24 Eylül 2016 Cumartesi Reyting Sonuçları

Kertenkele ab ve abc1'i toparlaması lazım. İlerleyen haftalarda orayı da toparlayıp yeni sezonu iyi bir şekilde sonlandırır İnşallah ama önce şu yeni gelen 5-6 gereksiz itici karakterin çıkması lazım
dediğine kesinlikle katılıyorum çok fazla gereksiz karakter sokmuş , benim anlatığım kadarıyla izleyiciye hangi taraf tutarsa ordan yürüyecek dizi tahminin eğer devam ederse 5-6 bölüme bir kısım oyuncular çıkar zaten yeni gelen başrol oyuncuları anlaşılan üzere yüzleri değiştirilmez zehra ve kertenkele 2 side birbirinden habersiz intikam almaya çalışıyor

Gün şimdilik bomboş. Ama Bodrum Masalı (gün değiştirirse bugüne gelir), Kalbimdeki Deniz (veya Şevkat Yerimdar), Hayat Bazen Tatlıdır (veya Yüksek Sosyete) ve Acun geldikten sonra güzel bir rekabet yaşanacaktır bu günde.

Bu arada İçerde'nin tekrarı sonunda şovunu yapabilmiş, güzel oldu bu. :D

Gün şimdilik bomboş. Ama Bodrum Masalı (gün değiştirirse bugüne gelir), Kalbimdeki Deniz (veya Şevkat Yerimdar), Hayat Bazen Tatlıdır (veya Yüksek Sosyete) ve Acun geldikten sonra güzel bir rekabet yaşanacaktır bu günde.

Bu arada İçerde'nin tekrarı sonunda şovunu yapabilmiş, güzel oldu bu. :D
@Yiğitt sana dediğim gibi şimdiden düşün taşın Bodrum Masalını gün değiş. Anne gelicek yoksa çok daha fazla reyting kaybedecek :(

Kertenkele dövüş sahneleri daha özenli olsa süperkahraman dizileri artar:Z @Çiğdem- Senaryodan bişey anlamadım :F

@Yiğitt sana dediğim gibi şimdiden düşün taşın Bodrum Masalını gün değiş. Anne gelicek yoksa çok daha fazla reyting kaybedecek :(

Kertenkele dövüş sahneleri daha özenli olsa süperkahraman dizileri artar:Z @Çiğdem- Senaryodan bişey anlamadım :F
Cumartesi olacak zaten, Kanal D bombalarina hazır olun. :A

bende youtubeden biraz baktımda acaba 1.bölümü izlesemmi marvel filmleri gibi olmuş
:A

11KIRALIK ASK (TKR)STAR TV09:41:3712:41:221.9913.08

:clapping::clapping:

Bugün akşam üzeri de tekrarı vardı. Büyük ihtimal o daha iyi gider. Sezonu her anlamda çok iyi açtı. Umarım grafiğini hep yükselterek gider.

Forum İstatistikleri

Konular
172,090
Üyeler
8,465
Son Üye
bonusssimo