oğlu Efecan da babası gibi tüm perileri görmektedir. Dudu, yıllardan beri insan gibi yaşayan Taci’yi bir son dakika kıskançlığı ile köpeğe dönüştürerek bütün dengeleri yeniden bozmuştur. Eda’yı ise gözlerimiz göremese bile hep aramızda hissederiz.

21.50 de Leyla ile Mecnun'un tekrarını izleyeceğim ve yine güleceğim. Bugün Leyla ile Mecnun dışındaki diziler dandik.