24 Ekim 2021 Pazar Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• MasterChef Türkiye | TV8

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    13
Yargı reytingleri şahane. AB ve ABC'de uçmuş resmen. Tüm ekibe tebrikler.

Yargı izlemiyorum ama fragmanlardan falan anladığım kadarıyla Sadakatsiz gibi asıl hikayeni hızla tüketen bir dizi, önemli olaylar böyle baştan yaşandığı için uçması normal. Bakalım uzun vadede koruyabilecek mi reytinglerini.

Teşkilat iyi gidiyor, amma Yargı olmasa kesin yine 12 falan alırdı. İzleyici kitleleri baya yakın iki dizinin.

Reactions: cookies
Sadakatsiz 2. sezonda hala izleniyor darısı Yargıya

Reactions: Ahmed
Beni muaf tutunuz .
Hepsini üst üste koyup geçmişiz.

Sonunda şu Teşkilat denilen şişirilmiş propaganda dizisini geçen bir işin çıkması, o işin de Yargı gibi kaliteli bir proje olmasına sevindim.
Gerçekten hem içerik hem de reyting anlamında beni çok şaşırtan ve beklentilerimin üstüne çıkan bir yapım oldu. Katil ortaya çıkmasına rağmen işlenecek daha çok konu var o yüzden ileride çift haneleri de görürse şaşırmam.

YVM giderayak AB'de biraz yükselmiş ama sonuç olarak yatsıya kadar bile yanamadı maalesef. Elbet Bir Gün'e tutmaz diyoruz ama şaşırtabilir çünkü dikkate değer bir Total damarı var.

Reactions: Klaus and cookies
Umarım teşkilat azalarak biter...

Reactions: Aserat
Yargı'da katil belli oldu, hikaye durağanlaşır, reytingler düşer diye bekleyenler Pars gibi şok oldu
Bu tempoda devam ederse 10 reytingleri rahat görür bence.

Teşkilat yükseliyor ama oranları geçen sezon kadar yüksek değil. Yine de hak ettiğinden fazla reyting alıyor

YVM, UŞM kadar sert düşüş yaşamamış. Finali de aşağı yukarı 2 reyting civarında yapar.

Bildirim gelmedi 😱 @mesmeso

Yargı - Kanal D
------

İzlemeye mi başladın? 😱

Yalancılar ve Mumları.

Yargı yargı dağıtıyor
Teşkilat denilen tuhaf diziyi geçtiğine çok sevindim harika ya

------

Darısı sedefin başına

Beni muaf tutunuz .
Hepsini üst üste koyup geçmişiz.

Rezalet.... @DarkLegenD @MasacRE @Angelica @Sherlock @Tolstoyevski