Ne var ki bu sahnede ya tamam saçma ama komikti bence.
Ne var ki bu sahnede ya tamam saçma ama komikti bence.
Sadakatsiz 2. sezonda hala izleniyor darısı YargıyaYargı izlemiyorum ama fragmanlardan falan anladığım kadarıyla Sadakatsiz gibi asıl hikayeni hızla tüketen bir dizi, önemli olaylar böyle baştan yaşandığı için uçması normal. Bakalım uzun vadede koruyabilecek mi reytinglerini.
Teşkilat iyi gidiyor, amma Yargı olmasa kesin yine 12 falan alırdı. İzleyici kitleleri baya yakın iki dizinin.
Beni muaf tutunuz .Yargı resmen yargı dağıtmış.AB birinciliğini 5. bölümde bekliyordum aslında ama katilin ortaya çıkmasından sonraki süreç hikaye anlamında daha çok merak edildiği için üstüne kata kata zirveye oturdu helal olsun.Başta tutmaz diyenlerin sayısı çoktu ama o kadar harika bir iş ki karşılığını bulmasına çok sevindim.
Umarım teşkilat azalarak biter...Sonunda şu Teşkilat denilen şişirilmiş propaganda dizisini geçen bir işin çıkması, o işin de Yargı gibi kaliteli bir proje olmasına sevindim.Gerçekten hem içerik hem de reyting anlamında beni çok şaşırtan ve beklentilerimin üstüne çıkan bir yapım oldu. Katil ortaya çıkmasına rağmen işlenecek daha çok konu var o yüzden ileride çift haneleri de görürse şaşırmam.
YVM giderayak AB'de biraz yükselmiş ama sonuç olarak yatsıya kadar bile yanamadı maalesef. Elbet Bir Gün'e tutmaz diyoruz ama şaşırtabilir çünkü dikkate değer bir Total damarı var.
Bildirim gelmedi 😱 @mesmeso
Yargı - Kanal D
------
İzlemeye mi başladın? 😱
Yalancılar ve Mumları.
Yargı resmen yargı dağıtmış.AB birinciliğini 5. bölümde bekliyordum aslında ama katilin ortaya çıkmasından sonraki süreç hikaye anlamında daha çok merak edildiği için üstüne kata kata zirveye oturdu helal olsun.Başta tutmaz diyenlerin sayısı çoktu ama o kadar harika bir iş ki karşılığını bulmasına çok sevindim.
Yargı yargı dağıtıyorTeşkilat denilen tuhaf diziyi geçtiğine çok sevindim harika ya
------
Darısı sedefin başına
Yargı izlemiyorum ama fragmanlardan falan anladığım kadarıyla Sadakatsiz gibi asıl hikayeni hızla tüketen bir dizi, önemli olaylar böyle baştan yaşandığı için uçması normal. Bakalım uzun vadede koruyabilecek mi reytinglerini.
Teşkilat iyi gidiyor, amma Yargı olmasa kesin yine 12 falan alırdı. İzleyici kitleleri baya yakın iki dizinin.
Beni muaf tutunuz .Hepsini üst üste koyup geçmişiz.
Yargı'da katil belli oldu, hikaye durağanlaşır, reytingler düşer diye bekleyenler Pars gibi şok olduBu tempoda devam ederse 10 reytingleri rahat görür bence.
Teşkilat yükseliyor ama oranları geçen sezon kadar yüksek değil. Yine de hak ettiğinden fazla reyting alıyor
YVM, UŞM kadar sert düşüş yaşamamış. Finali de aşağı yukarı 2 reyting civarında yapar.
Rezalet.... @DarkLegenD @MasacRE @Angelica @Sherlock @Tolstoyevski
Hahahahah gerçekten bu ne? Bir de TRT'de yayınlanmış yani, kesin kovulur bu ecünnü böyle bir performanstan sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?