24 Aralık 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

sen ab yi katarak 16.diyosun şefkat tepe ve vadi abye hitap etmiyo dünyaya hitap ediyo yetenk napıyo her hafta aynı çpulcuları çıkartıp milleti kandırıyo

Şefkat tepe her türlü en çok izlenen dzi olmayı başarıyomu başarıyo gerisi teferruat :D:D

lale devri geçmis nasi en çok izlenen dizi oluyo

lale devri geçmis nasi en çok izlenen dizi oluyo

e adamlar 5 saat yayın yapıyo Şefkat Tepe bitiyo ondan sonra yeni bölüm başlıyo
yani anlicağın senn bahanelerin boşuna adamlar dizi bittikten sonra 2 saat lalenin yeni bölümü yayınlıyo
sen şimdi onu bunu bırakta söylesene şefkat tepe yayındayken birinci kim .. okadar :D

karadayı her iki grupta rakiplerini dağıtmış tebrikler

macunun son çırpınışları :)

yalan dünya güçlü rakiplerine rağmen iyi direnmiş

sbt ile tns arasında ab grubunda yine uçurum var :))

senaryosu çok iyi durumda sadece bir kusuru var 21.30da başlaması 21.00da başlada daha iyi olur 1.5 saat özet pek iyi değil
Yok Yer Gök Aşk 20.45'de özet başlıyor, 21.30 da yeni bölüm başlıyor özet verirken reklamada giriyor 30-35 dakika özet veriyor YGA. 1.5 saat özeti Lale Devri veriyor maalesef. :)

Yok Yer Gök Aşk 20.45'de özet başlıyor, 21.30 da yeni bölüm başlıyor özet verirken reklamada giriyor 30-35 dakika özet veriyor YGA. 1.5 saat özeti Lale Devri veriyor maalesef. :)
ben 20.00de başladığını anıyodum 21.00e doğru açtım özeti gördüm sandım ki 20.00de başladı :) ama bence 20.00de başlayıp 20.45e kadar özet vermeli sonra 21de başlamalı daha iyi olur bence , öyle olursa 6 reytinglere çıkar :)

Deniz Yıldızı 19.30 da başlıyor 45 dakika sürüyor + reklam falan derken bitişi 20.45 buluyor. :D

evet biliyorum ama deniz yıldızı bence olmasın pazartesi YGA çok geç başlıyo ve izleyicisini kaptırıyo o yüzden
Yer Gök Aşk geç başladığı için zaten bu reytingleri görüyor. Diziler bitmeden 5li reytinglere çıkamıyor. Hepsi bitince 6 falan alıyor. Karşısında rakip olmayınca izlenilen bir dizi