Haftaya dediği yılbaşi Karadayı o zaman zaten yok Boşluk yarişması oldu...Genede iyi oranlari geçen seneye göre.Geçen sene dip yapıyordu(galiba)..Seneye juriler değişebilir/değişecektir demedi demeyingeneaynı dalavereler hiç yeni bişi yok
Haftaya dediği yılbaşi Karadayı o zaman zaten yok Boşluk yarişması oldu...Genede iyi oranlari geçen seneye göre.Geçen sene dip yapıyordu(galiba)..Seneye juriler değişebilir/değişecektir demedi demeyingeneaynı dalavereler hiç yeni bişi yok
Reklamda bile zirvede21:00 - 21:15 ortalama <s style="text-decoration: initial; color: rgb(102, 181, 210);">#</s>sbt<s style="text-decoration: initial; color: rgb(102, 181, 210);">#</s>reyting 'leri; 1) ATV: 4.97 , 2) STAR: 4.52 , 3) TRT1: 4.4 , 4) FOX: 4.16 , 5) KANALD: 3.44
Reklamda bile zirveden
Tamam işte Karadayı'nın reklamı bile zirvede...diğer kanallar reklamda değilmiydi ben ne seyrettim ozaman
Yazık Ama Ya aslında yaparım bilirsin başka ülkelerdekilerin çakması bbeb in değil bbeb de çakma olabilir başka ülkedende almış olabilirlerShow Tv Bugüne kadar çakma ne yaptıysa tutmadı. Bugün Ne Giysem?`i de Bana Herşey Yakışırdan sonra yaptı ama onun kadar izlenmiyor
ahey ahey tey tey tey :jump2::jump2::jump2::gitar::gitar::gitar:showtvdeki yaparım bilirsin listeye girememiş ama acunu fena sarsmışa benziyor. artık pazartesinin açık ara birincisi karadayı gözüküyor sanırım acun ab de de birinciliği kaybedecek gibi
AB'de durum şöyle: 8.79 ratingle Karadayı lider! 7.5 ratingle Yalan Dünya 2. sırada! 6.52 ratingle Tetikçi 3. sırada!