İrlanda’nın polisiye dizileri çok korkunç 38 sezon boyunca aynı konudalar Ben 9 ay ara verdiğinde Arka Sokaklar Home and Away’in konusu çok korkunçtu İnsanları öldüren seri katil olan bir kasap çetesii birde insanların etlerini ve organ satan çete bu 38 sezondur Polisiler yakalanmadı herkesi öldürüyor hangi meslek olursa olsunTaşacak Bu Deniz
Şimdiki hedef kitlesi ise Daha vahşice daha deli bir kötü karakter olması lazım diyor ki hep insanların etlerini hem öldürüyor hem satan çete ile bağlantılı olsun Cevherin arkasında olsa televizyon Denetleyiciler izleyemez @çArşıaskeriArka Sokaklar 724.Bölüm
Arka Sokaklar
+ 1Arka Sokaklar 724.Bölüm
YUHHHTaşacak Bu Deniz
Arka Sokaklar
Ben Onun Annesiyim
BOA'nın ilk 1 saatine bırakıp internete bıraktım Arka Sokaklar ile. Şimdi TBD'deyim.
Hepsini yarım yamalak izliyorsun , tamamlayacak mısın?BOA'nın ilk 1 saatine bırakıp internete bıraktım Arka Sokaklar ile. Şimdi TBD'deyim.
TBD 10 reyting yükleniyor yalnız !BOA'nın ilk 1 saatine bırakıp internete bıraktım Arka Sokaklar ile. Şimdi TBD'deyim.
Kaç saatte bitirmeyi planlıyorsun ? 😁😁Taşacak Bu Deniz
Arka Sokaklar
Ben Onun Annesiyim
Hakkıdır.TBD 10 reyting yükleniyor yalnız !
Bu aralar mecburiyetten evdeyim, süre sıkıntım yok. İzliyorum her şekilde.Kaç saatte bitirmeyi planlıyorsun ? 😁😁
Ekran sürem benimde bu hafta 92 saat küsürü geçti. 😁😁 Haftanın bitmesine daha 2 gün var 😂😂Bu aralar mecburiyetten evdeyim, süre sıkıntım yok. İzliyorum her şekilde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?