Dünde karadayı hiç reklama girmiyodu. Bugünde o ses girmiyor. O ses'e niye bu kadar tepki gösterdin ki?O ses türkiye reklama girmiyor yüksek reyting alması normal,kaçak o ses'in üzerine 2 kez reklama girdi.
Karadayı dün O ses'in herhafta uyguladığı taktiğe yanıt verdi.Dünde karadayı hiç reklama girmiyodu. Bugünde o ses girmiyor. O ses'e niye bu kadar tepki gösterdin ki?
Sonuçta 1 saat 15 dakika reklamsız gitti.Karadayı dün O ses'in herhafta uyguladığı taktiğe yanıt verdi.
Haksız mücadele yok ki.
Tamam orada anlaştık.bugüne gelelim O ses türkiye şimdi reklama girdi 21:15'den beriSonuçta 1 saat 15 dakika reklamsız gitti.
20.45'i niye sayıyosun. O seste 20.17 de sanırsam reklam verdi. Birde 21.14 de girdi, kaçak'ın orda da önünü açtı daha ne yapsın.Tamam orada anlaştık.bugüne gelelim O ses türkiye şimdi reklama girdi 21:15'den beri
Kaçak 20:45, 21:45 ve 22:30'da üç kuşak reklam verdi buna cevabın varmı?
Tekrarı var, yeni bölüm pazar günü.Benim İçin Üzülme bugün fena gitmedi aslında ama bakalım son anlıklarda ne yapacak ? Bu arada bugün Firuze var mı ?
Anladım umarım Pazar günü toparlanır, sırf benim dostum üzülmesin.Tekrarı var, yeni bölüm pazar günü.