24 Ekim 2014 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Osman Sınav tek değildi diğerlerine haksızlık yapma :)

Hem nerde dizi tutturdukları görülmedi

Özgü Namal Hanımın Çiftliği
Oktay Kaynarca Adanalı
Bergüzar Korel Binbir Gece
Selçuk Yöntem Aşkı Memnu
Zafer Ergin Arka Sokaklar

Daha bunun gibi bir sürü örnek var
YAPIM ekibini kastettik panpa :))bahadır,cüneyt,raco,neco falan :)

ayrıca oktay kaynarca,zafer ergin,selçuk yöntem vadi ile varolmadı başarılarını vadiye yüklemek saçma :)))

Güldür Güldür Show'a büyük tebrikler. İnsanların yüzünü güldürebilen ender programlardan. 😉

Beyaz Karanfil için 4 bölüm veriyorum. :F

YAPIM ekibini kastettik panpa :))bahadır,cüneyt,raco,neco falan :)

ayrıca oktay kaynarca,zafer ergin,selçuk yöntem vadi ile varolmadı başarılarını vadiye yüklemek saçma :)))
Vadi sayesinde meşhur oldular kim ne derse desin Vadi sayesinde hala dizi teklifi alıyorlar sırf Vadide gösterdikleri oyunculuktan dolayı :)

Karagül ve Güldür Güldür e tebrikler..
:F:F:Fİstediğim gibi sonunda [HASHTAG]#medcozur[/HASHTAG] Karagül'ün özetiyle yarışır hale gelmiş :F:F:F
Güldür Güldür'ün Cumaya alınması iyi oldu Ab grubunda [HASHTAG]#medcozur[/HASHTAG] dan zirveyi almış :Z:Z:Z
ATV 'nin bu sene dizi tuturması zor gibi Beyaz Karanfil pek iyi bir başlangıç yapmamış ...

Medcezir'i çökertmişler.:kiki: Dizi Ab'de 3.lüğe düşerken totalde özete geçiliyormuş.:kiki: Abc1'ide ehhh işte.:A
:F
Kel ALaka sanırım medcezir'e bir darbede TV8'den geldi.
:A:A:ABakalım [HASHTAG]#medcozur[/HASHTAG] ne zaman cozurdayacak :A:A:A

Son düzenleme:
Karagül ve Güldür Güldür e tebrikler..
:F:F:Fİstediğim gibi sonunda [HASHTAG]#medcozur[/HASHTAG] Karagül'ün özetiyle yarışır hale gelmiş :F:F:F
Güldür Güldür'ün Cumaya alınması iyi oldu Ab grubunda [HASHTAG]#medcozur[/HASHTAG] dan zirveyi almış :Z:Z:Z
ATV 'nin bu sene dizi tuturması zor gibi Beyaz Karanfil pek iyi bir başlangıç yapmamış ...

:A:A:ABakalım [HASHTAG]#medcozur[/HASHTAG] ne zaman cozurdayacak :A:A:A

[HASHTAG]#medcozur[/HASHTAG] 'un ahı gitmiş Vahı kalmış baksana.:F

Arka sokaklar bir defolsa.Şeref Meselesi başlayacak ve Medcezir e de bir darbeyi biz vuracağız

9 yıldır bıktım.Gültepe ve Hicran'ın kalkacağına o kalkmalıydı.Kanal D'ye son şansı Şeref Meselesi'yle veriyorum.Bu şansı bari değerlendirsin :D

nereye gidiyor be halkın adamı rıza baba.ss
Tamam direkt yayınadan kaldırmasın ama 2-3 bölüme final yapsın :D Ya da başka kanala gitsin.Show un dizisi yok o alsın işte :D

9 yıldır bıktım.Gültepe ve Hicran'ın kalkacağına o kalkmalıydı.Kanal D'ye son şansı Şeref Meselesi'yle veriyorum.Bu şansı bari değerlendirsin :D

Tamam direkt yayınadan kaldırmasın ama 2-3 bölüme final yapsın :D Ya da başka kanala gitsin.Show un dizisi yok o alsın işte :D
bu sezon sounu final yapmalı :X 10 yıl taşıdı kanalı saygısılık yapılmamalı diziye :X

İki çiçek kapişmiş Kara olanı kazanmiş :X Karanfil günün yorumunda 3 reyting için "idare eder" denilenerek hakkında olumlu sonuç çıkarılmış ama hiçte idare eder bi sonuç yok ortada. En azından ilk 10'a girebilseydi "hee idare etmiş" derdim. Dizi vasatın altında gitmiş. Darısı Kertenkele'nin başına :A

Güldür Güldür'e tebrikler, ergenler dün akşam ekran başındaymiş yine :A Medcezir Güldür Güldür 7+ reytingle ilk 3'ü kapmişlar :F

Medcezir'im ab'de hak ettiği oranı almış. Heyacansız ama eğlenceli bi bölümdü haftaya zirveyi alırız çok heyecanlı bi bölüm olcak.:X