24 Ekim 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
RK: Yok artık daha neler.MuhteşemYüzyıl 14 ratingi gördü.Az önce en yakın 5 kanalının toplamı kadar izleniyordu şimdi bu sayı 8 oldu

BBEB yaklasti Muhtesem Yüzyil'a

Demekki neymiş? Ben Bilmem Eşim Bilir boşluktan izlenen bir program değilmiş. Bunu hala inkar eden var mı? Çünkü, dün 15 dk reklama rağmen 5 aldı. Boşluktan izleyenler reklamda zap yapar değil mi? Bu BBEB ağustostan beri her hafta ilk 10a girmiyor, her hafta düşüyor deniliyor ama inadına her hafta yükseliyor

Reyting kurdu goruldugu gibi bos sozler soyluyo , dogrulugu olmayan sozler. İnsanlari kandirsin anca

Simdi Kanal D dizilerini daha geç saate alip hergün BBEB koymasin

@sbtanaliz: 21:30 - 21:45 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) STAR: 9.31 , 2) KANALD: 7.37 , 3) TRT1: 4.93 , 4) SHOW: 2.76 , 5) STV: 1.35

Muhtesem yukseliyo , bbeb cok cok iyi gidiyo , pis diplerdde

BBEB Pis Yedili dövdü, Hürremle kafa kafaya

Bu reytinglerden sonra BBEB'in boşluktan izlendiğini iddia eden olacak mı?

- - - Ekleme - - -

Adım gibi eminim başka kanal olsa (özellikle Show Tv) bu reytinglerden sonra BBEB'i Çarşamba da yayınlardı, Kuzeyi de PT2'ye alırlardı. Ama Kanal D yapmaz. Kalite farkı

Muhtesem 2 reyting farkiyla önde

@sbtanaliz: 21:45 - 22:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) STAR: 9.9 , 2) SHOW: 5.97 , 3) TRT1: 4.34 , 4) KANALD: 2.97 , 5) ATV: 1.9

- - - Ekleme - - -

BBEB 15 dakika reklamdı galiba

21:45 - 22:00 ortalama <s>#</s>sbt <s>#</s>reyting 'leri; 1) STAR: 9.9 , 2) SHOW: 5.97 , 3) TRT1: 4.34 , 4) KANALD: 2.97 , 5) ATV: 1.9

2'ye düşmüş malum program, ben tam reklam almamalı diyorum baştan beri...