24 Aralık 2015 Perşembe Reyting Sonuçları

her dizinin finali mutlu sonla biter diyorum
yani beğenmemek mümkün değil iyiler kazanıyor kötüler kaybediyor her dizinin finalinde

bir aşk- memnu da bihterimi kaybetmiştim çok üzülmüştüm
Keşke Ayhan hapse girmeseydi, adama ayrı bir dizi yapsalar oturur izlerim.

Keşke Ayhan hapse girmeseydi, adama ayrı bir dizi yapsalar oturur izlerim.
zaten onun için izliyordum tek üzüntüm okanı çok daha iyi bir dizide başrol oyuncusu olarak bekliyordum yine yan rolle geldi ? sırf adamda parlak oğlan tipi yok diye yan role koyuyorlar oysa yetenek olarak başroldekileri cebinden çıkarır

Bugün bir kez daha gösterdi ki hiç bir oyuncunun 5 reytinginin olmadığını ama beren hariç onun 5 reytingi var tam tamına 0,5 reyting)))

Kardesim senaryo ekibi Vadiye ihanet etti sonra Vadide biraz dusus oldu. Su an dizi de senarist yok ölümüzle bile 7 reyting alıyoruz. Tekrardan ayağa kalksak emin ol 18 reytingleri yeniden goruruz
inşaAllah öyle olur.ben kvpnin eski günlerine dönmesini isterim ama durum şuan için bu malesef.

Beren'e karşı yılların biriktirdiği hırsı var.
yorumum gayet insaflı ve makul.lütfen hakkımı yeme.
iki dizininde şu ana kadarki gidişatları kötü.(sıradan bir dizi için fena sayılmayabilir ama bu diziler için helede kösem için bu reytingler beren gelmiş hali bile beklenenin yarısı)ha ileriki haftalarda yükselir mi daha mı düşer bilemem.kösemin durumu hala belirsiz. kvp ise ne düşer ne yükselir böyle devam eder.

diriliş tek faydalı yanı vadiyi bitirdi tayyip amcanın gülleri diriliş izlemeye başlayınca vadiyi salladılar