Keşke Ayhan hapse girmeseydi, adama ayrı bir dizi yapsalar oturur izlerim.her dizinin finali mutlu sonla biter diyorumyani beğenmemek mümkün değil iyiler kazanıyor kötüler kaybediyor her dizinin finalinde
bir aşk- memnu da bihterimi kaybetmiştim çok üzülmüştüm
zaten onun için izliyordum tek üzüntüm okanı çok daha iyi bir dizide başrol oyuncusu olarak bekliyordum yine yan rolle geldi ? sırf adamda parlak oğlan tipi yok diye yan role koyuyorlar oysa yetenek olarak başroldekileri cebinden çıkarırKeşke Ayhan hapse girmeseydi, adama ayrı bir dizi yapsalar oturur izlerim.
inşaAllah öyle olur.ben kvpnin eski günlerine dönmesini isterim ama durum şuan için bu malesef.Kardesim senaryo ekibi Vadiye ihanet etti sonra Vadide biraz dusus oldu. Su an dizi de senarist yok ölümüzle bile 7 reyting alıyoruz. Tekrardan ayağa kalksak emin ol 18 reytingleri yeniden goruruz
yorumum gayet insaflı ve makul.lütfen hakkımı yeme.Beren'e karşı yılların biriktirdiği hırsı var.
diriliş tek faydalı yanı vadiyi bitirdi tayyip amcanın gülleri diriliş izlemeye başlayınca vadiyi salladılarinşaAllah öyle olur.ben kvpnin eski günlerine dönmesini isterim ama durum şuan için bu malesef.
yorumum gayet insaflı ve makul.lütfen hakkımı yeme.iki dizininde şu ana kadarki gidişatları kötü.(sıradan bir dizi için fena sayılmayabilir ama bu diziler için helede kösem için bu reytingler beren gelmiş hali bile beklenenin yarısı)ha ileriki haftalarda yükselir mi daha mı düşer bilemem.kösemin durumu hala belirsiz. kvp ise ne düşer ne yükselir böyle devam eder.
Bizim sevdamiz baskaişte senin gibi totoşlar sayılmaz @Çiğdem- gibi meme görmek için izliyonuz.ss forumda hiçbir bölüm kaçırmadan izleyen bir ben bir de @yatutarsa vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?