24 Ekim 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Endgame ne zaman tutturmuş ki şimdi tuttursun

Bir Ferhat ile Şirin Hikayesi ile MY karşılaştırılmaz bile. Konuları çok farklı. Reyting bakımından MY tuttu fakat F / Ş tutmadı. Ama olsun FOX yine dizinin arkasında durdu.. Star gibi hemen bitirmedi en azından

Muhteşem Yüzyıl düşüş yaşamış olsa da zirveyi kimselere kaptırmamış ve aldığı oranlar hala iyi.BBEB gayet iyi oranlar alarak kanalını sevindirmiş.Pis Yedili sıralama olarak değişse de aldığı oranlar hala iyi.

Muhtesem Yüzyil çok düsmüs, dün yayinlanmasi hataydi..

Muhtesem gecen haftaya gore ciddi bi dusus yasamis.. Ama bu cok normal arefe gunu bence kotu degil rakamlari..
Bbeb hem muhtesemin karsisinda hemde arefe gunu olmasina naZran gayet iyi gitmis pisi de gecmis

Pis yedili surunuyo yine yerlerde..

Eyvah dusuyorum orta karar baslamis..

Herkezin tekrar kurban bayrami mubarek olsun

Hürrem'e bayram tokatı çarpmış. 2 reyting gitmiş.

Ben Bilmem RTÜK Bilir'e hem bayramın hem de Hürrem'in tokatı çarpmış.
İki grupta da özeti geçememiş.

Eyvah Düşüyorum umut vermiş. Ama bu programı hala sevmiyorum.

Muhteşem Yüzyıl bayram nedeniyle iki grupta da düşüş yaşada da hala zirvede, hala rakipsiz. Tebrikler

Ben Bilmem Eşim Bilir iki grupta da 3. Sırada yer alarak Kanal D'yi sevindirmiş. Bayram nedeniyle tabii ki, onun da oranlarında düşüş var. Dün söylemiştim zaten Pis Yediliyi geçeceğini ve geçmiş

Pis Yedili de bayram nedeniyle düşüş yaşamış. Ama durumu iyi

Eyvah Düşüyorum Muhteşemin arkasından iyi gitmiş. Gelecek hafta yükselir

Bu arada MY çok heyecanlı yerde bitti , gelen kim olabilir bence İbrahim Paşa

eyvah düşüyorum, MY etkisiyle çok iyi gitmiş. Geçen sezonda hep iyi gidiyordu farkındaysanız

eğer my arkasında olmasaydı tutunamazdı

Uçurum adeta batmış, geçmiş ola