24 Aralık 2015 Perşembe Reyting Sonuçları

Aynen katılıyorum Basröl secimini ayrı reklam yaptılar Bilmem kosem ünlü olmucak Aciklaması geldi timurdan sonra beren sonra baska biri hep reklam üstüne reklam En büyük reklam zaten Muhtesem Yuzyil eklemesi jenerikler falan sonrada dünyaya satılması baslamadan galalar bilmem ne Yani sonuc en dusuk 5.40 olması gerekirdi totalde neyse kardeşim 5bölüm içinde her şey belli olur @takas

ya benim diziyle alakam yok yeminle diyorum sana my yi ömrüm boyunca 30 saniye izlememişimdir hiçbir alakam yok yani o kadar reklamını yapıyolar ki arkadaş böyle bişey görmedim dediğin gibi
sıradan birine bu kadar reklam yapın daha fazla etki yapar

Ahha katılıyorum cidden ekranda o kadar sıradan birilerine reklam yapıldıki yayın hayatlarına 2yle basladılar 5-6-7 devam etdirdiler reklam reklamın üstüne...
Koseminde son 2 yıldır Ciddi reklamları yapıldı yani sonuc beklenenin altında dogruya dogru kardesim...
Son care Bereni hamama halvete sokarlarsa eger o zamanda 5alamazsa yuuh derim @takas

alamaz kardeşim nereye sokarlarsa soksunlar alamaz bundan sonra artık hep düşüş olacaktır

Büyük ihtimal öyle olcak gibi kardes dizinin genel castındada sorun var senaryo gidişatındada bu sonuç kacınılmaz bakalım Timurun Hamleleri ne olacak beklemekteyiz @takas

Evet Beren'in sete girdiğini 6 gün önce öğrendik ve afiş 6 gün reklam olarak kullanıldı. Ne büyük reklam!

diriliş ertuğrul 1.77 reyting arttığında şike diyenler kösem 1.63 artınca havalara girmiş.

Mantıklı yorum yapmaya çalışsaydin keşke. Dirilişede Beren gibi sükse yapmış bir oyuncu gelse ve artsa şike demez kimse.

Diziyi(M.Y.K.) bir hafta boyunca Star Wars'dan daha fazla abarttılar bu kadar etkili olabilmiş anca

Kurtlar Vadisi bu kanalda olduğu sürece eriyip bitmeye mahkumdur. Dünkü muthiş bölüme ve maç olmamasına rağmen 7+ bile alamamışız..

Bu arada bugün atıp tutan arkadaş Beren gelince ayben soyke "Dizi Dü-Şe-Cek" demişti.
Sallamalara Doyamadı.

bizdeki sahneler zaten 15 lik neyin kafasındasın. bizde o izlediğin basit entrikalar yok. senaryoda yanımıza yaklaşamaz kimse boş konuşma.

bizdeki sahneler zaten 15 lik neyin kafasındasın. bizde o izlediğin basit entrikalar yok. senaryoda yanımıza yaklaşamaz kimse boş konuşma.

Bizde bu hafta senaryo boş bile olsa yükselecek bir isim vardı. Ama sizin senaryonuz bomboş olsa düşer. Sen bu detayı atlama ilk önce.
Diziyi izlemiş biri olarak ben sıkıldım. 15'lik çekim kalitesi belki var ama bizim Cennet hatun sizin tüm kadroyu alır. O sebeple oyunculukta rakip değiliz. Hee senaryoyu bende beğenmiyorum. Entrika olduğu için değil dağınık olduğu için. Evet sizin senaryo daha kademe kademe gidiyor o sebeple uyu sayılır ama çok bayık sahnelerde var.

Konu Kösem Ertuğrul değil ayrıca. Sen ilk başta yazdığım ayrıntıyı düşünerek mesaj at.

bu reyting beren içinse, senaryoda 2-3 katı artması lazım. ee bu konuda kimsenin dirilişin yazarlarının eline su dökemeyeceğini göre artışlara ağlamıcaksınız sende onu kavra.

bu reyting beren içinse, senaryoda 2-3 katı artması lazım. ee bu konuda kimsenin dirilişin yazarlarının eline su dökemeyeceğini göre artışlara ağlamıcaksınız sende onu kavra.

Senaryo sönüktü zaten. Beren sayesinde arttı elbette.
Dirilişin iyi kurguya sahip olduğunu söyledim ve sen benim dediklerimin aksini söylememene rağmen cümlelerin çarpıcı. Kim neden ağlasın Dirilişin reytinglerine. Kendi kendini gaza getirme bence..

ee iyi diyorsun reytinglere kulp bulmandaki mantık nedir?

Kösem'le Kurtlar AB-Total değişimi yapmış dicem ama KV Total'de 8+ alamamış

bu bölümü de ahmetin uyanmasına ve kösemin tanıtılmasına harcadılar resmen. bi dahaki bölümü merak ediyorum olaylar asıl şimdi baslıyor

Beren Saat'in konusmasına taktım ben. topluluğa olan konusmayı Anastasya'nın yapmasını çok isterdim. o daha iyi yapardı bence. daha içten olabilirdi.

Ya Ben anlamıyorum Kösem AB ve ABC1 de lider KVP'da Total'de lider. Her iki dizinini oranlarına baktığımız zaman şartlar eşit gözüküyor ama buna rağmen sanki Kösem çok kötü KVP çok iyiymiş gibi davranılıyor. Yorumları okuyorum herkes Kösem'e yüklenmiş.

Kösem'in en düşük reytingi Total : 4.65
KVP'nın en düşük reytingi AB: 4.76

Kösem AB ve ABC1 'de oranlarını baya arttırmış. 8 reyting AB için iyi sayılır. Total'de zamanla artar bence.

demek ki beroşun pek reytingi yokmuş @sokak sanati @Bully @Yiğitt

şaka bir yana dediğim gibi beroşun yanına kenan ve kıvanç dahi gelse bu dizi şu an totalde 8 falan alamaz orası zaten sistemin bozukluğu
bari ab de biraz artıralım da şikemizz iyicene belli olmasın demişler haftaya onu da alabilirler

asla vazgeçmem iyi gidiyor sultan ortağıma feda olsun ama tolgahanla amine kazuletleri de var şimdi.ss inadına aşk foxu sırtlıyor

Yok artık bu güzelliğe kazulet denir mi? Allah çarpar.
Şu gözlere bak at gibi avrat maşallah.