24 Ekim 2014 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
YAPIM ekibini kastettik panpa
)bahadır,cüneyt,raco,neco falan

ayrıca oktay kaynarca,zafer ergin,selçuk yöntem vadi ile varolmadı başarılarını vadiye yüklemek saçma
))

Güldür Güldür Show'a büyük tebrikler. İnsanların yüzünü güldürebilen ender programlardan. 😉

Beyaz Karanfil için 4 bölüm veriyorum.

YAPIM ekibini kastettik panpa
)bahadır,cüneyt,raco,neco falan

ayrıca oktay kaynarca,zafer ergin,selçuk yöntem vadi ile varolmadı başarılarını vadiye yüklemek saçma
))
Vadi sayesinde meşhur oldular kim ne derse desin Vadi sayesinde hala dizi teklifi alıyorlar sırf Vadide gösterdikleri oyunculuktan dolayı

Karagül ve Güldür Güldür e tebrikler..
İstediğim gibi sonunda [HASHTAG]#medcozur[/HASHTAG] Karagül'ün özetiyle yarışır hale gelmiş

Güldür Güldür'ün Cumaya alınması iyi oldu Ab grubunda [HASHTAG]#medcozur[/HASHTAG] dan zirveyi almış

ATV 'nin bu sene dizi tuturması zor gibi Beyaz Karanfil pek iyi bir başlangıç yapmamış ...

Medcezir'i çökertmişler.
Dizi Ab'de 3.lüğe düşerken totalde özete geçiliyormuş.
Abc1'ide ehhh işte.

Kel ALaka sanırım medcezir'e bir darbede TV8'den geldi.
Bakalım [HASHTAG]#medcozur[/HASHTAG] ne zaman cozurdayacak

Son düzenleme:

[HASHTAG]#medcozur[/HASHTAG] 'un ahı gitmiş Vahı kalmış baksana.

Arka sokaklar bir defolsa.Şeref Meselesi başlayacak ve Medcezir e de bir darbeyi biz vuracağız

9 yıldır bıktım.Gültepe ve Hicran'ın kalkacağına o kalkmalıydı.Kanal D'ye son şansı Şeref Meselesi'yle veriyorum.Bu şansı bari değerlendirsin

nereye gidiyor be halkın adamı rıza baba.ss
Tamam direkt yayınadan kaldırmasın ama 2-3 bölüme final yapsın
Ya da başka kanala gitsin.Show un dizisi yok o alsın işte

bu sezon sounu final yapmalı
10 yıl taşıdı kanalı saygısılık yapılmamalı diziye

İki çiçek kapişmiş Kara olanı kazanmiş
Karanfil günün yorumunda 3 reyting için "idare eder" denilenerek hakkında olumlu sonuç çıkarılmış ama hiçte idare eder bi sonuç yok ortada. En azından ilk 10'a girebilseydi "hee idare etmiş" derdim. Dizi vasatın altında gitmiş. Darısı Kertenkele'nin başına

Güldür Güldür'e tebrikler, ergenler dün akşam ekran başındaymiş yine
Medcezir Güldür Güldür 7+ reytingle ilk 3'ü kapmişlar

Medcezir'im ab'de hak ettiği oranı almış. Heyacansız ama eğlenceli bi bölümdü haftaya zirveyi alırız çok heyecanlı bi bölüm olcak.