O biraz zor işte Totali vermeyeceğizBizim Hikaye geçici süreliğine vekalet ediyor fenomen dizimiz gelince o koltuktan kalkacak
O biraz zor işte Totali vermeyeceğizBizim Hikaye geçici süreliğine vekalet ediyor fenomen dizimiz gelince o koltuktan kalkacak
sanane totalden ab den askerde olmıcan mıO biraz zor işte Totali vermeyeceğiz
Sen ara ara çitlerin oraya gelir bana reytingleri söylersinsanane totalden ab den askerde olmıcan mı
Valla bilmiyorum bu sezon Perşembe bayağı rakip var büyük ihtimal VS ve BH çarpışacaklar diğer diziler de final yapabilir. Bir de Ocak'ta başlayacağız diye gazlanan bir kestane dizi var o da 1-2 reyting alır almazO biraz zor işte Totali vermeyeceğiz
kırgınlar yayından kaldırıldı derim orada son nefesini verirsin zatiSen ara ara çitlerin oraya gelir bana reytingleri söylersin
Demek ki hiç gelemeyeceksinkırgınlar yayından kaldırıldı derim orada son nefesini verirsin zati@Çiğdem-
kırgınlar yayından kaldırıldı derim orada son nefesini verirsin zati@Çiğdem-
askerden kaçar bu manyakDemek ki hiç gelemeyeceksin
Keskin telleri aşar gelirimaskerden kaçar bu manyak
bence bir tanka atlar atv binasını yıkmaya gideraskerden kaçar bu manyak
Vadi olmayınca ortalık hatun dizileriyle doldu diyip geçeceğizPerşembe'yi de Vatanım Sensin parselledi ne yapacağız şimdi
O da olabilir evetbence bir tanka atlar atv binasını yıkmaya gider
Bizim Hikaye izle BatıcımVadi olmayınca ortalık hatun dizileriyle doldu diyip geçeceğiz
Sizin hikaye ne laO da olabilir evetne güzel akıllar veriyorsun
Bizim Hikaye izle Batıcımçok seversin
Yav he heVadi olmayınca ortalık hatun dizileriyle doldu diyip geçeceğiz
Seni Kadına beklerizTartışmaya daldık da yorumlamayı unuttum ayıp ettim şimdi
Efsanelerin efsanesi yine tüm tahriklere rağmen liderliği elinden düşürmemişBir de karı dizisi diye sallayan bazı arkadaşları sahneleri attığım konularda görüyorum. Kemal Sunal filmindeki gibi camın önünden tavuğa ekmek banar gibi izleyip yorum yapmıyorsunuz kırılıyorum valla
UTC'yi netten izledim. Fazla Amerikanvari bir dizi kalmış, bölüm başı 1 saat falan olsa olurdu da senaryo birkaç bölüme bozar izleyicisi de kaçar gider
Kadın'a fragmanlarıyla her ne kadar kanım ısınsa da Anne dizisinin sömürü tarafını aynen almış. Reytingleri kötü gitmeye başlayınca çocukları sokağa yollayıp mendil sattırırlar sonu @denizz19'un fanı olduğu çocuk istismarı yapılan dizi gibi olacak
Klavye Delikanlıları'nı netten izliyorum, hikayeyi de az çok bildiğim için bitmesine çok üzülürüm. Show acilen haftasonuna almalı bu dizi harcanmamalı
La sen de muhafazakarsın zaten ne olacak ayrıca hiç de öyle değil izlemeden ön yargı .ssSizin hikaye ne laŞu Shameless'in 3 saatlik muhafazakar uyarlaması mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?