24 Eylül 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

24 Eylül Pazartesi Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Düşman Kardeşler (Show)

Oy: 0 0.0%
  • Yer Gök Aşk (Fox)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    16
  • Anket kapatılmış .
21:15 - 21:30 ortalama <s>#</s>sbt <s>#</s>reyting 'leri; 1) SHOW: 9.42 , 2) KANALD: 6.58 , 3) FOX: 3.48 , 4) KNLTRK: 2.62 , 5) ATV: 2.12

maaşallah maaşallah .. kanallar niye diziler için o kadar uğraşıyorki bir sürü masraf .. oysa her biri birer recep oynatsa kısa yoldan köşeyi dönerler..

Kanaltürk TEHLİKELİ BÖLGE-DISTRICT 13: ULTIMATUM filmiyle basarili sonuçlar elde ediyor..

recep ivedik i dizi yapsalar haftada beş gün.. tosun1, tosun 2, tosun 3, diye bölüm adları koysalar o kanal tüm reytingleri süpürür :)))

hayatımın rolü düsüs söz konusu geçen haftalarda listedeydi totalde 2 ab 4 reyting alıcak gibi sbt göre yorum

recep yine yapmıs yapacagini zirveyi almis arka sokaklar kılpayı ikinci olacak gibi gözüküyor ..

Bu gibi gişe filmlerinin Tv yayın hakkı, film sinemadayken satılır, filmin üzerinden 2 sene geçmişken, reytinglere göre almaz kanallar. :)

Ben hatırladığım kadarıyla Recep İvedik 2'yi ilk önce Show TV yayınlamıştı ve 3'ü de yayınlama ihtimali yüksek. :)

Show TV'nin bu seriyi devam ettirmesi gerek. :D

ben tanıyorsam showtv i recebi haftaya tekrar yayınlar :)))))))))))))))

21:45 - 22:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) SHOW: 8.98 , 2) KANALD: 6.44 , 3) FOX: 5.21 , 4) ATV: 2.67 , 5) STAR: 2.56

Arka sokaklar hep aynı 250 bölümde aynı o kadar sıkıcı ki hala izleyen var demek 10 dır izliyom pis yediliden farkı yok :d